Chyba, że sama padnę :hahaha: Nie na TCA i Emmy wytrzymałam to i wytrzymam PCA <3
Nika603 napisał:
szkoda e mi słuchawki nie działają,a laptopan nie dostane.
Ja będę działać na dwa laptopy :lol: Na jednym skype na drugim używanime Neta i oglądanie *.*
Cytat:
czemuż to?
Zadzwoniła do mnie i powiedziała coś, czego do końca życia nie zapomnę. Myślałam, że mój świat legnie w gruzach. Za to po 10 min. dzwoni i mówi, że żartuję, bo jej też ten kawał zrobili :lanie: . Chwała Bogu, że nie mam zasięgu do Poznania, bo wtedy by Emmy nie obejrzała.:hahaha:
Aneczka, będzie mnóstwo linków, bo te główne zawsze się zacinają ;x
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 22:39, 03 Sty 2011
Aneczko, zadzwoniłam do Domy i karzę Ci przekazać, że ta lista nie jest pełna w dodatku nie wypiszą wszystkich gwiazd, jakie będą uczestniczyć. I Hugh był w pierwszej liście. Czyli zero plot, że niby miejsce Hugh ma zając RR, jak to na Tweeterze piszą. A i karzę także powiedzieć, że nie trzeba wierzyć we wszystko, co na Tam piszą, bo zazwyczaj ta jest panika. :D
Bez Odbioru by Doma.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 22:53, 03 Sty 2011
Dobranoc forumowicze:) Aż żal ściska za serce, no to została nam Lisa! I jej się chociaż trzymajmy ! buuuu:(:(:(
Dodano 1 minut temu:
A ja w ogóle nie widzialam on Tweeter, co by miała się pojawić info, że miejsce Hugh zajmie RR. Być może. Chociaż... widzę, ze ktoś do mnie napisal i to pewnie Guśka_ hahaha:)
Dodano 7 minut temu:
DOBRANOC! dobra, wszyscy kłamią, nawet płody i Tweeterowicze, a teraz lecę, bo jutro wstaje o 5 i jadę na Gorzów znów się kształcić. Buziole wszystkim:)
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Pon 23:02, 03 Sty 2011
Guśka a ja mam takie małe pytanko. Jak tam moja dobranocka, na którą od wieków już czekam :>
Pon 23:08, 03 Sty 2011
Oczywiście, że NIE zapomniałam!!
Liczę, że na dniach dostanę kontynuację lub nową o dowolnym z moich shipów, bo inaczej zacznę męczyć Cię Gusiu nie tylko na forum
Spojler:
wzięłam od domy twój numer tel :twisted:
Pon 23:14, 03 Sty 2011
Zmykam już spać :P Wcześnie jak na mnie, ale chcę spróbować wstać wcześniej, jak dziś, żeby móc znów mieć taki spokój od rana :) Jak się nie uda to trudno :P
Dobranoc kochani :*
Pon 23:35, 03 Sty 2011
Przerobiłam moje zadania z fizyki *dumny* :D To nic, że parę mi nie wyszło, ważne, że próbowałam! A teraz jakiś film trzeba włączyć, zjeść śniadanie i do szkoły ^^
Dodano 2 godzin 39 minut temu:
Jeju, dalej wszyscy śpicie? Ja już zjadłam śniadanie (pierwszy raz od hohoho!) Dowiedziałam sie, że Nick jest z córką Bruk, A Tejlor z jej synem O.o Zaiste fascynujące!
hej kochani :*
Pisałam test humanistyczny i nie był zły :P trafił się lekki temat- taniec :)
No, ale za to zadanie z historii mnie dobiło, a raczej ja sama się dobiłam, jak mnie koleżanki uświadomiły jak idiotyczny błąd zrobiłam :roll: Było trzeba dopasować daty do wydarzeń, dwa zrobiłam bez problemu i zostały mi dwa poswstania: Styczniowe i Listopadowe, które mi się mylą, no więc strzeliłam w sumie, po czym koleżanki po teście ,,a nie mogłaś na miesiące spojrzeć" :sciana: to trzeba być mną :roll:
Wto 11:33, 04 Sty 2011
Witam :D
Dzisiaj na religii mieliśmy kleryka - była jazda :mrgreen:
Na niemieckim też ciekawie, z wrażenia obiłam sobie palec, czego skutkiem była sącząca się przez dłuższy czas krew :lol:
Wto 16:12, 04 Sty 2011