|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 403, 404, 405 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Żartujesz?! Shocked
Twoja szkoła naprawdę jest nienormalna.
U mnie nie ma sprawdzianu, który obyłby się bez ściągawek czy gotowców.
|
Nie. Tylko ja robię ściągi i tylko ja piszę testy z historii z google. A gotowce? Co to takiego? :hahaha: Serio serio. O, na polskim tylko czasem i to podkreślam na CZASEM są konsultacje, ale każdy woli pisać sam :hahaha:
Ale pomalowanie to dobry sposób, żeby nie obgryzać, przynajmniej na mnie działa. Nie obgryzam, tylko zdrapuję lakier. ^^ |
Ja z lakierem obgryzam ;/ A lakier, a dokładniej zmywacz mi tak niszczy paznokcie, że potem jak obgryzam, to do połowy :|
Dodano 1 minut temu:
nie wyobrażam sobie szkoły bez odrobiny ściągania. chociaż odrobinki. |
Ta dam. 1 LO im. Mikołaja Kopernika zaprasza.
|
|
Nie 17:02, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Witajcie ponownie :* ;).
jeanne, antyreklama, co ;)? Dobrze, że chociaż Ty jedna jesteś tam przystosowana do życia w normalnym społeczeństwie :P
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Nie 17:08, 06 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, antyreklama, co Wink? Dobrze, że chociaż Ty jedna jesteś tam przystosowana do życia w normalnym społeczeństwie Razz |
Czy taka antyreklama... Jeśli ktoś stawia sobie wysoko poprzeczkę, nie ma ochoty na śmianie się i jakieś głupoty, tylko chce się uczyć, to LO ideał ;) Ja mam ten pech, że nie wyrosłam jeszcze z głupich pomysłów.
|
|
Nie 17:13, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Czy taka antyreklama... Jeśli ktoś stawia sobie wysoko poprzeczkę, nie ma ochoty na śmianie się i jakieś głupoty, tylko chce się uczyć, to LO ideał Ja mam ten pech, że nie wyrosłam jeszcze z głupich pomysłów. |
myślę, że patrząc w ten sposób, to ja długo nie wyrosnę z takich głupich pomysłów :hahaha:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Nie 17:25, 06 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | zwłaszcza na przedmiotach typu geografia i historia |
... chemia, matematyka, biologia i angielski ;)
nie wyobrażam sobie życia "sama nauka, zero głupoty"... to musi być straszne.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 17:27, 06 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chciałam skomentować tego posta chyba z 3 razy :lol: za każdym razem coś mi nie wychodziło.
Tak, to musi być straszne...
Dodano 45 minut temu:
Co tu taka cisza, znowu wszyscy uciekli?
|
|
Wysłany:
Nie 18:39, 06 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej :) Z półtorej godziny temu wróciłam z kościoła i teraz w sumie nic nie robię :D Chciałam posłuchać muzyki, ale przypomniałam sobie, że ładuje telefon, a mam jedno wejście na słuchawki i ładowarkę :( W sumie mogłabym się pouczyć na języki( angl, franc.), ale tam mi się nie chce...
|
|
Nie 18:43, 06 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nie wyobrażam sobie życia "sama nauka, zero głupoty"... to musi być straszne. |
Dlatego przeniosłam się z 1 grupy w angielskim do 4. Chciałam znaleźć chociaż jeden przedmiot, na którym ktoś w ogóle się śmieje...
Matko święta. Muszę zaczynać usuwać historię. Pożyczyłam mężowi kuzynki laptopa i prawie zawału dostałam jak siedział.
Dodano 2 minut temu:
Konwalia nie mam jutro francuskiego! <3! I dostałam ostatnio z pytania 5! (bwhahahhaa! ) Ale babka musiała mnie opieprzyć o słuchawki, że mam je zdejmować z szyi w szkole jak idę i jak wracam do domu :roll:
|
|
Nie 18:59, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne hej :przytul: . Co takiego strasznego masz w historii, czy lepiej nie wiedzieć :twisted:
Sevir ogólnie muzyki, nie mam jakiś ulubionych zespołów, po prostu różne piosenki prawie każda innego wykonawcy :)
Dodano 15 minut temu:
jeanne zazdroszczę, ja mam francuski na dodatek ma pytać :(
|
|
Nie 19:15, 06 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Chciałam znaleźć chociaż jeden przedmiot, na którym ktoś w ogóle się śmieje... |
och o_O
jeanne napisał: | Konwalia nie mam jutro francuskiego! <3! I dostałam ostatnio z pytania 5! (bwhahahhaa! ) |
no to brawo :)
ja na szczęście nie pożyczam laptopa, ewentualnie mojemu bratu, bo mogłoby się chociażby wydać, ile tu siedzę :twisted:
Dodano 51 sekund temu:
konwalia, na pewno sobie poradzisz, jeśli Cię zapyta.
Jak można pytać z francuskiego? Słówka, czy o co chodzi?
|
|
Wysłany:
Nie 19:17, 06 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir słówka, odmiana czasowników i co najgorsze rodzajniki ściągnięte i zaimki osobowe :/ Jak ja nie lubię zaimków w francuskim.
|
|
Nie 19:22, 06 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia wolisz nie wiedzieć ;) Ale chociażby mojego bloga, czy to forum w często odwiedzanych, a że ja mam automatycznie logowane, wiec mogło by być nieciekawie ;)
|
|
Nie 19:23, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Całe szczęście, że nas tak nie pytają :roll: chociaż nadal nie wiem, jak można pytać z zaimków...
Z odmiany czasowników nas pytali w pierwszej klasie, mieliśmy 9h francuskiego w tygodniu, co piątek kartkówkę z czasowników. Teraz znowu coś takiego zaczęła jedna z nauczycielek, na szczęście tylko raz.
|
|
Wysłany:
Nie 19:25, 06 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 403, 404, 405 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 404 z 649 |
|