Guśka_, jestem teraz w naprawdę kiepskiej sytuacji i wszystko zależy od jednego egzaminu... in or out.
Guśka_ napisał:
Noc, noc, Gdzie ? u mnie na zegarku jest 17:01
Za oknem chyba, ale mogę się mylić.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
A w Londynie mam już upatrzone KFC przy Tower of London
Jak bedą mieli wolne miejsca, jadę z Tobą 8)
Dodano 44 sekund temu:
Shitzune napisał:
Guśka_ napisał:
Strzelam, że fizyka ?
Zawaliłam w pięknym stylu...
Fizyka to zÓÓo! :evil:
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 2:20, 06 Lut 2011
Ale Wy żarujecie, że jest już po drugiej, co nie ?
Yyy... nie Guśka :D
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 2:23, 06 Lut 2011
widzę, że na forum tłoczno, zwłaszcza jak na taką godzinę :D
Ja właśnie nadrobiłam 2 zaległe odcinki Bones, które sprawiły, że mam bardzo dobry humor i choć powinnam iść spać, to mi się nie chce :twisted:
Shee dasz radę z fizyką, na pewno, jak ze wszystkim innym dałaś radę to z tym też :D
Nie 2:25, 06 Lut 2011
Teraz czuję się naprawdę, jakby były wakacje <3.
Doma, McDonald jest dla dzieci, czopie ^^ KFC jest dla dorosłych 8) :hahaha:
Jeszcze lepiej. Chciałabym, aby była 17, sobota.
Cytat:
fizyka jest cudowna
Cudowna to może nie, ale warto uczenia się ;D
Nimfka, *rzuca się i obślinia* właśnie jak Ci się Bones podobało :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Nie 2:28, 06 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 2:27, 06 Lut 2011
Miałaś już poprawkę ?
Dziękuję za godzinę. Ale Wy żarujecie, że jest już po drugiej, co nie ?
Zawaliłam poprawkę, mam niezaliczone ćwiczenia i nie dopuścili mnie do egzaminu.
Tak sobie żerujemy. Uwielbiam żerować nocą! :3
Mam takie małe pytanko, bo się nie orientuje, (wiem zabijecie mnie) co to jest HuDo?
Nie 2:28, 06 Lut 2011