|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 505, 506, 507 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | W ogóle ja chcę robić w PS, bo jest fajnusi, o. |
Ja bym w ogóle chciała na TI w jakiś programach graficznych, nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. Mógłby mi ktoś pokazać jak się niektóre rzeczy robi. Chociaż ten facet nic by i tak nie wytłumaczył :(
Ja mam na 1 część kartkówki opanować 40 skrótów w wordzie. Na co mi to, doszłam do wniosku, że połowę i tak szybciej zrobię klikając myszką. Przy czym znaczenia skrótów nie wyjaśnił mieliśmy wejść na neta i poszukać :D
|
|
Pią 19:23, 25 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Ja mam na 1 część kartkówki opanować 40 skrótów w wordzie. Na co mi to, doszłam do wniosku, że połowę i tak szybciej zrobię klikając myszką. Przy czym znaczenia skrótów nie wyjaśnił mieliśmy wejść na neta i poszukać Very Happy |
My bardzo ambitnie nauczyliśmy się:
- podkreślać, pogrubiać itp.
- wstawianie symbolu
- wstawiać kształty
- robić tabulatory
- robić tabele
- robić spisy treści
Jesteśmy mistrzami! :mrgreen: Szkoda tylko, że ja nie dość, że miałam to zrobione dużo lepiej w gim, to jeszcze, jako "hobby" dodatkowe przy składaniu tekstu w gazetce szkolnej, więc, jak patrzyłam na niektórych, którzy nie potrafili nawet wejść w to głupie google, wpisać "jak wstawić symbol", to miałam ochotę walić głową w klawiaturę.
Ale siem nie bendem odzywać, bo to taka klasa, która książki, książki i książki.
Koleżanka się wczoraj 9 godzin uczyła do testu z biologii, bo nie pisała. 9! Ja nie wiem, czy ja tyle łącznie przez cały czas tego działu siedziałam nad biologią, a co dopiero przed testem :hahaha: Godzina to maksymalne maksimum.
|
|
Pią 19:31, 25 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | jak patrzyłam na niektórych, którzy nie potrafili nawet wejść w to głupie google, wpisać "jak wstawić symbol", to miałam ochotę walić głową w klawiaturę. | :hahaha: Naprawdę :?: Przecież ten "nowy" word jest łopatologiczny.
My nauczyliśmy się:
-wstawiać tabelki, symbole, równania, otaczać obrazek tekstem, podzielić na kolumny, stopka, numeracja stron, nagłówki i śledzić zmian :D
|
|
Pią 19:40, 25 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wróciłam do domu po dwóch tygodniach spędzonych w szpitalu.
wyczerpali mnie tam fizycznie - bo takie mieli zadanie. ale wyczerpali mnie też psychicznie, tak gratis.
najbardziej absurdalna rzecz, jaką w życiu zrobiłam - wezwać karetkę do szpitala.
kocham swoją wannę. o matko, tęskniłam za nią w szpitalu.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 19:52, 25 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | hahaha Naprawdę Question Przecież ten "nowy" word jest łopatologiczny. |
Naprawdę naprawdę. Ale dobra, może nie czają programu, rozumiem, ale po to mają google, google nie boli!
O równania miałam też pokazane, jak wstawiać, ale dużo bardziej skomplikowane mieliśmy w gim :roll:
maria lucie :przytul: :przytul: Jak to wezwałaś karetkę do szpitala?
|
|
Pią 19:54, 25 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie hej :uscisk: No właśnie o co chodzi z tą karetką.
jeanne napisał: | Naprawdę naprawdę. Ale dobra, może nie czają programu, rozumiem, ale po to mają google, google nie boli! |
To znaczy, że w wkuwają, ale są nieżyciowi, jak można nie wiedzieć do czego google służy :D
|
|
Pią 19:58, 25 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
z karetką chodzi o to, że na oddziale było dwóch lekarzy, dwie pielęgniarki i stado rehabilitantów, a jak kolega, który nas odwiedzał, dostał kolki nerkowej - potworny ból - to jakoś nikt nie był w stanie mu pomóc. zadzwoniliśmy po karetkę, co mieliśmy zrobić, jak jego trzęsło z bólu, nawet siedzieć nie był w stanie...
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 20:05, 25 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
To znaczy, że w wkuwają, ale są nieżyciowi, jak można nie wiedzieć do czego google służy Very Happy |
Może wiedzą do czego, ale nie wpadli na to, żeby poszukać. Mój kolega uzyskał tytuł laureata dzięki google :hahaha:
Nimfka dziękuję <3 Da mi to siłę może na przyszły tydzień :D
Cytat: | zadzwoniliśmy po karetkę, co mieliśmy zrobić, jak jego trzęsło z bólu, nawet siedzieć nie był w stanie... |
Nawet nie wiem, jak to skomentować. Umieraj sobie w szpitalu i pewnie by ci nawet nie pomogli.
|
|
Pią 20:12, 25 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Życie jest piękne, dzień dobry.
|
|
Pią 20:38, 25 Lut 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej DOMA,skąd taki dobry humor ;) :?:
|
|
Pią 20:40, 25 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia, haha, ja mam zawsze dobry humor :lol: Zawsze. Tylko raz się zdarzyło, że miałam naprawdę zły; po finale 5 sezonu, 12 maja 2009 roku (o ile się nie mylę) ;)
Dodano 1 minut temu:
nimfka, as always 8)
|
|
Pią 20:44, 25 Lut 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA przerażasz mnie, jak można mieć prawie zawsze dobry humor, dla mnie coś takiego jest niewyobrażalne :D
Cytat: | Ale jest już weekend, więc jest dobrze Very Happy |
Nimfka zgadzam się, nareszcie się wyśpię :)
|
|
Pią 20:45, 25 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 505, 506, 507 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 506 z 649 |
|