|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 161, 162, 163 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | Damn. Powinnam przefarbować się na blond, miałabym lepsze usprawiedliwienie Very Happy A skąd ty tyle życiów masz? Very Happy |
w takim razie ja również zamienię swój "średni blond" na jasny - masz rację z tą poprawą samopoczucia.
skąd mam? otóż, wersji jest kilka... w zależności od tego, komu opowiadam. uczennica Yody, ofiara soku z gumi jagód, ktoś, kto przeszedł na drugą stronę lustra i oszukał Golluma. wybierz sobie.
|
|
Wysłany:
Czw 20:19, 30 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzięki Wam. :)
Rocket, teraz ja czekam na okazję, żeby pogratulować Tobie. :)
jeanne, :przytul: co Ci się dzieje?
A, i moje kolejne wielkie osiągnięcie: zaczęłam powoli uświadamiać mamuśkę, że moja stopa raczej nie postanie na studniówce. Chyba jakoś to przełknęła. :]
|
|
Czw 20:21, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
A koty to co?! To krwiożercze bestie które tylko czekają by cie zbić!
|
Ooooo, to ja już powinnam dawno nie żyć. 5 potworów, a ja biedna sama O.o A koty to to, że da się im jeść, albo krzyknie i przestaną miauczeć, a pies nie, o!
Cytat: | na jasny - masz rację z tą poprawą samopoczucia. |
A ja głupia czarna jestem i nie mam wymówki :X
Cytat: | ofiara soku z gumi jagód, ktoś, kto przeszedł na drugą stronę lustra i oszukał Golluma. w |
Ofiara soku z gumi jagód, to brzmi poetycko :D
|
|
Czw 20:22, 30 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | skąd mam? otóż, wersji jest kilka... w zależności od tego, komu opowiadam. uczennica Yody, ofiara soku z gumi jagód, ktoś, kto przeszedł na drugą stronę lustra i oszukał Golluma. wybierz sobie. |
Dobre. ;) A Ty które najbardziej preferujesz? :>
|
|
Czw 20:23, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Rocket, teraz ja czekam na okazję, żeby pogratulować Tobie. Smile |
lepiej nie, bo możesz sobie jeszcze poczekać...
wiolka17 napisał: | zaczęłam powoli uświadamiać mamuśkę, że moja stopa raczej nie postanie na studniówce. Chyba jakoś to przełknęła |
gratuluję po raz kolejny! moja wywinęła mi taki numer, że nawet nie chcę sobie tego przypominać.
jeanne napisał: | A ja głupia czarna jestem i nie mam wymówki :X |
przecież po to się przefarbujemy!
Dodano 3 minut temu:
wiolka17 napisał: | A Ty które najbardziej preferujesz? chtry |
skoro jeanne napisała, że "ofiara soku z gumi jagód" brzmi poetycko, to przychylę się do tejże właśnie opcji. w końcu, jeanne zawsze ma rację (za wyjątkiem razów, gdy jej nie ma) ;P
|
|
Wysłany:
Czw 20:29, 30 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeanne zawsze ma rację (za wyjątkiem razów, gdy jej nie ma) ;P |
A to takie razy jeszcze istnieją ? O.o brzmi poetycko! wszak to pierwsze próby napojów wyskokowych :hahaha:
|
|
Czw 20:33, 30 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | wiolka17 napisał:
Rocket, teraz ja czekam na okazję, żeby pogratulować Tobie. Smile
lepiej nie, bo możesz sobie jeszcze poczekać...
|
Ej. :glaszcze: Nie nastawiaj się tak od razu. Ja przed egzaminem miałam jazdę, szło mi różnie, ale powiedziałam 'mam zamiar dzisiaj zdać'. No i się udało. A takiego zgreda trafiłam. Trochę mnie na rondzie opierniczył, że kierunek za wcześnie wył, ale tak to było ok. Później, gdy już wracaliśmy do domu, to mój instruktor mi powiedział, że trafiłam jednego z najsurowszych egzaminatorów w ośrodku. Ale jak się cieszyłam! Pada deszcz, a ja skaczę między kałużami i sobie nucę. :)
rocket queen napisał: | wiolka17 napisał:
zaczęłam powoli uświadamiać mamuśkę, że moja stopa raczej nie postanie na studniówce. Chyba jakoś to przełknęła
gratuluję po raz kolejny! moja wywinęła mi taki numer, że nawet nie chcę sobie tego przypominać. |
Coś kiedyś wspominałaś. Wiesz, mi to się nie podoba atmosfera w klasie i nie sądzę, żebym się dobrze bawiła, więc odpuszczam.
rocket queen napisał: | skoro jeanne napisała, że "ofiara soku z gumi jagód" brzmi poetycko, to przychylę się do tejże właśnie opcji |
:mrgreen: Taaak. I też skaczesz? :> ;)
|
|
Czw 20:39, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Szukam fryzurowej inspiracji bo zamierzam się wybrać do fryzjera...chce zmiany,ale pomysłów brak jakieś propozycje? :roll: może jakieś katalogi są fajne?
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Czw 20:43, 30 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | Szukam fryzurowej inspiracji bo zamierzam się wybrać do fryzjera...chce zmiany,ale pomysłów brak jakieś propozycje? Rolling Eyes |
Na zero! Przez jakiś okres problem z głowy. ;) A tak serio to może poradź się fryzjera. :)
Hmm, przypomniałaś mi, że ja też się muszę wybrać. :)
|
|
Czw 20:48, 30 Wrz 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wiesz, mi to się nie podoba atmosfera w klasie i nie sądzę, żebym się dobrze bawiła, więc odpuszczam.
|
Jak moja wychowawczyni usłyszała, że parę osób nie idzie na otrzęsiny, to myślałam, że wybuchnie, co dopiero jak będzie studniówka...
|
|
Czw 20:49, 30 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Na zero! Przez jakiś okres problem z głowy. A tak serio to może poradź się fryzjera.
Hmm, przypomniałaś mi, że ja też się muszę wybrać. | Tak jeżeli sama na coś nie wpadnę to tak zrobię :wink:
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Czw 20:49, 30 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zmiana fryzury dobrze robi na samopoczucie. Ale teraz trochę żałuję, bo miała bardzo długie włosy, a ścięłam za ucho... I tylko czekam, aż odrosną, bo chociaż jest OK i na początku było super, bo taka zmiana, to włosów przedłużyć się nie da - jedynie skrócić. Więc do Niki603: Zastanów się. Zmiany są świetne, ale czasami lepiej nie zmieniać fryzury drastycznie. :)
|
|
_________________ -Mamy krwawienie z odbytu.
-Wszyscy?!
Wysłany:
Czw 20:56, 30 Wrz 2010 |
|
Krwiożercza
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeannemoja droga, najukochańsza (eh ta blokada antyspamowa...) co to są otrzęsiny ? |
Nie miałaś ani w gim ani w LO otrzęsin? Taka impreza jakby na przyjęcie pierwszaków, starsze klasy robią konkurencje, np. karmienie kisielem osoby z zawiązanymi oczami ku uciesze gawiedzi O.o Potem dyskoteka i ogólny fun!
|
|
Czw 20:58, 30 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 161, 162, 163 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 162 z 649 |
|