|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 424, 425, 426 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
konwalia7777 napisał: | O co chodzi, jeśli można wiedzieć, bo ja ostatnio niewiele rzeczy rozumiem. |
rozmawiały dziewczyny na forum ze dwie strony wcześniej o m.in. nerwicy natręctw itp., i przy okazji tego mówiły również, że często zdarza im się, że tworzą scenariusze jakiegoś przyszłego wydarzenia na przykład, wymyślają, jak będzie przebiegać, co kto powie, no i że często to się sprawdza.
ann napisał: | A gdzie miałaś w ogóle okazję przyjrzeć się zajęciom z baletu? |
w Poznaniu są 3 prywatne szkoły baletowe. Byłam w jednej z nich, razem z koleżanką, żeby po prostu zobaczyć, no i było fajnie. Przyszłam wcześniej chwilę, nauczycielka mi pokazała podstawy, a później już uczestniczyłam w zajęciach normalnie, tylko co trudniejszych kombinacji nie robiłam ;).
Myślę, że na pewno by Ci pozwolili, nie tylko się przypatrzyć, ale też spróbować ;) trzeba się tym zainteresować po prostu, naprawdę
ann napisał: | ale tam jest wiele chudych, bardzo chudych osób więc i tak bym się czuła źle w takim towarzystwie, nawet jak nie ma tak dużo podnoszenia w górę. To dla mnie by była krępująca sytuacja. Więc na razie się wstrzymam, szczególnie że muszę skupić się na bieżących, ważniejszych sprawach. |
rozumiem :przytul: a zawsze możesz iść zobaczyć, jak to wygląda, może się przekonasz ;)
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 17:55, 08 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | przy okazji tego mówiły również, że często zdarza im się, że tworzą scenariusze jakiegoś przyszłego wydarzenia na przykład, wymyślają, jak będzie przebiegać, co kto powie |
Rozumiem też tak mam, czasem się sprawdza, ale częściej niestety z reguły dla mnie nie :D W takim razie cofam się o 2 strony, żeby poczytać ;)
|
|
Wto 18:14, 08 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wiem, czy o 2, ale coś w tych okolicach, i nie więcej niż 5 :] .
Dodano 2 minut temu:
Forum mi nie chciało działać przez moment, już dwa razy. Czyżby ToAr wprowadzał jakieś zmiany :roll: :)
O, nimfka włączyła komputer :hahaha:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Wto 18:29, 08 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir w porządku, dzięki. Znalazłam i przeczytałam ;) Szukałam potem co znaczy anhedonia .
Dodano 1 minut temu:
Ja bym chciała żeby się jeden mój scenariusz spełnił, ale to tylko marzenie raczej, a szkoda :D
|
|
Wto 18:31, 08 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia :] . Ja mam zostawioną otwartą stronę zawsze jak wychodzę, i jak włączam ponownie Operę, to się otwierają pozostawione karty. I najczęściej przeglądam, co też się ciekawego działo na forum jak mnie nie było, czasem czytam, jeśli mnie coś zaciekawi ;)
|
|
Wysłany:
Wto 18:33, 08 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir to mądry sposób ;) Ja czasami się wracam i czytam, ale ostatnio się trochę gubię :D
|
|
Wto 18:35, 08 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja bym chciała żeby się jeden mój scenariusz spełnił, ale to tylko marzenie raczej, a szkoda |
Mogę spytać, jaki? Pewnie jak zwykle okaże się, że już słyszałam coś o tym, ale nie wiem w tej chwili :roll: :lol:
konwalia7777 napisał: | Szukałam potem co znaczy anhedonia . |
heh ja też :]
Dodano 1 minut temu:
Zaraz będę miała ciekawą liczbę postów: 3333 o_O. Pamiętam, jak kiedyś świętowałam setny post, kiedy to było :roll: jeszcze na tamtym forum, które, jak się wczoraj dowiedziałam, nie jest już forum House'a, ale również innych seriali.
|
|
Wysłany:
Wto 18:37, 08 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guten Tag :wink: Wpadłam oznajmić, że naprawdę zabieram się porządnie do nauki :cry: Niestety ;/ Zaczynam od chemii i kupy testów, które mam zadane. Mam nadzieję, że przezyję :? Wpadnę potem <3
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Wto 18:45, 08 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj, kretowa :* powodzenia w takim razie, dasz radę! :przytul:
Jest tu kto, czy wszyscy uciekli?
|
|
Wysłany:
Wto 18:47, 08 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir ja jestem nadal, tylko forum coś mi nie chciało działać. A scenariusz optymistyczny, teraz już prawie nierealny dotyczył mnie i kolegi, resztę sobie dośpiewaj ehh :) Możliwe, że coś słyszałaś, bo zdaję się, że się coś tu na ten temat pisałam.
Dodano 2 minut temu:
Robię ćw. z matematyki, żeby potem nie musieć robić z dnia na dzień 50 stron i patrzę jednym okiem na jakiś stary odcinek GA :D
|
|
Wto 18:56, 08 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bardzo możliwe, że to właśnie ze mną rozmawiałaś na ten temat ;).
Mi też forum nie chce działać co chwilę, już kilka razy było "temporarily unavaliable" ;)
|
|
Wysłany:
Wto 18:56, 08 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir na pewno z Tobą, bo pamiętam, że mnie pocieszałaś ;*
Co do forum ja mam dokładnie to samo dziś :D
Hej nimfka :)
|
|
Wto 19:07, 08 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Sis :* spodziewałam się tu Ciebie wcześniej, jakieś 20 minut temu ;).
To dobrze, że jesteś zadowolona z fryzury. Weszłabym na skype'a, ale tu się tyle dzieje w tej chwili, że to nie ma sensu, no chyba że tylko po to, żeby zobaczyć.
Wiesz, myślę, że akurat Tobie się nie nudzi na komputerze :]
Dodano 2 minut temu:
konwalia7777 napisał: | Sevir na pewno z Tobą, bo pamiętam, że mnie pocieszałaś ;* |
tak mi się wydawało, jednak niczego nie jestem pewna, jak tu jestem :roll: ;)
|
|
Wysłany:
Wto 19:11, 08 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | tak mi się wydawało, jednak niczego nie jestem pewna, jak tu jestem | To aż tak źle wpływamy na Twoją psychikę
:hahaha:
|
|
Wto 19:28, 08 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 424, 425, 426 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 425 z 649 |
|