Juniuś, jak wyszłam, to myślałam, że całkiem nieźle, ale teraz już się nie łudzę i dopada mnie wielki strach, że nie zaliczyłam i mnie wyrzucą.
Ale to jeden z tych strachów, z którymi mogę sobie poradzić. ;)
A co tam u ciebie?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
*wyobraża sobie Marg turlającą się przez pół Polski*
Kwiiiiiik Very Happy
:hahaha:
Dziś w nocy nowe Bones, oglądacie M&M'sy?
Czw 23:01, 10 Lut 2011
Nie wiem czy jesteście jeszcze, ale jak tak to fajnie, że oglądacie, ja, jako, że mam ferie to pierwszy raz obejrzę live :D
Zdecydowanie na tym forum powinnyśmy stworzyć sobie temat do offtopowania i spoilerowania o Bones, są nas już 4 oglądające na bieżąco :D
Pią 1:52, 11 Lut 2011
Mirela to może temat w Ostrym Dyżurze , tylko nie wiem jaką nazwę dać :roll:
Miłego oglądania, rozumiem, że TVD to The Vampire Dairies? Moja siostra to ogląda, ja za to nie widziałam ani jednego odcinka :P
Dodano 41 minut temu:
Jeszcze tylko 3 minuty do Bones :D Ciekawe jak to wszystko rozegrają :roll:
M&M'sy będziecie na forum w czasie odcinka? lub na gg?
Dodano 1 godzin 5 minut temu:
I LOVE BONES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
Spojler:
Moja wiara w Hansona powróciła, rozwiązał ten ,,trójkąt" dokładnie tak jak miał to zrobić, lepiej być nie mogło, ale te ostatnie 7 minut odcinka siedziałam jak na szpilkach :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pią 4:04, 11 Lut 2011
My z Marg,właśnie się upijamy. Właściwie to piszę ja Marg, bo Mir jest w kiepskim stanie po odcinku. Właściwie obie mamy ten sam punkt widzenia, spartolili by gorzej nie napisać. Jednak o odcinku pisać chyba nie będziemy,bo nas wywalą. Zapraszamy do tematu o Bones
Czas iść spać, w końcu :roll:
Dobranoc kochane :*
Miłego dnia :*
Pią 4:30, 11 Lut 2011
Cześć i czołem, wpadłam na chwilę, dodałam nowe vid do Lisy i kilka zdjęć z Mango z Kronik Seinfelda i uciekam robić na życzenie taty, frytki :D do napisana :D
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Pią 12:14, 11 Lut 2011
Hej kochani :*
Mimo pójścia spać przed piątą jestem wyspana :D
Dlaczego te ferie tak szybko mijają?
Plany na dziś - spotkanie z Sevir, jutro koncert :mrgreen:
a potem tylko jeden dzień i szkoła :roll:
Pią 12:56, 11 Lut 2011
Shitzune, znikłam wczoraj, bo forum zaczęło mi nawalać i nie miałam już siły, by czekać, aż zacznie znów normalnie funkcjonować.
Kiedy masz wyniki? Serio będą robić odsiew przez ten egzamin?
U mnie nic ciekawego. Jutro wracam do Opola po tygodniowej przerwie. Nawet się cieszę, bo już mi tęskno :) od poniedziałku rozpoczynam letni semestr bez żadnego dnia wolnego... Napisałam w swojej głowie scenariusz z wolnym piątkiem i teraz nie mogę uwierzyć w to, że tak się nie stało, ale cóż, przeżyję.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 13:19, 11 Lut 2011
Juniuś, nie, po prostu jakieś 60% całego roku, w tym ja, nie zaliczyło fizyki, więc teraz MUSIMY zaliczyć chemię.
Śmiesznie - jak dobrze pójdzie, to ja od poniedziałku dopiero ferie zacznę. Miejmy nadzieję, że tylko tygodniowe ;)
Politechnika wszystko robi z opóźnieniem o tydzień :D wszyscy wracają na uczelnie 14., my dopiero 21.
Oj, a co, dowalili ci coś w ten piątek?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.