Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 359, 360, 361 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
siedzieć po nocach na ziemi pogrążona w trwałej zadumie na temat beznadziejności mojej egzystencji -,-

:przytul:

Wiesz, niektórzy nie mają takiego rodzaju problemów, nimfka na przykład. Ona nie ma sytuacji, w których musi się przy kimś pilnować, żeby czegoś nie powiedzieć (oprócz rodziców, ale to coś innego), ona nie ma jakichś dziwnych problemów, jak to sama mówi.

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Sob 18:41, 29 Sty 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

jeanne myśmy tak przekładali sprawdzian z fizyki, że pisaliśmy w piątek przed feriami na 8 lekcji :hahaha: Ja we wtorek sprawdzian z historii i polskiego, sprawdzian z chemii i kartkówka z maty w środę, w czwartek sprawdzian z biologii, a w piątek albo środę kartkówka z fizyki.
Sevir dzięki ;* mam nadzieję że poradzę. W obecnym stanie ducha to stwierdziłam, że krzywdę sobie zrobię, bo na wf mamy np. skakać przez skrzynię, jak ja nie lubię zdawania z wf-u :/

PostWysłany: Sob 18:41, 29 Sty 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Ann nie bedzie dobrze :C Będę musiała zaliczyć rozszerzoną dynamikę, to NIE JEST DOBRZE :C a bloga mogłabyś założyć na pingerze tam wiecej ludzi jest ;)

Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Sob 18:44, 29 Sty 2011, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sob 18:43, 29 Sty 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

ann, będę kibicować i wspierać :]. Ja staram się nie jeść słodyczy, ale robię to tak, by nie wzbudzać podejrzeń, to jedna z rzeczy, z których się pilnuję przy pewnych osobach.

PostWysłany: Sob 18:44, 29 Sty 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Konwalia nas od sprawdzianu z fizyki nic nie uratuje. Nikt nawet by się nie ważył myśleć, że można by go było przełożyć. Facet jest straszny :(

PostWysłany: Sob 18:45, 29 Sty 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne ja myślałam, że nasza też nie przełoży, ale przełożyła, mimo to sprawdziany z fizyki to dla mnie masakra i nic mi to za bardzo nie dało...

PostWysłany: Sob 18:48, 29 Sty 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Sevir dzięki ;* mam nadzieję że poradzę. W obecnym stanie ducha to stwierdziłam, że krzywdę sobie zrobię, bo na wf mamy np. skakać przez skrzynię, jak ja nie lubię zdawania z wf-u :/

nie rozumiem :|... W jakim sensie krzywdę?

Ja mam już zapowiedziany sprawdzian na marzec :] po feriach zacznie się faza sprawdzianowa :roll:

Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne a ustnie czy pisemnie? Dasz radę! Ty jesteś świetną uczennicą :) świadczą o tym Twoje oceny. Co do bloga dziękuję za radę, ale ja mam ogromną słabość do blox.pl. hihihihi.

Sevir dziękuję :przytul: ty jesteś chuda (widziałam po zdjęciach) więc możesz spokojnie tykać czekoladę! Chyba, że niezbyt za nią przepadasz bo też tak jest.

ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Sevir bo ja nie umiem skakać przez skrzynię, a w gimnazjum nie skakaliśmy, bo mieliśmy z wf-u taką starszą panią, więc nie wiem jak się to skończy w moim wydaniu.

PostWysłany: Sob 18:51, 29 Sty 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

ann napisał:
Sevir dziękuję ty jesteś chuda (widziałam po zdjęciach) więc możesz spokojnie tykać czekoladę!

mogę spokojnie, ale nie przed sobą. Ostatnio mnie jakieś schizy dopadły :roll:. Niby nie ważę dużo, no ale... :roll:

ann napisał:
Chyba, że niezbyt za nią przepadasz bo też tak jest.

Czekolada... To jest jeden ze słodyczy, które mnie najbardziej kuszą, którym najczęściej ulegam.

Po raz pierwszy piszę o tym gdziekolwiek o_O. To przez to, że mam świadomość, że nimfka raczej nie wejdzie na forum, nie teraz. :roll:

PostWysłany: Sob 18:52, 29 Sty 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Konwalia nas jedynie ratuje to, że facet często jeździ na wykłady. Nawet nie wiesz jaki jest wtedy pisk radosci :D

Ann pisemnie. Najpierw mam sprawdzian z zadań zamknietych z Persony, potem z otwartych z Mendla i Jenike, a w międzyczasie każda lekcja to rozwiązywanie zadań na tablicy i odpowiadanie z teorii po rzuceniu numerka O.o
Moje oceny świadczą o tym, że jestem raczej głupia, skoro na 5 nie potrafię wyciagnąć o.O

PostWysłany: Sob 18:52, 29 Sty 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

konwalia7777 napisał:
Sevir bo ja nie umiem skakać przez skrzynię, a w gimnazjum nie skakaliśmy, bo mieliśmy z wf-u taką starszą panią, więc nie wiem jak się to skończy w moim wydaniu.

och, rozumiem. Wiem jak to jest, bo miałam podobną sytuację w na początku gimnazjum, nie było mnie na pierwszej lekcji ze skrzyni, poza tym wszyscy mieli ją w podstawówce, a ja nie. Ale jakoś sobie poradziłam, i Ty na pewno też dasz radę!

PostWysłany: Sob 18:53, 29 Sty 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne 5 są dla mnie ostatnio mało realne. Twojej fizyki bym nie wytrzymała i nie dziwią mnie piski radości ;)
Sevir ja jestem antytalent co do wf :D

PostWysłany: Sob 18:54, 29 Sty 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Konwalia, poradzisz sobie, na pewno, wierzę w Ciebie, i pochwal się, jak już dostaniesz to 5, o :].
Już dzisiaj pisałam koleżance, że da radę, że ma się nie bać, tylko chociaż spróbować. Skąd taki brak wiary w swoje możliwości...? Uda się i już, o :].

PostWysłany: Sob 18:58, 29 Sty 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Sevir haha w porządku :) Dziękuję. Mi ostatnio wszyscy powtarzają, że będzie dobrze, nie wiem skąd się bierze ich optymizm ;)

PostWysłany: Sob 19:01, 29 Sty 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 359, 360, 361 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 360 z 649

Skocz do: