|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 463, 464, 465 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne, dasz radę! :)
Shee, przeraża mnie myśl, że mi kiedyś też przejdzie i będę wyglądać jak dziewczyna.
|
|
Czw 19:52, 17 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
jeanne, trzymam kciuki, na pewno ci się uda. Wink |
Dziękuję, przydadzą się, zwłaszcza, że nie umiem podstaw ;)
Cytat: | jeanne, dasz radę! Smile |
Przeżyć piątek to wyzwanie :C
Shee, przeraża mnie myśl, że mi kiedyś też przejdzie i będę wyglądać jak dziewczyna. |
A ja wyglądam jak heavy metalowiec obojniak :C
|
|
Czw 20:01, 17 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Przeżyć piątek to wyzwanie :C |
Coś o tym wiem... ;)
Cytat: | A ja wyglądam jak heavy metalowiec obojniak :C |
Ubierasz się jedynie w mhroczną czerń? :> Ale czemu obojnak?
|
|
Czw 20:05, 17 Lut 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, wpadłam ponownie w trakcie nauki polskiego. Pani pyta, a jutro mamy dwie godziny, dziś wykorzystałam kropkę i nie mam zamiaru jutro drugiej, ale ona zadaję takie pytania... Na dodatek jak na 8 godzinie, pani z fizyki wpadnie na pomysł żeby pytać :(
Cytat: | A ja wyglądam jak heavy metalowiec obojniak :C
| Aż jestem ciekawa po tych opisach jak wyglądacie :D
|
|
Czw 20:07, 17 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ubierasz się jedynie w mhroczną czerń? chtry Ale czemu obojnak? |
Czerń jest fajna! W dodatku po ostatnim roku nie miałam dużo kolorowych rzeczy, przefarbowałam się jeszcze na czarno, dość mocny makijaż, trupio blada twarz i postawa "zero" uśmiechu i tak wyszło, ze babka od polskiego nazwała mnie heavy metalowcem. A czemu obojniak? Bo czasami ubieram się jak facet, a czasami a tu dekolcik, a tu rajstopki, a tu spódniczka, więc obojniak, albo płeć zależna od humoru :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Aż jestem ciekawa po tych opisach jak wyglądacie Very Happy |
Część mnie masz w avku :hahaha:
|
|
Czw 20:13, 17 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, niektórzy dobrze tak wyglądają i po dwudziestce, inni wcale.
Ba :) Czerń jest superpowertrómetalowska :P
Jestem pewna, że gdybym przyszła kiedyś do szkoły w sukience albo z makijażem, to niektóre osoby dostałyby zawału :hahaha:
Cytat: | Aż jestem ciekawa po tych opisach jak wyglądacie |
Ja wyglądam jak przerośnięte dziecko w ciuchach po starszym bracie ;)
|
|
Czw 20:15, 17 Lut 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Część mnie masz w avku hahaha | Bardzo dużą część :D
Do odpowiedzi ustnej z polskiego powinnam pamiętać interpretację wszystkich przerobionych utworów :(, jeszcze ona tak uwielbia "łapać człowieka za słowa"
|
|
Czw 20:17, 17 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem pewna, że gdybym przyszła kiedyś do szkoły w sukience albo z makijażem, to niektóre osoby dostałyby zawału hahaha
|
W sukience myślę pokazać się na dyskotece, ale w czwartek obowiązkowo jest strój kobiecy, bo jest PO :hahaha:
Dodano 4 minut temu:
Cytat: | Bardzo dużą część Very Happy
Do odpowiedzi ustnej z polskiego powinnam pamiętać interpretację wszystkich przerobionych utworów Sad, jeszcze ona tak uwielbia "łapać człowieka za słowa" |
Kiedyś tu były moje usta z moim kotem :hahaha: U mnie tak samo! Mówisz jej wszystko, a ta 4, bo coś tam. Ostatnio sie zlitowała i dała tekst osobie, którą pytała, żeby przetłumaczyła te archaizmy z Bogurodzicy.
