|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 361, 362, 363 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Konwalia pokaż zadanie, może pomogę :D Co jak co, ale zadania z matmy są dla mnie bardzo relaksujace.
|
|
Sob 21:19, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne dziękuję ;* ale właśnie przed chwilą udało mi się zrobić ostatni podpunkt. Dla mnie też kiedyś były relaksujące, dlatego wybrałam rozszerzoną matmę, ale nauczycielka leci z materiałem i nie potrafi tłumaczyć więc teraz to już nie jest przyjemność.
|
|
Sob 21:22, 29 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór, czy ktoś tu jeszcze pamięta moją skromną osobę ? Czas na iście epicką sceną pod tytułem "Powrót syna marnotrawnego" :D
|
|
Sob 21:35, 29 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia wśród wszystkich przedmiotów, które mam, przy matmie jedynie mogę odpocząć ;/
|
|
Sob 21:57, 29 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | lesio, hej ho, zią! |
Yo, yo, yo :)
Shitzune napisał: | Mam wielką ochotę zabić paru słynnych matematyków i nie obchodzi mnie, że część z nich jest już martwa. Ktoś chce mi pomóc? (: |
Jak tam eliminacja studentów, bronisz się jeszcze ? Pierwszy semestr podobno najgorszy :)
|
|
Sob 22:06, 29 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wolne! żadnej imprezy ani nic z tych rzeczy! Obejrzałam "Special delivery" z Lisą ( już chyba 3 raz :D) i przenoszę się na fiki Huddy :) Buźki, miłej nocy wszystkim:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 22:11, 29 Sty 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | A co tam u ciebie? |
W sferze naukowej czy jak kto woli edukacyjnej całkiem nieźle. Jak zawsze trzymam poziom bez specjalnej ilości poświęcanej nauce w domu co uważam za sukces. Na korki tez nie chodze jako jeden z nielicznych co także uważam za osiągnięcie. Jeżeli chodzi o sfere prywatną to tutaj nie jest tak różowo, w sumie to wpadłem tutaj po to żeby z kimś porozmawiać bo już nie wyrabiam.
Shitzune napisał: | egzamin w pon, ponieważ... oblałam ćwiczenia z fizyki
Obecnie siedze i wkuwam definicję do ustnej matematyki. Niektóre twierdzenia są tak przerażające do nauczenia, że nawet ich nie będę przytaczać... |
Ale fizyka to taki miły przedmiot :) Matma to rzeczywiście bywa przerażająca, sam ją niezby lubie ale fizyka w porządku. A jaki macie zakres materiału ? Pewnie to co dopiero ja przerobiłem przez 1,5 roku liceum :D
|
|
Sob 22:19, 29 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No to dajesz, chętnie posłucham. I to nie tylko dlatego, że chcę się oderwać od nauki. (: |
Ale to takie love story bez happy endu, nie ma co opowiadać :D
Shitzune napisał: | Fizyki czy matematyki? |
Faktycznie, nie uszczególniłem. Z fizyki, bo matma mnie średnio interesuje.
|
|
Sob 22:25, 29 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Ale to takie love story bez happy endu, nie ma co opowiadać |
Takie są najciekawsze. Tak czy inaczej, łączę się w bólu - sama przeżywam mój brak happy endu, i to już od pół roku :roll:
lesio napisał: | Faktycznie, nie uszczególniłem. Z fizyki, bo matma mnie średnio interesuje. |
Kinematyka, dynamika, praca, pęd, ruch obrotowy, drgania, elektrostatyka, prąd elektryczny, pole magnetyczne i indukcja elektromagnetyczna. I do każdego tematu dwa typy zadań: zwyczajne takie mniej więcej licealne oraz takie z całkami.
