|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 291, 292, 293 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Salciu, hej :D To bardzo dobrze, mam nadzieję, że Justa nie dała dzisiaj z siebie wszystkiego i siły zachowuje na dwa ostatnie etapy :D
Nicnierobienie - marzę o tym, niestety ja jutro maszeruję do więzienia... :]
|
|
Czw 15:18, 06 Sty 2011 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Nie wiem, kto wpadł na pomysł, żeby wpakować mi dziś występ, skoro powinnam się uczyć chemii... Dobrze chociaż, że wieczorem, przynajmniej mogłam się wyspać. Spałam całe czternaście godzin. ^^
Tak sobie przejrzałam PCA, nominowanych i wygranych - toż to jakaś... może nie masakra, ale zdecydowanie nie zgadzam się z ponad połową decyzji. Już nie wspominając o tym, że same nominacje to momentami jakaś pomyłka.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Czw 15:18, 06 Sty 2011 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja, jak łatwo się domyśleć, PCA nie oglądałam.
Gdzie te czasy, kiedy ekscytowałam się każdą wygraną House'a :mrgreen:
Shee, będziecie śpiewać?
|
|
Czw 15:23, 06 Sty 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, a jak wyglądają Wasze stroje?
Przypomniało mi się, jak kiedyś mój kolega tłumaczył mi, jak skąpy proboszcz ogrzewa kościół. Otóż jego teoria mówiła o tym, że w podziemiach siedzą zakonnice pedałujące na stacjonarnych rowerkach tak szybko, że wytwarzają strumień gorącego powietrza, który bucha z nawiewu :D
|
|
Czw 15:36, 06 Sty 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej! Ja czekam na obiad i niedługo idę z mamą na wernisaż do Pałacu Sztuki. Pani dyrektorka chcę nas tam wszystkich ze szkoły widzieć :wink:
|
|
Wysłany:
Czw 15:41, 06 Sty 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Otóż jego teoria mówiła o tym, że w podziemiach siedzą zakonnice pedałujące na stacjonarnych rowerkach tak szybko, że wytwarzają strumień gorącego powietrza, który bucha z nawiewu |
A te pieniądze z tacy na ogrzewanie kościoła w zimę to pewnie idą na orzeszki dla tych zakonnic? <3
Cytat: | Shee, a jak wyglądają Wasze stroje? |
Długie, rozszerzane ku dołowi spódnice z takiego jakby gniecionego materiału w kolorze takie coś pomiędzy ciemnym niebieskim a srebrem, białe bluzki i bolerka z tego samego materiału i tego samego koloru co spódnice. Kiedyś jeszcze mieliśmy takie jakby szarfy, którymi się przewiązywałyśmy w pasie, pierwszy głos miał czerwone, my zielone, a trzeci fioletowe, ale jakoś zrezygnowałyśmy z tego pomysłu bardzo szybko (i całe szczęście, bo były okropne).
Ach, no i jeszcze wszystkie na każdy występ dostajemy takie same białe gumki do włosów :D
(związywanie włosów to podstawa - na wszystkich konkursach oprócz podstawowych rzeczy takich jak dynamika, agogika, artykulacja itp. ocenia się również coś, co się nazywa ogólny wyraz artystyczny - czytaj: musisz wyglądać ładnie, uśmiechać się i broń Boże nie kręcić się ani nie drapać podczas śpiewania. i nie spuszczać oczu z dyrygenta. dyskretne drapanie jest dozwolone tylko podczas przerw między utworami. ^^)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Czw 15:49, 06 Sty 2011 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A te pieniądze z tacy na ogrzewanie kościoła w zimę to pewnie idą na orzeszki dla tych zakonnic? <3 |
Bardzo możliwe, w końcu muszą coś jeść, żeby mieć siłę pedałować :mrgreen:
Cytat: | broń Boże nie kręcić się ani nie drapać podczas śpiewania. i nie spuszczać oczu z dyrygenta. dyskretne drapanie jest dozwolone tylko podczas przerw między utworami |
To zdecydowanie nie dla mnie. Nie wytrzymałabym bez drapania się, bo w stresie swędzi mnie jeszcze gorzej :P
A te spódnice to takie jak na filmach, do samej ziemi?
|
|
Czw 15:58, 06 Sty 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie pomyślałam o tym, że łatwiej pokazać :D
wersja standardowa: http://www.ok.wieliszew.pl/ok/pliki/aktualnosci/2009/marzenie%20bydgoszcz%202009%203.jpg
wersja z szarfami: http://www.ok.wieliszew.pl/ok/pliki/zawartosc/2009/Przesluchanie%202.jpg
Jak widać, wersja z szarfami nie sprawdza się z tego względu, że widać tylko czerwone, natomiast jak się nie wie, że drugi i trzeci mają zielone i fioletowe, to się tego nie zobaczy za nic :D
Znalazłam ten feralny filmik na yt z naszego występu trzy lata temu - tam jeszcze mamy stare stroje - takie obrzydliwe czerwone sukienki, które wyglądały, jakby były zrobione z zasłonek, fuj!
|
|
Wysłany:
Czw 16:08, 06 Sty 2011 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bez szarf ogólnie lepiej to wygląda (pomijam fakt, że widzę tylko czerwone :mrgreen:). Te stroje Was postarzają, przynajmniej tak na moje oko. I pewnie taki jest zamysł ;)
|
|
Czw 16:21, 06 Sty 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O tak, chętnie obejrzę i kliknę ,,lubię to" :D
Tak, facebook to kolejna rzecz, która wypaczyła moje życie :mrgreen:
|
|
Czw 16:31, 06 Sty 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiecie może jaki Lisa ma telefon? Jaka to marka? Jest świetny:)
Wracam do czytania:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Czw 16:31, 06 Sty 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 291, 292, 293 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 292 z 649 |
|