|
|
Czw 20:23, 17 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | w czwartek obowiązkowo jest strój kobiecy, bo jest PO | czyżbyś PO miała z nauczycielem ;) :?:
jeanne napisał: | U mnie tak samo! Mówisz jej wszystko, a ta 4, bo coś tam. |
O tak, tylko u nas nie 4 tylko często 3. My teraz przerabiamy renesans i powinnam znać treść każdej przerobionej fraszki, hymnu, noweli, pieśni itd. I najlepiej pamiętać jakie środki stylistyczne występują w każdym z tych utworów.
|
|
Czw 20:32, 17 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | czyżbyś PO miała z nauczycielem Wink Question |
Przezywają go , tak że... ;) dekolt i krótka spódniczka - 5!
Cytat: | I najlepiej pamiętać jakie środki stylistyczne występują w każdym z tych utworów. |
Czyżby to było to pytanie, na którym się potknęłam przy pierwszej odpowiedzi? Tak, to.
|
|
Czw 20:42, 17 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
W sukience myślę pokazać się na dyskotece, ale w czwartek obowiązkowo jest strój kobiecy, bo jest PO hahaha
|
Chodź częściej w sukienkach, jeszcze jak masz ciemne włosy (uwielbiam przy okazji ten avatar) to by Ci bardzo pasowały jakieś jaskrawe kolory sukienek np. czerwony. Cud miód!
jeanne napisał: | , tak że... Wink dekolt i krótka spódniczka - 5! |
ja jutro też mam PO :lol: i też ubieram się elegancko, czy jak to ujęłaś kobieco hahahaha. Ale bynajmniej nie dla niego, tylko dla innego nauczyciela! :D My mamy ohydnego starego dziada który by najchętniej wziął kilka moich koleżanek z ławki i zabrał na stronę :roll: a Wy jakiego macie? W miarę? Czy też jakiś zboczeniec? Bo głównie nauczyciele od PO tacy są..
W ogóle to cześć! Zawaliłam po raz kolejny sprawdzian z historii sztuki, którego uczyłam się 8h. Zrobiła nam z czegoś innego test niż miała zrobić.
|
|
Wysłany:
Czw 20:48, 17 Lut 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rozumiem krótka spódniczka w czwartki konieczna :D
jeanne napisał: | Czyżby to było to pytanie, na którym się potknęłam przy pierwszej odpowiedzi? Tak, to. | No tak, do tego trzeba uważać na słowo, bo to zbyt radykalne stwierdzenie, to należało powiedzieć w inny sposób ;)
Dodano 1 minut temu:
Hej ann :)
|
|
Czw 20:50, 17 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chodź częściej w sukienkach, jeszcze jak masz ciemne włosy (uwielbiam przy okazji ten avatar) to by Ci bardzo pasowały jakieś jaskrawe kolory sukienek np. czerwony. Cud miód! |
Ale potem problem z butaami i rajstopaaami i z tym, że sukienki zazwyczaj nie mają kieszeni, o!
Cytat: | My mamy ohydnego starego dziada który by najchętniej wziął kilka moich koleżanek z ławki i zabrał na stronę Rolling Eyes a Wy jakiego macie? W miarę? Czy też jakiś zboczeniec? Bo głównie nauczyciele od PO tacy są.. |
Po 60, dziwny gościu, strasznie zbereźny i widać, że aż mu się oczy świecą w kierunku dziewczyn.
Cytat: | No tak, do tego trzeba uważać na słowo, bo to zbyt radykalne stwierdzenie, to należało powiedzieć w inny sposób Wink |
Oczywiście. I jak zrobisz przerwę w złym momencie to też jest źle!
|
|
Czw 20:54, 17 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie ponownie :* siedzę na podłodze, otoczona stosem książek, "pakuję się" do szkoły. Muszę jeszcze napisać list i charakterystykę na jutro, i zrobić jakieś tam mniejsze zadania na polski. Ta kobieta jest straszna :roll: .
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Czw 20:58, 17 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 463, 464, 465 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 464 z 649 |
|