Ale jeszcze nie wszystko stracone, w piątek mam poprawkę i jak zaliczę na conajmniej 9 punktów na 14, to mnie dopuszczą do egzaminu... i będę hardkorem.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Sob 22:31, 29 Sty 2011 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Tak czy inaczej, łączę się w bólu - sama przeżywam mój brak happy endu, i to już od pół roku |
To ja lecę pierwszy miesiąc po dwóch miechach odpoczynku po poprzedniej ponad rocznej przygodzie :) Ale w sumie, trzeba się komuś wygadać. W skróconej wersji, chodzi ze mną do klasy pewna dama na którą przez całą pierwszą klasę nie zwracałem uwagi. Zwykłe klasowe koleżeństwo. W lato chciałem ją połączyć z moim najlepszym przyjacielem bo się poznali na jednej imprezie, niestety nic z tego nie wyszło. Po tym ja się z nią zaprzyjaźniłem, zaczęlismy spędzac coraz więcej czasu ze sobą no i się w niej zakochałem. Po sylwestrze jej powiedziałem no i oczywiście bez wzajemności. No i ona widzi we mnie przyjaciela ja w Niej ukochaną i się tak męczymy wzajemnie.
Shitzune napisał: | Kinematyka, dynamika, praca, pęd, ruch obrotowy, drgania, elektrostatyka, prąd elektryczny, pole magnetyczne i indukcja elektromagnetyczna. I do każdego tematu |
To my przez te półtora roku zrobiliśmy 3/4 z tego zakresu. Tempo macie całkiem niezłe. Ale myślę, że dasz rade to w końcu nie są jakieś straszne rzeczy, przynajmniej w mojej opini. Wiem, że to nie ten poziom, no i nie miałaś rozszerzonej fizyki w LO ale to da się wykuć. Politechnika Warszawska zobowiązuje :P
|
|
Sob 22:41, 29 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Po sylwestrze jej powiedziałem no i oczywiście bez wzajemności. No i ona widzi we mnie przyjaciela ja w Niej ukochaną i się tak męczymy wzajemnie. |
Od przyjaźni już niedaleka droga, więc jeszcze nie wszystko stracone. Może jej się odmieni. Może ją zaskoczyłeś i teraz ona musi się przyzwyczaić do myśli, że mógłbyś być kimś więcej. Dziewczyny czasem tak mają. :D
Cóż, mój przestał się do mnie odzywać, kiedy mu powiedziałam, że, jak ja to ujęłam, "lubię go trochę za bardzo". :P
lesio napisał: | Politechnika Warszawska zobowiązuje |
No a jakże!
Teraz nareszcie ucichły śmiechy, bo wychodzi na to, że ja-human zdaję wszystko, a inni z mat-fizów i biol-chemów polegli gdzieś po drodze. ^^
Dlatego też ta fizyka to takie trochę przywrócenie równowagi w przyrodzie. Ale nawet jak ją obleję, to zostaję, bo wtedy stracę tylko 8 punktów ECTS, a trzeba stracić ponad 9 żeby cię wyrzucili :D
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Sob 22:53, 29 Sty 2011 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Od przyjaźni już niedaleka droga, więc jeszcze nie wszystko stracone. Może jej się odmieni. Może ją zaskoczyłeś i teraz ona musi się przyzwyczaić do myśli, że mógłbyś być kimś więcej. Dziewczyny czasem tak mają. |
Wątpie żeby się jej odmieniło. Przystojniakiem nigdy nie byłem, a w dodatku nawet nie jestem w jej typie. A sama wartości wewnętrzne jednak nie wystarczają.
Shitzune napisał: | Cóż, mój przestał się do mnie odzywać, kiedy mu powiedziałam, że, jak ja to ujęłam, "lubię go trochę za bardzo". |
Cóż, dla nas mężczyzn takie tchórzenie jest prawie normalne. Chociaż nigdy nie miałem takiej sytuacji więc niestety nie umiem Ci powiedziec jak to bywa na podstawie własnych doświadczeń.
Shitzune napisał: | No a jakże!
Teraz nareszcie ucichły śmiechy, bo wychodzi na to, że ja-human zdaję wszystko, a inni z mat-fizów i biol-chemów polegli gdzieś po drodze. ^^ |
Wiadomo, że inteligencja zawsze wychodzi na wierzch. Jak ktoś jest tumanem to najlepsze liceum przecież nie pomoże. A ostatnio byli u nas jacyś panowie od was z uczelni i się reklamowali. W dodatku chcą u nas filię robić na pare kierunków, z tego co pamietam to jeden z tych typów to mówił że jest specjalistą od biotechnologi to może to był któryś z Twoich profesorów.
|
|
Sob 23:01, 29 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 361, 362, 363 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 362 z 649 |
|