|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 502, 503, 504 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Ładny fartuszek też może być seksi |
szczególnie jak pod nim nie kryje się rozciągnięty dres i brudna bluza poplamiona jakimś sosem z wczorajszego obiadu
kokosanka napisał: | Pomimo porażek myślę, że warto „zaryzykować” raz jeszcze. |
z tym że ja za każdym razem jakoś staram się przemóc i kiedy już mi się to udaje to bang bang znowu dostaje po dupie
|
|
Czw 21:34, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

Pochwał: 5
Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
moniia2311 napisał: | szczególnie jak pod nim nie kryje się rozciągnięty dres i brudna bluza poplamiona jakimś sosem z wczorajszego obiadu |
No ja pomyślałam np. o seksownej bieliźnie bądź jej braku :twisted:
Ale jak się kogoś kocha, to ten dres rozciągnięty nie robi tak odpychającego wrażenia :)
|
|
Wysłany:
Czw 21:36, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To znaczy, że nie są warci twojej uwagi :)
Fartuszek mi się marzy... oczywiście bez rozciągniętego dresu pod spodem :)
|
|
Wysłany:
Czw 21:36, 24 Lut 2011 |
|
kokosanka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | oczywiście bez rozciągniętego dresu pod spodem |
Masz coś do rozciągniętych dresów? :>
|
|
Wysłany:
Czw 21:38, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No bo generalnie bez różnicy czy chodzi o kobietę czy o mężczyznę to będąc z kimś nie może wedrzeć się rutyna. Cały czas trzeba kusić i sprawiać że jednego dnia jest się w posiadaniu tego króliczka a następnego już ma się wrażenie że się go nie ma.
Kiedyś słyszałam coś takiego że jeśli pokaże facetowi że mi na nim zależy to on straci dla mnie cały szacunek. I coś w tym kurde jest jednak.
|
|
Czw 21:41, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rozciągnięty dres pod seksi fartuszkiem ?
No nie bardzo to widzę :)
Coś mi się nie składa w całość.
Można coś innego pod ten fartuszek a dres...do sprzątania lub spania.
|
|
Wysłany:
Czw 21:42, 24 Lut 2011 |
|
kokosanka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
moniia2311 napisał: | Kiedyś słyszałam coś takiego że jeśli pokaże facetowi że mi na nim zależy to on straci dla mnie cały szacunek. I coś w tym kurde jest jednak. |
Zasada się sprawdza, ale tylko na początku znajomości :wink:
Ogólnie sobie nie wyobrażam, żeby moja kobieta mi nie okazywała, że jej na mnie zależy...to jest potrzebne każdego dnia.
|
|
Wysłany:
Czw 21:43, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeanne, ale wiesz...kobieta potrafi być atrakcyjna nawet gotując obiad czy piorąc skarpetki Wink Ładny fartuszek też może być seksi Razz |
Chyba dzisiaj nie potrafię się tak dobrze wysłowić. Chodzi o to, że jeśli idziemy na łowy, staramy się pokazać siebie od jak najlepszej strony, tak? W domu, możemy być, poniekąd sobą. Pozwolić sobie na więcej rzeczy. Na bycie rozdrażnionym, na własne zwyczaje, które innym niekoniecznie mogą się podobać. A że ludzi irytuje nawet ta głupia niezakręcona pasta, to może być fun ^^
|
|
Czw 21:44, 24 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A podobno jest przed 22.00... znowu wyjdzie że czepliwa jestem 8)
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Czw 21:45, 24 Lut 2011 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Można coś innego pod ten fartuszek a dres...do sprzątania lub spania. |
No ja mówię o sprzątaniu właśnie między innymi...gotowanie, pranie, sprzątanie - seksowne zajęcia codzienne :P
Wiesz...mi to raczej ten dres do spania nie pasuje. W ogóle są takie rzeczy, które podczas "spania" przeszkadzają strasznie...
Dodano 1 minut temu:
jeanne, ależ ja rozumiem doskonale :P Tak sobie gadam, żeby oddać lepszy obraz całości :wink:
|
|
Wysłany:
Czw 21:47, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dresom mówię stanowcze i zdecydowane: raczej nie!
No bo jak ona chodzi w dresie cały czas a on widzi że obok pod ręką ma taką co zawsze jest w idealnie dobranym ubraniu, szpilkach i pełnym makijażu idealnie pasującym, to on podświadomie pójdzie do tej wyglądającej cudownie. I będzie się tłumaczył później że jego kobieta go nie kręci bo jest ciągle w dresie a tamta ocieka seksem. A biedaczka wpada w depresję i jest jeszcze bardziej ukryta w tym dresie. xD
|
|
Czw 21:47, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie bawełniane koszulki ?
|
|
Wysłany:
Czw 21:48, 24 Lut 2011 |
|
kokosanka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No bo jak ona chodzi w dresie cały czas a on widzi że obok pod ręką ma taką co zawsze jest w idealnie dobranym ubraniu, szpilkach i pełnym makijażu idealnie pasującym, to on podświadomie pójdzie do tej wyglądającej cudownie. I będzie się tłumaczył później że jego kobieta go nie kręci bo jest ciągle w dresie a tamta ocieka seksem. A biedaczka wpada w depresję i jest jeszcze bardziej ukryta w tym dresie. xD |
Ale ta idealnie ubrana i wymalowana też w domu czasem przywdziewa przysłowiowy dres i kapcie :)
Dodano 1 minut temu:
kokosanka napisał: | Nie bawełniane koszulki ? |
Bawełniane czy niebawełniane...co za różnica...? :) Niektóre po prostu mają jakies takie wielkie coś, co na mnie patrzy i się boje dotknąć :)
|
|
Wysłany:
Czw 21:50, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Ale ta idealnie ubrana i wymalowana też w domu czasem przywdziewa przysłowiowy dres i kapcie Smile
|
Taaakk... Ale potrafi tak się "sprzedać" że facet zapamięta jak wygląda w tym wszystkim co sprawia że jest boska i nawet jak widzi ją w dresie to gdzieś tam w głowie jest "za pięć minut ściągnę z niej ten dres i będzie jeszcze lepiej". A jak ona siedzi w domu i on wraca ona w dresie, on wychodzi a ona zapuchnięta bo dopiero wstała i w ogóle nie ogarnia to jednak on po jakimś czasie będzie pamiętał to że ona jednak nie jest taka fajna :)
|
|
Czw 21:54, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Taka w idealnym makijażu chyba w nim nie śpi? :)
Znam przypadek gdzie facet zostawił dokładnie taką dla zwykłej „kury domowej”.
|
|
Wysłany:
Czw 21:55, 24 Lut 2011 |
|
kokosanka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 502, 503, 504 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 503 z 649 |
|