_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 2:32, 06 Lut 2011
uwielbiam 6x11 za Grabarzycę, Sweetsa i Maxa i 6x12 za wszystkie cudowne momenty B&B
McDonald jest lepszy niż KFC, sto razy lepszy :lol:
Nie 2:33, 06 Lut 2011
McDonald jest dla dzieci, czopie ^^ KFC jest dla dorosłych
Ja jadam w McDonaldzie :roll: Oczywiście, jak się nie odchudzam :hahaha:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 2:33, 06 Lut 2011
Nie 2:38, 06 Lut 2011
kretowa zacznij koniecznie :D Bones jest genialne :D
Doma proma nie widziałam, ale możesz podrzucić link :P
Ja się tymi zmianami kolejności odcinków nie przejmuję, w Ltm też pozamieniali, a jaka cudowna końcówka :serducho:
Wszystkie 3 zaległe odcinki które dziś oglądałam były genialne, oby wszystkie następne takie były :D
Nie 2:42, 06 Lut 2011
Rzeczywiście *.* ej a jak się nazywa ship Lisa + RR, chyba że nikt nie zakładał, bo się zaraz rozpadnie :hahaha: Znając Lisę :D.
Kreciku, oglądaj ! ^^
Czemu wszystko zmieniają. :D
Ej a o co kaman w epie 15 House ?
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 2:42, 06 Lut 2011
Ej no, proszę was, McDonald jest obrzydliwy, KFC jest sto razy smaczniejsze.
Gusia, twoje pytanie mnie zabiło...
A Bones jest super. Hodgins <3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ej a jak się nazywa ship Lisa + RR, chyba że nikt nie zakładał, bo się zaraz rozpadnie
Nie trawię tego kolesia :| Skąd ona go w ogóle wzięła?
Dziewczęta, a ile Bones ma sezonów?
Dodano 2 minut temu:
Shitzune napisał:
Hodgins <3
Guśka_ napisał:
Cam <3
whatever :roll: , obejrzę, bede widziała, o co chodzi i też coś napisze xxx<3 ;p
Nie 2:47, 06 Lut 2011
No nic.
Sympatycznie mi się tu z Wami siedzi, ale chyba pora spać :roll:
Dobranoc ;*
Nie 2:51, 06 Lut 2011