A ja muszę Shee złapać, aby mi odpowiedziała, na nurtujące mnie pytanie
catch me if you can! (;
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Guśka, przychodzę do domu, włączam komputer, wyłączam komputer, idę do szkoły. Czasem śpię. Ha! Oczywiście to tylko przez te 2 tygodnie, żeby nie było, że jestem jakimś wyrzutkiem społecznym ;)
Jak Doma to robi? Tak jak to opisała, a potem chodzi po szkole jak Zombie :lol:
Dzięki za promo, nie znalazłam sama, bo nawet nie szukałam. Zapowiada się ... istotny odcinek.
Nie 3:06, 06 Lut 2011
Mam nadzieję, że albo Booth stchórzy, albo lepiej, że Hannah odmówi, no ale poczekamy to się dowiemy :P
Powinnam iść spać, miałam się wyspać, a znów siedzę do rana :roll:
Idę już, dobrej nocy kochani :*
Do napisania jak wstanę, czyli pewnie koło 13 :lol:
Nie 3:28, 06 Lut 2011
Hej! Czy ktoś z Was oglądał kiedyś jakiś film na stronie internetowej, gdzie można oglądać filmy online? Ja się zastanawiam nad jedną stronę i w sumie mam wątpliwości czy się tam zarejestrować czy nie.. :P
hej kochani :*
Mimo tego, że poszłam spać o 4, to obudziłam się przed 11, ale do 12.30 przeleżałam sobie w łóżku :D
Ann ja oglądam online bardzo często, ale chyba nigdzie się nie rejestrowałam, a na jakiej stronie konkretnie ??
Nie 12:59, 06 Lut 2011
co jest bardziej prawdopodobne - że aparat non stop cofa film do początku, czy że po prostu zepsuł mu się licznik zrobionych zdjęć?
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Nie 13:04, 06 Lut 2011
maria lucie trochę nie rozumiem.. opisz to proszę dokładniej to może pomogę! chodzi o analoga?
nimfka ja właśnie zaczynam swoją przygodę z oglądaniem filmu online :) natrafiłam na stronę kinolive.pl ale potem z niej zrezygnowałam bo właśnie chcieli, żebym się rejestrowała. Następnie natrafiłam na kino.pecetowiec.pl i w sumie od kilkunastu minut tam oglądam "Black Swan". Nie jest w najlepszej jakości, ale też w nie najgorszej. A ty z jakich stron korzystasz?
chodzi o rozwalonego analoga, który ma malutki wyświetlacz, na którym powinien wyświetlać które zdjęcie robię. a on, skubaniec, za każdym razem jak go wyłączam wraca tam do jedynki.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Nie 13:10, 06 Lut 2011
:P niestety i tu i tu nie ma zbyt dobrej jakości, ale to wina megavideo chyba. Świetna jakość jest na stronce
Spojler:
http://video.anyfiles.pl/
ale tam niestety jest bardzo niewiele filmów, raczej tylko seriale i to tylko nowsze odcinki, no ale jakość świetna i nic się nie zacina, nie ma limitów itd :P
Nie 13:33, 06 Lut 2011