Ja jestem zawiedziona, bo mi nikt nie odpisuję na Huddy :(.
zaraz idę Chemię przerobić xD
Hej, Kremówka :*. Obiecuję, że w tym tygodniu będziesz mi mogła mówić, co dzieję się w Glee w 2 sezonie xD
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Nie 18:00, 03 Paź 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 18:00, 03 Paź 2010
w porównaniu do Lucasa to ja KOCHAM Hannah, bo Lucasa nie znosiłam, a ona jest fajna, co prawda zabiera Bones Bootha, ale ona jest sama sobie winna, nikt nie kazał jej go odrzucać, poza tym ona sama miała wielu faceów, najpoważniejszy związek miała z Sullym, ale się rozstali, na podobnych "zasadach" jest związek Hannah i Bootha i na pewno też się rozstaną, a Brennan trochę pocierpi i dobrze jej to zrobi :evil:
Nie 18:00, 03 Paź 2010
No tak, znowu wszyscy zniknęli, a ja mam względnie jakieś 20 minut jeszcze i niby co mam zrobić? Nawet Huddy filmików nie włączę, bo jak mi brutalnie przerwą, to wyjdę z siebie :evil:
a czemu mam Ci mówić? nie będziesz miała czasu obejrzeć sama?
Obym miała, bo tak chcę już 2 sezon zacząć. Słyszałam, że Rachel jest bardziej irytująca A Finn jeszcze głupszy. To prawda ?
Nimfka, Piękne podsumowanie.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 18:09, 03 Paź 2010
alhambra żyję... czemu miałabym nie żyć?
Guśka_ ja się nie uczę. W 1. klasie nawet książek nie dotykałam i mi z historii wyszło 4,5 więc taki sam plan mam na 2. klasę :D
tak z innej beczki, masz ubranko od Pietruszki?
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 18:19, 03 Paź 2010