_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Wto 1:11, 08 Lut 2011
Chce mi się obejrzeć dziś GG na żywo, bo ma być Florence, ale chyba nie zostanę do aż tak późna.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Mirela zdecydowanie osobny temat by się przydał :D
Spojler:
Nie strasz mnie, ja nie chcę, żeby się tak jak w House'ie skończyło, nie w Bones, już wolę tę porodówkę i zamieszanie jakieś...
Swoją drogą to jest właśnie głupie, z jednej strony nie chcemy, żeby HH przeciągał wszystko w nieskończoność, a z drugiej strony jak ich połączy to duże ryzyko, że przesłodzi i/lub skopie serial :/ Na razie trzeba mu zaufać i czekać co będzie dalej :)
Wto 1:15, 08 Lut 2011
nimfka ja bym chciała, żeby wróciło to co w piątym sezonie... te gesty, niedomówienia...
Spojler:
i powolutku mogłoby dojść do delikatnych buziaków i taka puppy love, żeby ona nie zamknęła się w sobie... a potem to już mogłoby się zrobić goręcej, ale żeby to nie przyćmiło wszystkiego bo to byłby drugi House :/ A tego bym nie zniosła
Ja tylko mam wrażenie że Hart ma jakieś ambicje żeby iść po śladach House'a w kierunku klęski... bo mi sie Handzia z drogim Lucasem kojarzy i obie postacie są tak samo dobrze przedstawione... czyli prawie wcale :D
Ten, którego mam w podpisie i w avatarze. Tzn nie zszedł tylko się zmienił w następnego, ale gdzie tam, Matt Smith, pf, on nawet w połowie nie jest tak przystojny jak Tennant...
Mirela, ale Handzia ma jaja i jest całkiem miła, a Lucas to jakaś porażka była.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hanka trochę się z Luckasem kojarzy, ale ją lubię, a małpiszona nie znosiłam :x
No zobaczymy jak rozegrają ten sezon, mam nadzieję, że nie zepsują tego serialu :) W ostateczności mam jeszcze Castle i Lie to me :]
Wto 1:23, 08 Lut 2011
ale Handzia ma jaja i jest całkiem miła, a Lucas to jakaś porażka była.
Dla mnie Hanka jest za miła... słodka, wiotka i w ogóle. A co do Lucasa... w 5 sezonie to był dupa totalna, ale przed 6 chyba go UFO porwało bo już był zupełnie inny, nawet walczył o Cuddy chyba o.O
Dla mnie Hanka momentami jest nawet ok :D Chociaż czasem zachowuje się dziwnie o.O Za to Lucas był fajny tylko i wyłącznie w 5 sezonie, jak śledził Wilsona, potem to porażka na całej lini.
Wto 1:27, 08 Lut 2011