|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
ja na szczęście nie pożyczam laptopa, ewentualnie mojemu bratu, bo mogłoby się chociażby wydać, ile tu siedzę Twisted Evil
|
Ja nikomu, dlatego taki szok...
Cytat: |
konwalia, na pewno sobie poradzisz, jeśli Cię zapyta.
Jak można pytać z francuskiego? Słówka, czy o co chodzi? |
Nas pyta fajnie! Robimy tekst i pytania do tekstu na lekcji. Na następnej lekcji mamy je wyrecytować i odpowiedzieć/ zamiennie z opisywaniem obrazka, czy zadań które mieliśmy tłumaczyć. Potem odmiana 2 czasowników przez 5 czasów i jak ma "dobry" humor to nam daje jakieś zdania do tłumaczenia, albo właśnie te zaimki.
Mi się trafiło pytanie tylko z czasu future simple, odmieniłam jej 5 czasowników i mam spokój na miesiąc :jupi:
|
|
Nie 19:29, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne to fajnie, że masz spokój, ja dużo bardziej wolę już jak nasza robi kartkówki niż pyta, bo kartkówki prostsze :)
Cytat: | a że ja mam automatycznie logowane, wiec mogło by być nieciekawie | a to rzeczywiście jak automatyczne, to rozumiem ;)
|
|
Nie 19:38, 06 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia nasza nie robi kartkówek i dlatego nasza umiejetność pisania równa się 0. tzn moja :D Ale jak chcesz to po przypomnieniu mogłabym Ci powiedzieć, co robił Węsą a la gar i dlaczego :hahaha:
|
|
Nie 19:45, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przyszłam się pochwalić: zdałam WSZYSTKIE egzaminy, yeaaahhh. Co prawda jeszcze nie mam oceny z ostatniego, ale najważniejsze, że zdane. Oczywiście się wkurzę, jak dostanę tylko 3, bo to mi nieco zepsuje średnią. Po cichu liczę na wyższą ocenkę, pewnie jutro się dowiem, trzymać kciuki :P
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 19:46, 06 Lut 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne ja do pisania jestem przyzwyczajona w miarę, bo to robiliśmy w gimnazjum. Za to w ogóle nie czytaliśmy i teraz z tym tragedia chyba największa :D
|
|
Nie 19:47, 06 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ej, niby rozumiem pochodne i robię zadania, ale nie rozumiem jak je robie :hahaha:
|
|
Nie 19:48, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć! Nie wiem, dlaczego, ale książki i nauka mnie prześladują. Nie dość, że na kalendarzu mam zaznaczone jutrzejsze wypracowanie i zdałoby się przejrzeć lit. wojenną, to zaglądam tutaj, a tu co - o jakichś kartkówkach. ;)
Co słychać poza nauką? ;>
|
|
Nie 19:48, 06 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś gratulacje :twisted:
Konwalia ja do czytania stosuję zasadę - wszystko ssss, ale najlepsza jest moja koleżanka, kompletnie ma dwie lewe ręce do języków i tak na francuskim "akcent" ma angielski, na angielskim francuski :hahaha:
|
|
Nie 19:50, 06 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś gratulacje :przytul:!
My za to prawie wcale nie mówimy, tj. nie ma konwersacji. A czasowniki odmieniam po kartkówkach tak: "bois bois boit, buwons, buwez, boiwent" :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Hej, wiolka :* :) u mnie ferie, nie wiem czemu zaczęłam wspominać szkołę :roll: .
A co u Ciebie poza nauką :] ?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Nie 19:51, 06 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, Sevir dziękować :przytul:
Niezmiernie się cieszę, że to kolejny semestr, w którym nie mam żadnej poprawki, oby tak dalej :P pamiątkę mam tylko z filozofii z I semestru I roku, gdzie widnieje obrzydliwa 2 poprawiona na 3.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 19:52, 06 Lut 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś gratulację :)
hej wiolka17, bo szkoła pochłania najwięcej czasu i jest głównym tematem rozmów ;)
jeanne jak ja czytam to poprawiane jest co drugie słowo, jak nie więcej :hahaha: , ale nie jestem jedyna.
|
|
Nie 19:55, 06 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | u mnie ferie, nie wiem czemu zaczęłam wspominać szkołę Rolling Eyes .
|
U mnie ferie dop (!) za tydzień.
Cytat: | A co u Ciebie poza nauką krzywy ?
|
U mnie... A od śr. siedzę w domu - chorus ze mnie kompletny. A na dodatek w pt funkcjonowałam o samej wodzie, bo żadne jedzenie nie chciało na dłużej zagrzać miejsca w moim przytulnym żołądku. Co poza ty... Tłukę się od soboty po domu, bo mój drogi miał pracowity weekend i czuję się, wiem, głupio to zabrzmi, cholernie samotna. I jak dotąd jedyną konstruktywną rzeczą jaką udało mi się zrobić jest świnia z papieru, która zadziwiła moje dziecko, które przychodzi na korki. No to tyle. :)
Juniuś witaj. Bd dobrze. ;)
|
|
Nie 19:58, 06 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 dzięki :*
Wioluś :twisted: mam nadzieję, że bd dobrze. Boże, nie wierzę, że to napisałam.
Mnie w tym roku jak na razie udało się uchronić przed chorobą. Coś mnie brało, ale z tym wygrałam i niezmiernie mnie to cieszy. Nie opuszczę żadnych zajęć, o nie.
|
|
Wysłany:
Nie 20:01, 06 Lut 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | O raaaaany, właśnie się dowiedziałam, że dzisiaj zmarł Gary Moore. Sad |
[*]
Juniuś napisał: | Wioluś Twisted Evil mam nadzieję, że bd dobrze. Boże, nie wierzę, że to napisałam. |
Oooch, jak Ty mnie ładnie piszesz. :D Uwierz, masz to na piśmie. ;)
Juniuś napisał: | Mnie w tym roku jak na razie udało się uchronić przed chorobą. Coś mnie brało, ale z tym wygrałam i niezmiernie mnie to cieszy. Nie opuszczę żadnych zajęć, o nie. |
I niech tak pozostanie. :)
Wiecie jakie wielkie oczy robią ludzie, gdy na pytanie 'jak było na studniówce', odpowiada się 'nie wiem, nie byłam'? :>
|
|
Nie 20:05, 06 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 405 z 649 |
|