|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 460, 461, 462 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sevir okaże się, dziś nastąpiło rozstanie, więc się okaże jak się nasza równowaga biologiczna ma ;)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 19:31, 16 Lut 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Marg helou! <3
Konwalia my tylko o tym Węsą, Marin i Weronik, teraz był przerywnik na Sabin i Sofi O.o
Cytat: | Jeanne proces dochodzenia do zdrowia? |
Rekonwalescencja *blondynka* Google zna odpowiedź na wszystko ;)
|
|
Sro 19:32, 16 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marg aha, rozumiem :] .
To chyba mój rekord, filmik trwa 20 minut, oglądam go trzeci dzień, dzisiaj już godzinę, a efekt jest taki, że połowa już za mną :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał: | Rekonwalescencja *blondynka* Google zna odpowiedź na wszystko |
ale podobno nie zna rozróżnienia na cechy Zośki z Kamieni na szaniec przed i po przemianie :hahaha: tak twierdzi moja koleżanka.
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 19:34, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | tak twierdzi moja koleżanka. |
I źle mi podał odpowiedź na teście z historii! Jakiś egipcjanów mi znalazł, kiedy mieli być hellenowie, czy ktoś :C
|
|
Sro 19:37, 16 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 jestem z nimi od gimnazjum. Z każdym rokiem moja klasa jest gorsza + szkoła to plastyk, a mnie już od 2 lat kompletnie to nie ciągnię. W ogóle nie wiążę przyszłości z żadnymi artystycznymi kierunkami. Ale na temat mojej klasy to bym musiała się rozpisywać.. kiedyś tu opowiadałam, chyba. W skrócie: robią sobie ze mnie jaja, obgadują jak wygladam, śmieją się jak się czerwienię z nerwów przy odpowiedzi, zmyślą rzeczy jakie w ogóle nie miały miejsca i mówią to nauczycielom (nauczyciele są na luzie i to jest jedyny plus tej szkoły) i jeszcze wiele więcej. Ale wszystko zaczęło się od jednej osoby, z którą uwaga: siedzę w ławce :roll:
Sevir hej :* powyżej jak chcesz czytać moje "wymyślone" problemy
|
|
Wysłany:
Sro 19:40, 16 Lut 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jakiś egipcjanów mi znalazł, kiedy mieli być hellenowie, czy ktoś :C |
ooo, zÓe google :evil: .
Czuję się obserwowana, jest tu dziewczyna z mojej klasy i nie chce zdradzić, jaki ma nick :evil:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sro 19:43, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne <3 witaj :*
Nudzi mi się :(
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Sro 19:43, 16 Lut 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aniu, a masz teraz jakieś przedmioty rozszerzone, czy wybieracie dopiero w drugiej klasie? Nie myślisz już o zmianie szkoły?
|
|
Sro 19:46, 16 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann :glaszcze: nie przejmuj się. Nie wiem, co byłoby lepsze, przeczekać pozostały z nimi czas czy próbować zmienić szkołę, to zależy, jak bardzo Ci nie odpowiada ta obecna... Nie wiem. :(
Marg dlaczego się nudzisz?
|
|
Wysłany:
Sro 19:48, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Marg dlaczego się nudzisz? |
Nie wiem,ale lepsze to niż moje cierpienia oO
|
|
Wysłany:
Sro 19:50, 16 Lut 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann rozumiem :przytul: co do obgadywania i klasy miałam mniej więcej podobną w gimnazjum. Jeśli się obróciłaś to miałaś prawie pewność, że skomentują od góry do dołu :D I ogólnie było niesympatycznie. Dlatego poczułam ulgę, bo w liceum mam raczej fajną klasę.
Hej Marguerite :)
|
|
Sro 19:51, 16 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, Sal :* co u Ciebie?
Właśnie czytam sobie w 7 RwT o czasach, kiedy to forum było opanowane przez wampiry, wilkołaki i czarownice :]
Dodano 1 minut temu:
Marguerite napisał: | Nie wiem,ale lepsze to niż moje cierpienia oO |
nie rozumiem :?
Dodano 5 minut temu:
Może mi ktoś powiedzieć, czy na forum w tej chwili jest coś takiego, jak statystyki? Albo może inaczej: czy są one ogólnodostępne?
|
|
Wysłany:
Sro 19:59, 16 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, nie. U nas nie ma niestety czegoś takiego jak klasy z wybranymi rozszerzonymi przedmiotami. I w 2 się to nie zmienia. W naszej szkole jest w każdej klasie wszystko po trochu, taki ogólniak.
A szkoły w 1 klasie lo już nie zmienię, bo semestr dawno się zaczął. W czerwcu będę się starać, o ile rodzice mi pozwolą bo mam wątpliwości.
Sevir bardzo mi nieodpowieda :( Najchętniej w tym momencie bym zmieniła, ale teraz to jest kłopot. Raczej na drugi semestr, do 1 klasy LO nie przyjmują ludzi. Dopiero na 2 klasę będę działać. Tylko obawiam się, że już psychicznie nie wytzymam z tym wszystkim.. co też utrudnia mi naukę bo przez moją klasę tym bardziej boję się zgłaszać i pokazywać nauczycielom, że coś umiem.
konwalia7777 dobrze, że Tobie się teraz przynajmniej poszczęściło :* Moi nadal są głupi i chamscy jak w gimnazjum.
|
|
Wysłany:
Sro 20:00, 16 Lut 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej kochani :*
Właśnie wróciłam z treningu, jestem zmęczona fizycznie, ale odpoczęłam psychicznie, pod tym względem nie wyobrażam sobie życia bez treningów, bo to jedyny czas kiedy potrafię się wyłączyć i nie myśleć o szkole i innych problemach, tylko skupiam się na walkach/ćwiczeniach :mrgreen:
Dziś nie muszę się na nic uczyć, więc jest ok, za to jutro będzie masakra po treningu, bo mam do napisania list, charakterystykę, do zrobienia projekt na francuski i do nauczenia się na chemię, cudownie :roll:
Niby mogłabym coś zrobić dziś, ale chcę ze spokojem posiedzieć na komputerze... narzekam jakbym od pół roku bez przerwy chodziła do szkoły, a to dopiero pierwsze 3 dni po feriach :shock: a najbliższe tygodnie zapowiadają się jeszcze gorzej :x
|
|
Wysłany:
Sro 20:02, 16 Lut 2011 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir bo z jednej strony nudzę się,a z drugiej cierpię,bo chcę dostać coś czego znając życie nie dostane ;) Troszkę to skomplikowane,ale...
|
|
Wysłany:
Sro 20:02, 16 Lut 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 460, 461, 462 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 461 z 649 |
|