|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | mam jeszcze jedną tabliczkę w biurku | Jedną? :shock: Ja po świetach mam cąłą szafe czekolad,czekoladek,batoników i wszystkiego co zawiera obrzydliwie dużo kalori :] ale ja na szczęście?.jestem chora-brak apetytu, na czekolade też :roll: więc ja przez te święta tylko schudne :mrgreen: kto mi zazdrosci? :> Boje sie tylko że nie wylecze sie do sylwestra,a zapowiada sie ciekawie :roll: na razie zamierzam sie zebrać a raczej czekam aż ojciec to zrobi i podrzuci mnie do fryzjera by ogarnąć fatlność mojej fryzury :lol: jak to jets że jak człowiek jest chory to jegpo włosy też.Mój biedny piesio wymiotował kilka razy w czasie świąt i zabralismy go wczoraj do weta,biedak dostał 4 czy 5 zastrzyków o nazwach których nie byłam i nie jestem w stanie zapmiętac :roll: zwłaszcza ten ostatni był bolesny :cry: ałć aż mnie serce ścisnęło,a t leki trzeba było jeszcze wykupić :roll: ,byle sie wyleczył i będzie dobrze :mrgreen: Prezent dla koleżanki wciąż spędza miłe chwile na moim biurku :mrgreen: przeszło mi przez myśl że by go nie dać wcale ale to byłoby okrutne nawet jak na mnie. :mrgreen:
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Wto 9:43, 28 Gru 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dzień dobry!
Gdybym chciała ponarzekać, to chyba przekroczyłabym limit postu :P Więc lepiej się wstrzymam ;)
A ja mam tylko jedną tabliczkę gorzkiej czekolady, wiec pozostanie nietknięta. Jakoś nigdy nie dostaję słodyczy.
|
|
Wto 10:21, 28 Gru 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wszystkim!
Ahh zostałem sam w domu ^^ Kuzyn miał przyjść ale jak zawsze ma focha :(
A tak co u was?
|
|
Wto 15:12, 28 Gru 2010 |
|
Danielek18
Immunolog

Pochwał: 2
Miasto: Tur
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór...
Znowu pustki :(
Ruszyłam chemię, ale w takim tempie nie wyrobię sie do Wielkanocy.
Życie bez szkoły byłoby piękne i nudne zarazem.
|
|
Wto 18:26, 28 Gru 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej ;) I znowu pustki ... Przemarzłam dziś. Właściwie to dobrze by było wziąć się za naukę, ale tak mi się nie chce.
|
|
Wto 18:33, 28 Gru 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie, kochani :* Nem narzekała na jedną tabliczkę czekolady, u mnie na stole leżą czekoladki, rafaello, kulki czekoladowe, większe kulki czekoladowe, ciasteczka, pierniczki, ciastka i wiele odmian tego, po co się podchodzi, bierze jedno, odchodzi, zjada, po czym podchodzi, bierze jedno... No i tak dalej :roll:...
A co u Was?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 18:42, 28 Gru 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Sevir. Obok mnie leży co prawda kilka słodkich rzeczy, ale mój brat przychodzi i bezczelnie wyżera mimo że ma swoje, więc pewnie szybko znikną ;)
|
|
Wto 18:55, 28 Gru 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, konwalia :*. Chciałabym już chyba, żeby moje zniknęły :roll:.
A co u Ciebie, jak spędzasz czas :)?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Wto 18:59, 28 Gru 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja dziś musiałam wyjść z domu i gorzej się zaprawiłam, bo mimo wszystko zmarzłam. Więc znowu siedzę owinięta kołdrą, kaszle, pije herbatę i oglądam House'a ;) A co u Ciebie :?:
|
|
Wto 19:11, 28 Gru 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Byłam u fryzjera i mam strasznie krótkie włosy, do ramion około, nadal nie jestem przekonana czy mi się podoba :roll:. Poza tym chodziłam z mamą i narzekającym rodzeństwem po sklepach przez około 2h i niczego nie kupiliśmy :roll:. No i jeszcze mi zimno. Chyba mam etap na marudzenie w tej chwili ;)
|
|
Wysłany:
Wto 19:18, 28 Gru 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir 2 godziny i nic nie kupić, nie dziwię się każdy by się zdenerwował ;) Mi brat marudził dziś prawie cały dzień, teraz gdzieś się stracił ;) Mi już ciepło na szczęście już.
|
|
Wto 19:23, 28 Gru 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia, oni mają awersję do zakupów niezależnie od czasu spędzonego w sklepie, a narzekają od kiedy usłyszą o tym, że do jakiegoś idziemy i nie nazywa się "spożywczy" :]. Ale dali radę.
Ja się grzeję od laptopa, chociaż niezbyt dużo mi to daje :roll:.
|
|
Wysłany:
Wto 19:31, 28 Gru 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir moja mama też zawsze chce jak najszybciej wyjść ze sklepu ;) Ja włączyłam mocniej grzejnik, choć moje kwiatki nie przepadają za ogrzewaniem, szczególnie chyba storczyki :( ale nie mogę się zamienić w sopel w końcu.
|
|
Wto 19:35, 28 Gru 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja grzejnik mam za daleko. Może pójdę sobie po kołdrę, choć to całe 3 metry ode mnie :].
Kto na forum ma na imię Dominika oprócz Domy?
|
|
Wysłany:
Wto 19:41, 28 Gru 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 254 z 649 |
|