Pa Karoll! zÓych snów!
*częstuje sie herbatką*
No właśnie wstęp było mi łatwo napisć... ale zakończenie - dramat! Najgorsze że i jedno i drugie recenzent na 100% przeczyta...
A poza tym moja praca ma ledwo 70 stron i mój promotor kręci nosem że za mało... a ja poprostu zwięźle piszę i nie cytuję 50 stron ksiażek... eh, życie! :?
A co popsułeś??
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Pon 0:24, 23 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 0:35, 23 Mar 2009
Projektowanie i wdrażanie internetowej ksiązki finansowej dla organizacji non-profit
a Twoja?
Pon 0:38, 23 Mar 2009
Prawo wyborcze III RP przez pryzmat zasad prawa wyborczego w państwie demokratycznym – na podstawie przepisów ordynacji wyborczych
do Sejmu RP i Senatu RP.
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Pon 8:34, 23 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
Pon 0:40, 23 Mar 2009
Pon 0:42, 23 Mar 2009
tak jak Twoja praca nie ma chyba nic wspólnego z moją wiedzą ;)
a nie mogłeś pisać czegos o Housie? przynajmniej byłoby przyjemnie :D
chociaz to jest chyba możliwe wyłacznie na psychologii ;)
Pon 0:45, 23 Mar 2009
Pon 0:47, 23 Mar 2009
Pon 0:52, 23 Mar 2009
Pon 1:14, 23 Mar 2009
Ps. Mamy tu gdzieś psychologa? Bo mój lekarz stwierdził chyba, że ten wypadek mi się na "banię rzucił", bo dał mi skierowanie i zastanawiam się jak taka wizyta może wyglądać.
U Ciebie będzie pewnie chciał sprawdzić, czy nie jesteś w depresji, jeśli dobrze zrozumiałam :D Będzie CIę pytał o plany na przyszłość, co myślisz o tej sytuacji, o przyjaciół, czym będziesz się zajmować teraz na czas wracania do zdrowia,a na koniec da Ci wypełnić taki jakby formularz - co lubisz, co sprawia Ci radość itepe. Ale to wszystko zależy od tego na kogo trafisz :D
A tak w ogóle to dżem dobry wszystkim *włacza lampkę*
Za 39 minut zaczyna mi się wuef i szczerze powiedziawszy, mam nieziemską ochotę zrobić sobie wagary. Nawet te nielegalne :roll:
Jeny jak mnie głowa boli :? dzisiaj pan Kowal przyjeżdża do R i S o 9 :shock: to sobie godzinę wybrał :? więc muszę się powoli zbierać :? Mam kawkę i sałatkę kto chce?