No dobra, na buty też spojrzałam, ale bardziej moją uwagę przyciągnął kubek z kawą w ręku Hugh i sama nabrałam ochoty na kofeinkę :P
Co do bucików, to może nie są w moim stylu (ale nie powiem na 100%, bo nie widzę całych), ale na nogach Lisy największy koszmar wygląda bosko :P
niemniej, te buty totalnie nie pasują jej do stroju;)
Fakt. Ale czego my jej nie wybaczymy? Może miała je na zdjęciach. A może, jak to wcześniej pisałaś, były bardzo wygodne, kiedy jej nogi potrzebowały odpoczynku? :)
Nie zauważyłam białych butów. A... no faktycznie. Jakby nie było - Lisa jest w pracy, co nie oznacza oczywiście, że to zwalnia ja z perfekcyjnego ubioru, ale wyluzujcie. Ważne, że ona się w nich dobrze czuje:)
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Sob 20:20, 02 Paź 2010
Jak dla mnie to może chodzić boso zimą, byle nie zmarzła :P Sama mam taki styl, że czasem jak się ubiorę, to mnie śmiech ogarnia, a Lisurek wygląda bosko we wszystkim. Fotka zrobiona podczas przerwy, więc mogła chodzić w takich butach na planie, wychodząc na kawę, włożyła kurtkę, która jej nie pasowała do butów. No i co? :)
(P.S. Aneczko, jak Ci idą poszukiwania odcinka, który znasz jak własną kieszeń? Mr. Green )
Śmiej się, śmiej:) Doszłam do wniosku, że mi się to śniło a szczegółowiej:
Lisa szła sobie przez mroczny ale oświetlony korytarz w takiej sukience jak na bajkach Disney'a pokazyją królewnę Śnieżkę, choć ja wiedziałam we śnie, że to Śpiąca Królewna;)
Spotkałą House'a, który też był dziwacznie ubrany, zupełnie tak, jak na Halloween.
W innym pokoju był Lucas z Rachel. Później House i z nimi się spotkał i jak zwykle zachowywał się jak dupek.
To mi się śniło, długo by jeszcze opowiadać!
Śniło mi się to jeszcze w tamtym roku, ale ten sen pamiętam jak żaden inny, bo był piękny!
A potem...
Pojawił się ten motyw w odc Now What? Jestem zaskoczona, raczej mega zaskoczona! I zdezorientowana! Jakim cudem...?
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Nie 17:26, 03 Paź 2010
Wzór rzeczywiście fajny, ale Lisa o wiele lepiej wyglądałaby w czymś obcisłym i podkreślającym jej bajeczną sylwetkę. W tej luźnej sukience wygląda trochę tak, jak w szlafroku (ewentualnie w za dużym kimonie).
*
Widziałam, że Arek zamieścił skan na stronce, ale jakby ktoś jeszcze nie widział... Strona z październikowego TV Choice:
Wzór rzeczywiście fajny, ale Lisa o wiele lepiej wyglądałaby w czymś obcisłym i podkreślającym jej bajeczną sylwetkę. W tej luźnej sukience wygląda trochę tak, jak w szlafroku (ewentualnie w za dużym kimonie).
Chyba to miało tak wyglądać:D Mnie się podoba. Niespotykana i oryginalna sukienka, o ile sukienka jest sukienką:)
US Weekly - skan artykułu. NIe wiem czy już się tu pojawiło, ale mnie przede wszystkim zachwyciła żywa kolorystyka tła, które oddaje optymizm i żywiołowość Lisy:)
Nie 21:07, 03 Paź 2010
US Weekly - skan artykułu. NIe wiem czy już się tu pojawiło, ale mnie przede wszystkim zachwyciła żywa kolorystyka tła, które oddaje optymizm i żywiołowość Lisy:)
faktycznie ja również tak uważam i dodam jeszcze od siebie ze w tym kolorze wiele lepiej niż już dość długo widzianej czerni
To video do Signature Magazine widziałam już dawno , jest zdecydowanie za krótkie, ale jest świetne:) szczególnie jak Lisa skacze:D
Te zdjęcia z dawnej sesji to zdjęcia robione ręką Manfreda Baumann'a. - Photoshoot!
Kilka innych zdjęć z tej sesji:
Zdjęcia do sesji Mermaids, owszem, były dziwne. Lisa nie podobna byłą do siebie, ale to zdjecie, które dałaś Gusia jest wprost cudne! Lisa uwodzi oczami. Zakochałam się już dawno a to zdjęcie jeszcze powiększyło moje uczucie hahaha:D
Gusia, to przedostatnie zdjęcie (nie mogę teraz go znaleźć u siebie), gdzie Lisa jest z dwoma kobietami to: Bryant Park Around the Tents, Fashion Week 2007 September 11, 2006 Patrick McMullan.
A co do ostatniego zdjęcia: to jest to; Andrew Williams, Lisa Edelstein, Michael Schmidt 2009-09-12 - otwarcie wystawy David'a La Champelle - to samo - z Lisą rozmawia James St.James - jej przyjaciel. Zresztą, ten "wywiad" już tutaj kiedyś wsadzałam.
Kilka zdjęć innych do tego wydarzenia z Lisą:
A co do sesji "Signature Magazine" - grudzień 2009 - kilka fotek!
Lisa Edelstein w Izraelu w 2006 roku!
Lisa Edelstein i Nadia Dajani! - Caught of Basse!
Kilka animacji: