Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 508, 509, 510 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Rodzice mało mu w dupę nie wejdą, a my się zbuntowałyśmy.
Ja też wolę z matką nie rozmawiać, bo ona ma coś nie tak z głową. Jedyny kontakt mam z ojcem. Nawet mi kawę teraz zrobił. <3

Ooo! Dokładnie i całkowicie w całości! Opuszcza szkołę prawie codziennie, wychodzi do dziewczyny, która jest z kosmosu (serio, serio) kiedy chce, nawet, jak mu nie pozwalają, krzyczy, kłóci się, samochód rozwalił, jedzie na samych 2, a one tworzą nową religię wokół niego...
A ja tylko jeszcze szczera jestem, że to widzę. Zwłaszcza, jak mi matka powiedziała, jakimi uczuciami darzy mnie, a jakimi jego ;)
Tylko, że ja jestem sama w domu już teraz, bo drugi brat się wyprowadził i mój bunt jest tylko dla mnie i zapewnienia sobie komfortu psychicznego ;)

Cytat:
jeanne przytul Kiedyś w końcu wszystko będzie dobrze!

Raczej niektórych rzeczy nie da się zmienić/naprawić/pozbawić znaczenia. Ale hej! Równowaga na świecie zachowana :D

PostWysłany: Pią 22:12, 25 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Doma chyba wos, o ile nie pomyliłam sali. A nie, jednak nie. 012 jest naprzeciwko szatni? Miałyśmy tam technikę, ale już nie mamy. A dlaczego pytasz ;)?

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Pią 22:13, 25 Lut 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Cytat:

Ty masz jakiś skrajnych pod tym względem nauczycieli, facet z PO, z WOKu Smile

Facet od fizyki, jak wyjęty z psychiatryka, nie usiedzi na miejscu, ta specjalna fryzurka, facet od TI, który przedstawia kompletne jego przeciwieństwo - jak przyjdem to bendem, ale dopóki nie przyjdem, to se siendem, i tak siedzi :hahaha:

PostWysłany: Pią 22:15, 25 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hej Konwalia :*
Sevir, wiesz. Od zawsze miałam złe kontakty z matką. Próbowałam polepszyć, jednak wszystko legło w gruzach. Jedna osoba się stara, druga ma na to wy...walone. Więc pozdro. Ja się starać nie będę. Jeśli w ogóle nie interesuję ją, co ze mną się dzieję, nie słucha mnie, traktuję mnie, jak szmatę, ciągle się na mnie skarży, traktuję mnie jak ułomną i czarną owcę, więc... Mój ojciec za to inaczej. Z nim da się dogadać. Wiesz u mnie była sytuacja od małego, że to Moja siostra Aneta mnie wychowywała, była moją `mamą`. I tak do dziś pozostało. Jakby nagiąć trochę, to mogłaby być moją matką, niby jest te 17 lat różnicy. Jeszcze z Magdą poprawiłam relację i to ona podtrzymują mnie na duchu razem z Cześkiem, bo tu w Mrągowie, to ja rodziny już nie mam.

DOMA napisał:

Guśka, nie daj się! Laughing

Doma, na pewno się nie dam.!

Jeanne, Mój brat ćpa, pobił narzeczoną, piję, robi wszystko, co mu się podoba. Dziewczyna zgłosiła na policję, ale wycofała, bo się pogodzili. Matka traktuję go, jak Boga. Broni go. Jeszcze ja przychodzę do domu zmęczona po 7 godzinach z myślą, że wreszcie zjem obiad, a co się okazuję? Muszę czekać jeszcze dwie godzinki, bo Kamilek z pracy wraca, a zimnego obiadu jeść nie będzie. Facet ma 28 lat, a mamusia robi mu jedzonką do pracy (mi nie robi), kupuję rzeczy (pracuję), a mi żuli na książkę, ojciec odwozi go do pracy (choć ma samochód, ale paliwo przecież), dają mu kasę, a on kupuję trawę i %, więc pozdro dla nich.

Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Pią 22:19, 25 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pią 22:15, 25 Lut 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Sevir, bo to sala mojego kochanego C1, tam jest najprzytulniej i tak się po prostu zastanawiałam :] We wtorek na wychowawczej wystawiliśmy przez okno Fantę i Colę (lodóweczka w śniegu), które znaleźliśmy jeszcze po Wigilii. Dzisiaj sobie o nich przypomnieliśmy i mieliśmy pyszne lody na patyku (długopisie) :lol:

PostWysłany: Pią 22:17, 25 Lut 2011
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

Jeanne ja mam oryginalną panią z chemii, ale reszta tak poza tym to w porównaniu z Twoimi wychodzi, że to całkowicie normalna jest :D
Doma ja byłam pozytywnie nastawiona w wakacje na początku roku szkolnego przez pierwsze 2 miesiące. Poza tym takie myślenie wiąże się z nadzieją co do pewnej rzeczy, a raczej zostałam jej pozbawiona. Co ja dziś wypisuję powinnam pójść spać :) Sprawdzian z fizyki wpłynął negatywnie na moje myślenie :D

PostWysłany: Pią 22:22, 25 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Gusiu :glaszcze: rozumiem. Co mogę napisać, nie przejmuj się nią, nie daj się, jak to napisała Doma. :przytul:

Doma aha :] lodówka, ciekawie. Moja sala jest na 2 piętrze, więc chyba to by się u nas nie udało, niestety :P. Notabene, chyba widziałam tę Fantę :hahaha:.

Zbieram się, już naprawdę. Miłego wieczoru :*

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Pią 22:23, 25 Lut 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

konwalia, raczej nie znaczy na pewno! Nie mam pojęcia o czym piszesz, ale nic nie jest stracone. Na pewno :] Ah, fizyka. Zdecydowanie może wpłynąć na myślenie.

PostWysłany: Pią 22:24, 25 Lut 2011
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

Gusia mogę powiedzieć Ci tylko, że rozumiem. Mnie on uderzył, usłyszałam, że zasłużyłam... Cokolwiek nie zrobi, zawsze jest jakieś wytłumaczenie, bo on taki biedny i niewinny i nic nigdy nie robi. Kasę bierze sobie sam, nawet się nie pyta, a ja jak chcę, czy na książkę, czy na coś innego, za każdym razem mam problemy, że ile ta moja edukacja już kosztuje i że mam iść sobie do biblioteki, skoro chcę. Papierosy, wódka może nie na porządku dziennym, ale wiadomo. Potrafi zamiast iść do szkoły iść cały dzień grać w jakąś grę do biblioteki i nawet się słowem nie odezwie. O obiedzie to nawet nie mówię. Już od dawna nie oczekuję, że w ogóle dla mnie coś będzie... Dużo by pisać. Ciesz się, że masz inne rodzeństwo, do którego możesz się chociaż odezwać ;*

PostWysłany: Pią 22:25, 25 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

DOMA raczej znaczy prawie na pewno :) O gÓpim uczuciu.
Co do fizyki zdecydowanie moja klasa rozwiązywała mnóstwo zadań, część nawet przy okazji tłumaczenia mojej koleżance zrozumiałam a na sprawdzianie wyjechała z takimi... Akurat te tłumaczenia mnie rozbawiły. Ja i fizyka to nieodpowiednie połączenie.

PostWysłany: Pią 22:28, 25 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
Mnie on uderzył

Jedyna rzecz, której ojciec, by mu nie wybaczył. Kiedyś, jak ja byłam mała, odbył z nim rozmowę, bo traktował mnie, jako worek treningowy do reslingu.
Jeanne *łączy się w bólu* Twój przynajmniej się uczy, nie to jak mój. Dorosły facet, a taki debil. Aneta uczyła się, mogła pójść na studia, ale matka nie dała kasy -.- Kamil coś chciał, dawała mu. No to brak słów. Teraz Aneta jet dorosła i zarabia 10 razy tyle, co ona przez pół roku. Jedyna sprawiedliwość. Ona daję matce kasę, a tamta mu oddaję. Jezu drogi. Chore. Dlatego wyłączyła się z relacji rodzinnych. Właśnie mój jedyny plus, bo gdyby nie one, nie wiem co bym zrobiła :(.
Sevir, dziękuję ;* I do usłyszenia

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pią 22:30, 25 Lut 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Cytat:
Jeanne ja mam oryginalną panią z chemii, ale reszta tak poza tym to w porównaniu z Twoimi wychodzi, że to całkowicie normalna jest Very Happy

U mnie wszyscy są oryginalni O.o
Grażynka i jej frąsuski wygląd, śmianie się z własnych żartów, podobbnie jak Beatris, która ma tak niepoukładane w głowie, że szok i uwielbia nam opowiadać o zwiszającej skórze podczas tortur, Kasia, która mówi tak cicho, że jej nie słychać, a cała klasa i tak jest przerażona, Krysia mówiąca "ja się zemszczę!" i śmiejąca się z naszej głupoty i traktująca nas trochę, jak te biedne zagubione głupie owieczki itp :hahaha:
Kfik! Kto chce zobaczyć karne wypracowanie pt. ":Wykaż i uzasadnij, że gwałtowne przytulanie koleżanki, całowanie jej na korytarzu szkolnym, negatywnie wpływa na koleżanki i kolegów."?
:hahaha:

PostWysłany: Pią 22:33, 25 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Kfik! Kto chce zobaczyć karne wypracowanie pt. ":Wykaż i uzasadnij, że gwałtowne przytulanie koleżanki, całowanie jej na korytarzu szkolnym, negatywnie wpływa na koleżanki i kolegów."?

Haha, że co ?

PostWysłany: Pią 22:34, 25 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Jedyna rzecz, której ojciec, by mu nie wybaczył. Kiedyś, jak ja byłam mała, odbył z nim rozmowę, bo traktował mnie, jako worek treningowy do reslingu.

Ja usłyszałam, że bez powodu by mnie nie uderzył i skoro mu coś nieładnie powiedziałam, to czemu się dziwię. Trudno, przeżyję. Ciągle utrzymuję, że jestem adoptowana/podrzucili mnie w szpitalu, co mnie jeszcze pociesza :D

PostWysłany: Pią 22:37, 25 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dobra, muszę się zabrać za te seriale, bo się przed jutrem nie wyrobię, a mam dużo spraw do pozałatwiania. Trzymajcie się wszyscy i bądźcie szczęśliwi! Do napisania ;)

PostWysłany: Pią 22:38, 25 Lut 2011
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 508, 509, 510 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 509 z 649

Skocz do: