|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 359, 360, 361 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | siedzieć po nocach na ziemi pogrążona w trwałej zadumie na temat beznadziejności mojej egzystencji -,- |
:przytul:
Wiesz, niektórzy nie mają takiego rodzaju problemów, nimfka na przykład. Ona nie ma sytuacji, w których musi się przy kimś pilnować, żeby czegoś nie powiedzieć (oprócz rodziców, ale to coś innego), ona nie ma jakichś dziwnych problemów, jak to sama mówi.
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 18:41, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne myśmy tak przekładali sprawdzian z fizyki, że pisaliśmy w piątek przed feriami na 8 lekcji :hahaha: Ja we wtorek sprawdzian z historii i polskiego, sprawdzian z chemii i kartkówka z maty w środę, w czwartek sprawdzian z biologii, a w piątek albo środę kartkówka z fizyki.
Sevir dzięki ;* mam nadzieję że poradzę. W obecnym stanie ducha to stwierdziłam, że krzywdę sobie zrobię, bo na wf mamy np. skakać przez skrzynię, jak ja nie lubię zdawania z wf-u :/
|
|
Sob 18:41, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann nie bedzie dobrze :C Będę musiała zaliczyć rozszerzoną dynamikę, to NIE JEST DOBRZE :C a bloga mogłabyś założyć na pingerze tam wiecej ludzi jest ;)
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Sob 18:44, 29 Sty 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 18:43, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, będę kibicować i wspierać :]. Ja staram się nie jeść słodyczy, ale robię to tak, by nie wzbudzać podejrzeń, to jedna z rzeczy, z których się pilnuję przy pewnych osobach.
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 18:44, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia nas od sprawdzianu z fizyki nic nie uratuje. Nikt nawet by się nie ważył myśleć, że można by go było przełożyć. Facet jest straszny :(
|
|
Sob 18:45, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne ja myślałam, że nasza też nie przełoży, ale przełożyła, mimo to sprawdziany z fizyki to dla mnie masakra i nic mi to za bardzo nie dało...
|
|
Sob 18:48, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Sevir dzięki ;* mam nadzieję że poradzę. W obecnym stanie ducha to stwierdziłam, że krzywdę sobie zrobię, bo na wf mamy np. skakać przez skrzynię, jak ja nie lubię zdawania z wf-u :/ |
nie rozumiem :|... W jakim sensie krzywdę?
Ja mam już zapowiedziany sprawdzian na marzec :] po feriach zacznie się faza sprawdzianowa :roll:
|
|
Wysłany:
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne a ustnie czy pisemnie? Dasz radę! Ty jesteś świetną uczennicą :) świadczą o tym Twoje oceny. Co do bloga dziękuję za radę, ale ja mam ogromną słabość do blox.pl. hihihihi.
Sevir dziękuję :przytul: ty jesteś chuda (widziałam po zdjęciach) więc możesz spokojnie tykać czekoladę! Chyba, że niezbyt za nią przepadasz bo też tak jest.
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir bo ja nie umiem skakać przez skrzynię, a w gimnazjum nie skakaliśmy, bo mieliśmy z wf-u taką starszą panią, więc nie wiem jak się to skończy w moim wydaniu.
|
|
Sob 18:51, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Sevir dziękuję ty jesteś chuda (widziałam po zdjęciach) więc możesz spokojnie tykać czekoladę! |
mogę spokojnie, ale nie przed sobą. Ostatnio mnie jakieś schizy dopadły :roll:. Niby nie ważę dużo, no ale... :roll:
ann napisał: | Chyba, że niezbyt za nią przepadasz bo też tak jest. |
Czekolada... To jest jeden ze słodyczy, które mnie najbardziej kuszą, którym najczęściej ulegam.
Po raz pierwszy piszę o tym gdziekolwiek o_O. To przez to, że mam świadomość, że nimfka raczej nie wejdzie na forum, nie teraz. :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 18:52, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia nas jedynie ratuje to, że facet często jeździ na wykłady. Nawet nie wiesz jaki jest wtedy pisk radosci :D
Ann pisemnie. Najpierw mam sprawdzian z zadań zamknietych z Persony, potem z otwartych z Mendla i Jenike, a w międzyczasie każda lekcja to rozwiązywanie zadań na tablicy i odpowiadanie z teorii po rzuceniu numerka O.o
Moje oceny świadczą o tym, że jestem raczej głupia, skoro na 5 nie potrafię wyciagnąć o.O
|
|
Sob 18:52, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Sevir bo ja nie umiem skakać przez skrzynię, a w gimnazjum nie skakaliśmy, bo mieliśmy z wf-u taką starszą panią, więc nie wiem jak się to skończy w moim wydaniu. |
och, rozumiem. Wiem jak to jest, bo miałam podobną sytuację w na początku gimnazjum, nie było mnie na pierwszej lekcji ze skrzyni, poza tym wszyscy mieli ją w podstawówce, a ja nie. Ale jakoś sobie poradziłam, i Ty na pewno też dasz radę!
|
|
Wysłany:
Sob 18:53, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne 5 są dla mnie ostatnio mało realne. Twojej fizyki bym nie wytrzymała i nie dziwią mnie piski radości ;)
Sevir ja jestem antytalent co do wf :D
|
|
Sob 18:54, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia, poradzisz sobie, na pewno, wierzę w Ciebie, i pochwal się, jak już dostaniesz to 5, o :].
Już dzisiaj pisałam koleżance, że da radę, że ma się nie bać, tylko chociaż spróbować. Skąd taki brak wiary w swoje możliwości...? Uda się i już, o :].
|
|
Wysłany:
Sob 18:58, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir haha w porządku :) Dziękuję. Mi ostatnio wszyscy powtarzają, że będzie dobrze, nie wiem skąd się bierze ich optymizm ;)
|
|
Sob 19:01, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 359, 360, 361 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 360 z 649 |
|