|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 459, 460, 461 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | A chcesz żeby to była propozycja? |
Pewnie,że tak
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 13:08, 16 Lut 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem ja ;* Przetrwałam kartkówkę z biologii, mam nadzieję, że będzie choć to 4. Powinnam się uczyć, ale tak mi się nie chce... Ogólnie tu u mnie jak zwykle głównie szkoła. A co u Ciebie :?:
|
|
Sro 18:26, 16 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzisiaj w szkole nie było źle, sprawdzian z matematyki nauczona wcześniejszym doświadczeniem pisałam szybko od samego początku i zdążyłam zrobić wszystko, w przeciwieństwie do sporej części klasy, która nie umiała i/lub nie zdążyła zrobić zadań :roll:. Poza tym, na jutro chyba nie mam niczego do zrobienia, za to na piątek... Jutro będę tego żałować, ale dzisiaj niczego pewnie nie ruszę.
Właściwie to u mnie nic ciekawego ;).
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 18:31, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | i zdążyłam zrobić wszystko, w przeciwieństwie do sporej części klasy | To dobrze, że zdążyłaś :)
Ja jutro nie mam żadnych sprawdzianów, ale z geografii, polskiego, informatyki i angielskiego będą pytać :(
A zaliczałam skok zawrotny przez skrzynię i przewroty we wtorek. Ostatnio robimy przerażające rzeczy na wf zwis głową w dół na drabinkach, stanie na rękach, głowie oczywiście nie wychodzi to nam i dobrze, że nie na ocenę.
|
|
Sro 18:39, 16 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia, czyli jednak nie taka straszna ta skrzynia ;)? Czytałam wczoraj Twojego posta o tym, tak mi się wydaje...
Przerażające rzeczy? Poradzisz sobie, poćwiczysz i wyjdzie, a że nie na ocenę, to nie musisz się przejmować ;).
A co do pytania... Nie lubię pytania. U nas właściwie występuje ono to tylko na polskim i historii, całe szczęście, że tylko tam...
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sro 18:47, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zemściłam się dzisiaj za wszelkie teksty z francuskiego, których akcja dzieje się w Paryżu.
Jako, że w 4 grupie jest bardzo ambitnie, mieliśmy odpowiedzieć na 3 sposoby (z użyciem too, enough, as...as ) odpowiedzieć na podane pytania. Moja odpowiedź na pytanie, dlaczego nie pojadę do Paryża?
Paris is as interesing as dirt under my bed.
I nawet jeśli to jest źle, to satysfakcja jest :D
|
|
Sro 18:52, 16 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne zemsta jest słodka :twisted: .
Ja mam na piątek do zrobienia zadanie związane z... Tak, z Paryżem. Nie mam nic do niego, za to zadanie jest głupie, o :evil: .
Oglądam sobie właśnie autopsję narkomanki, ktoś miał w profilu na fb link do niej.
|
|
Wysłany:
Sro 18:59, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir rzeczywiście skrzynia nie taka straszna, dostałam nawet 4+. Zwis na drabinkach jest nawet fajny, chociaż jak już schodzisz na dół i masz się puścić drabinek to wszystko wiruję i takie głupie uczucie :D
jeanne ;*
Cytat: | Paris is as interesing as dirt under my bed. | :hahaha:
Dodano 12 minut temu:
Czy ktoś wie jak będzie po angielsku że : znajdzie się tam miejsce dla przyjaciół :?:
|
|
Sro 19:12, 16 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja bym zrobiła prostym językiem: There will be a place for friends. Nie wiem, czy jest sens jakoś bardziej wymyślać... :roll:
|
|
Wysłany:
Sro 19:19, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć. Dowiedziałam się, że jutro mam sprawdzian z historii sztuki z malarstwa i rzeźby- gotyk i od 15 kuję. Pewnie jeszcze posiedzę z 3h. Ogólnie to już mam wszystkiego dość, szczególnie swojej klasy. Marzę, marzę i liczę, że uda mi się zmienić
|
|
Wysłany:
Sro 19:20, 16 Lut 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co to jest "zdrowienie"?
Cytat: | Nie mam nic do niego, za to zadanie jest głupie, o Evil or Very Mad . |
Mi już uszami wychodzi słuchanie o Węsą a Pari...
Cytat: |
Czy ktoś wie jak będzie po angielsku że : znajdzie się tam miejsce dla przyjaciół Question |
Nie mam zielonego pojęcia.
|
|
Sro 19:20, 16 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć i czołem,jak sie macie ?
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 19:22, 16 Lut 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne ja ostatnio na francuskim o zabytkach Paryża przez 2 lekcje i jeszcze chyba nie skończyliśmy :hahaha:
ann napisał: | wszystkiego dość, szczególnie swojej klasy | Co tacy okropni ludzie w niej są :?:
|
|
Sro 19:25, 16 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne proces dochodzenia do zdrowia?
Węsą :hahaha: u nas nie jest aż tak monotonnie :]
Witaj, ann :* dasz radę! A dlaczego masz dość swojej klasy? Co z nią nie tak?
Dodano 1 minut temu:
Hej Marg :) u mnie nic ciekawego, mam się w miarę w porządku, o :] .
A co u Ciebie, jak tam naruszona równowaga emocjonalna po spotkaniu z Mir? ;)
|
|
Wysłany:
Sro 19:27, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 459, 460, 461 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 460 z 649 |
|