Ja nie poprawiam niczego, bo wychodzę z załozenia, że i tak mi się nie uda. Coś o roślinkach, widłakowe, mszaki, i jakieś tam. Trzeba się nauczyc tylko, a ja mam teraz taki wsteczny do jakiejkolwiek nauki...
jeanne rozumiem ;) Ja mam protisty na sprawdzian. Też nie poprawiam, chyba że muszę, a np. z chemii musiałam i z fizyki też coś słyszałam, że trzeba :(
Protisty miałam ostatnio, nic z nich już nie pamiętam, nic a nic O.o Ja pisałam tylko z geografii kartkówkę na 5 i tyle. Resztę mam gdzieś. Jeśli mi nauczyciel nie będzie kazał poprawiać to ja ani myślę.
jeanne pani z chemii nie da się odmówić. Ja geografii nie poprawiałam, bo stwierdziłam że nie będę się uczyć rozmieszczenia 500 wyżyn, nizin, pustyń itd, dlatego mam z niej 3, tak by 4 było ;)
jeanne mnie czekają jeszcze wody z mapki, bo teraz lądy były, może potem nareszcie trochę spokoju z tym. Ja ogólnie mam taki zapał do nauki ostatnio, że poraża ;(
Konwalia mój zapał jest chyba taki sam. Wczoraj godzina druga, łaskawie otworzyłam zeszyty, stwierdziłam, że mi się nie chce, zrzuciłam je na podłogę i włączyłam ER, chociaż wiedziałam, ze piątek jest okropnym dniem jeśli się nie uczę.
Dzien dobry kochani :*
Jak mija weekend? Dla niektórych krótszy, dla innych dłuższy?
Ja prawie się wyspałam, tz spałam tyle godzin, że powinnam się czuć wyspana, a czuję się tak średnio, no ale nie jest źle :P
Powinnam zabrać się za biologie, ale tradycyjnie nie mam pojęcia co z tego wyjdzie :P
Sob 13:02, 08 Sty 2011
Mirela hej :*
Ja co najwyżej próbowałam nadrobić ostatnie dwa dni wolne :roll: no ale w normalny weekend to, tak jak piszesz, wszyscy odsypiają raczej, kiedyś trzeba :P
Sob 13:34, 08 Sty 2011
Hejcia wszystkim. Weeekend, ale taki troszkę pracowity. Zaraz zabieram się za angielski, później wracam do domku na 2 dni:0 No i książki i House'owy licencjat:) Buźki:@*
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Sob 15:12, 08 Sty 2011