|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 235, 236, 237 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
http://www.digart.pl/zoom/6014484/Rutyna.html
to tak w ramach "świątecznego nastroju, ogarniającego wszystkich w okół, chociaż gdyby nie to, że jestem u babci w niedużym miasteczku, wzięłabym koleżankę za łokieć i bym ją namówiła, żeby poszła ze mną do synagogi"
nienawidzę być przeziębiona.
i powiem Wam, że nie lubię składać życzeń, bo nie umiem.
(Shee, jak delta wychodzi ujemna, to lepiej, bo można napisać "funkcja nie ma miejsc zerowych" i nie trzeba więcej liczyć!)
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 13:35, 24 Gru 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
maria lucie, jak delta wychodzi ujemna, to w trzech przypadkach na cztery okazuje się, że masz błąd rachunkowy :D
Aaaaaa, zmusili mnie do założenia spódnicy. Ale chwilę później dali mi prezenty i uuuuuuu, Mikołaj był szczodry w tym roku <3
Dostałam Kinga i Cejrowskiego, i Kinga jeszcze raz, i sweter, i torbę, i naszyjnik i pieniądze (które przeznaczę na oddanie długów, mam koszmarny zwyczaj zaciągania się u innych ludzi). Moja materialistyczna dusza śpiewa z radości :)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pią 13:46, 24 Gru 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Emo nastrój mi już trochę minął i nie będę narzekać na święta. Przynajmniej nie tutaj, żeby nie psuć Wam nastroju :P
Większość prezentów już dostałam, a i tak wiem co będzie czekać jeszcze pod choinką. Chyba jednak wolę niespodzianki.
No i życzę Wam wesołych, radosnych Świąt, zdrowia, szczęscia i powodzenia :)
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Pią 13:52, 24 Gru 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Pią 13:51, 24 Gru 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | jak delta wychodzi ujemna, to w trzech przypadkach na cztery okazuje się, że masz błąd rachunkowy |
miejmy nadzieję, że połowa przykładów z mojej pracy domowej mieści się w tym czwartym wypadku...
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pią 13:51, 24 Gru 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wesolych Swiat, kochani! Radosnych swiat spedzonych w gronie najblizszych osob! :) i duzo fajnych prezentow pod choinka!
Ja jestem dzisiaj wykonczona i w sumie tez bym tylko i narzekala i narzekala.. spalam dzisiaj 6 godzin na niewygodnym materacu i od rana tylko sprzatam. Teraz mam wyjatkowo odpoczynek bo jestem u dziadkow.. :) A do wigilii juz coraz blizej.. u mnie zaczyna sie o 16:30.
|
|
Wysłany:
Pią 14:00, 24 Gru 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
u mnie Wigilia zaczyna się, jak już wszyscy stwierdzą, że powinna się zacząć. o.
mamy zabawną choinkę. ze trzy sosnowe gałęzie wsadzone w wazon z fabryki fajansu "Włocławek".
|
|
Wysłany:
Pią 14:29, 24 Gru 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A u mnie Wigilia pewnie dopiero ok 18, bo brat był zmuszony iść dzisiaj do pracy i musi jakoś dotrzeć z Poznania.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 14:37, 24 Gru 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam everybody! :mrgreen:
U mnie przygotowania pełną parą - i to od samego rana :D Nawet ja - znany w całej okolicy antytalent kulinarny - zrobiłam własnoręcznie sałatkę :lol:
|
|
Pią 14:47, 24 Gru 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusiu, nie ma czego! Chociaż... pierwszy raz obyło się bez rozlewu krwi - ręce mam całe! :mrgreen:
|
|
Pią 14:59, 24 Gru 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Kochani :lol3: Chciałam Wam życzyć zdrowych, spokojnych, bożych i radosnych Świąt, w miłej, przyjaznej, ciepłej atmosferze :lol3: Buziaki dla wszystkich :lol3:
Ostatnio zmieniony przez paula_ dnia Pią 15:07, 24 Gru 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Pią 15:02, 24 Gru 2010 |
|
paula_
Kardiolog

Pochwał: 15
Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 235, 236, 237 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 236 z 649 |
|