|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 360, 361, 362 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | jeanne 5 są dla mnie ostatnio mało realne. Twojej fizyki bym nie wytrzymała i nie dziwią mnie piski radości Wink |
Dla mnie też, ale chciałam mieć chociaż z biologii 5, żebym mogła pójsć do pani K. z gimnazjum i się pochwalić, że jednak mi się udało :( Ja też nie wytrzymuję. Po każdej fizyce całą przerwę oddycham tak głęboko jak się da, bo tam, w sali, to nawet głośniej wciągnąć powietrze w płuca jest strach O.o
|
|
Sob 19:04, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Konwalia skądś trzeba czerpać siłę do dalszej nauki, zmagania się codziennością, choćby z myśli, że będzie dobrze. Cieszę się, że nie wszyscy twierdzą: jest źle, że jest jak zwykle, z podtekstem, że tragicznie, tylko że choć część ma jakiś optymizm ;)
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał: | Dla mnie też, ale chciałam mieć chociaż z biologii 5, żebym mogła pójsć do pani K. z gimnazjum i się pochwalić, że jednak mi się udało Ja też nie wytrzymuję. Po każdej fizyce całą przerwę oddycham tak głęboko jak się da, bo tam, w sali, to nawet głośniej wciągnąć powietrze w płuca jest strach O.o |
:glaszcze:
Tak mam czasem na polskim, gdy nauczycielka ma zły humor. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku na nią nie trafimy :roll:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 19:07, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne ja na fizyce: " byle mnie nie zauważyła, byle nie kazała rozwiązywać jakiegoś zadania". Nie dziwię Ci się...
Sevir ja jestem otoczona optymistami raczej, którzy twierdzą, że ja jestem pesymistką :D U mnie z pytania z polskiego nikt do tej pory nie dostał 5, niektórzy pięknie odpowiadają,a nauczycielka daje 3 np.
|
|
Sob 19:09, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Tak mam czasem na polskim, gdy nauczycielka ma zły humor. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku na nią nie trafimy Rolling Eyes |
A tu facet nie jest zły, on jest tylko przerażający! I to, że jego syn mówi, że jest tak samo w domu mnie nie pociesza O.o
Konwalia ja na fizykę najchętniej ubrałabym czapkę niewidkę...
|
|
Sob 19:12, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | U mnie z pytania z polskiego nikt do tej pory nie dostał 5, niektórzy pięknie odpowiadają,a nauczycielka daje 3 np. |
tak, znam to skądś. Mam takie szczęście, że do tej pory, tj. przez 2,5 roku, właściwie tak naprawdę mnie ani razu nie zapytała. Zawsze zdobywałam oceny z odpowiedzi w jakiś inny, pokręcony sposób, chyba z aktywności, i udało mi nie zostać zapytaną ani razu.
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | A tu facet nie jest zły, on jest tylko przerażający! I to, że jego syn mówi, że jest tak samo w domu mnie nie pociesza O.o
Konwalia ja na fizykę najchętniej ubrałabym czapkę niewidkę... |
:przytul:
Za to moja fizyczka, oprócz tego, że strasznie nudna, jest do zniesienia. Nie wiem, co Doma w niej widzi, bo zachowuje się, jakby była w niej zakochana :roll: to ta słynna Kamillka Domy :]
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 19:15, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nie wiem, co Doma w niej widzi, bo zachowuje się, jakby była w niej zakochana Rolling Eyes to ta słynna Kamillka Domy krzywy |
Sevir to się nazywa miłość do przedmiotu :hahaha:
Zajarzyłam w końcu jak rozróżnić przemianę pokoleń z przewagą gametofitu i sporofitu, jestem boska, po pół roku praktycznie O.o
|
|
Sob 19:20, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne :hahaha:
jeanne napisał: | Zajarzyłam w końcu jak rozróżnić przemianę pokoleń z przewagą gametofitu i sporofitu, jestem boska, po pół roku praktycznie O.o |
o, brawo :] ja czekam, co mi odpowiedzą na moje odwołanie z konkursu z biologii, a właściwie to na to, co odpowiedzą nimfce. Mogliby powtórzyć ten etap...
|
|
Wysłany:
Sob 19:23, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne ja przemianę pokoleń miałam na sprawdzianie przed feriami :D
Sevir napisałyście odwołanie :?:
Hmm zamiast się uczyć myślę o koledze, który znalazł dziewczynę i innych rzeczach, jestem pokręcona :D
|
|
Sob 19:25, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Sevir napisałyście odwołanie |
Tak, napisałyśmy, i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
konwalia7777 napisał: | Hmm zamiast się uczyć myślę o koledze, który znalazł dziewczynę i innych rzeczach, jestem pokręcona |
każdy powód jest dobry, by się nie uczyć :]
Ann zniknęła?
|
|
Wysłany:
Sob 19:27, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ja czekam, co mi odpowiedzą na moje odwołanie z konkursu z biologii, a właściwie to na to, co odpowiedzą nimfce. Mogliby powtórzyć ten etap... |
Ale o co chodzi, bo ja nie w temacie? Jakie odwołanie?
Konwalia ja miałam na pierwszym teście, teraz musiałam mam przemianę pokoleń widłaków, mszaków, paprotników... w sumie chyba 6 i trzeba było to w końcu zrozumieć :D
|
|
Sob 19:33, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale o co chodzi, bo ja nie w temacie? Jakie odwołanie? |
Pisałyśmy konkurs z biologii, i w naszym rejonie na 95 osób przeszły 2. Więc napisałyśmy odwołanie od wyniku - pytania źle sformułowane, błędna odpowiedź w kluczu itd., może uznają. Zobaczymy.
|
|
Wysłany:
Sob 19:36, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | w naszym rejonie na 95 osób przeszły 2 |
Szaczun... Jeśli w Polsce będzie więcej takich sytuacji to pewnie uznają.
|
|
Sob 19:45, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jeśli w Polsce będzie więcej takich sytuacji to pewnie uznają. |
nie musi być z całej Polski, to tylko Wielkopolska, bo konkurs jest wojewódzki :].
Zbieram się już, więc do napisania :* miłego wieczoru :)!
|
|
Wysłany:
Sob 19:48, 29 Sty 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir to trzymam kciuki <3 I wzajemnie! :*
|
|
Sob 19:53, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pa Sevir ;*
Ja próbuje zrozumieć zadanie z matmy, ale coś mi nie wychodzi i właśnie się poddałam :( chyba jutro do niego wrócę.
Dodano 26 minut temu:
Jednak mi się udało prawie, został jeden podpunkt...
|
|
Sob 20:27, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 360, 361, 362 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 361 z 649 |
|