Mam. Ze wszystkich zdjęć jakie zrobiłam, tylko na tych nielicznych cokolwiek widać, No ale trochę trudno się kontrolować jak parę metrów przed Tobą stoi Kylie Minogue :lol: Chociaż i tak jak oglądam nagrania na yt, to na paru widać, że zamiast skakać i się wydzierać, stoję w miejscu, jak kołek... Wstyd :roll:
Filmików mam pełno, ale większość wygląda jakby były kręcone podczas jakiejś katastrofy lotniczej, więc powycinałam parę fragmentów.
TADAM:
http://img694.imageshack.us/g/dsc02292lm.jpg/
Dzień dobry kochani :*
Od rana nie miałam czasu wejść, bo o 12 wyszłam z domu, spotkać się z Sevir na targach edukacyjnych, a później byłyśmy u mnie w domu, ale jakoś nie dotarłyśmy na forum :P
Doma filmik, mimo, że dźwięk do niczego, to obraz super. Genialna miejscówka :D
Sob 18:06, 05 Mar 2011
nimfka hej :* Najgenialniejsza :lol: Obczaj na stronie naszej szkoły, galerię z dni otwartych gimnazjum, zdjęcie drugie!
A właśnie! O targi się miałam spytać. Podobno mamy fajne stoisko :] Byli jacyś nauczyciele?
DOMA targi, jak targi, tłum ludzi i masa uczniów wciskających ci ulotki :P Ja tam byłam tak na prawdę tylko po to, żeby zobaczyć jak to wygląda,a nie coś wybierać więc wiesz :P
Stoisko fajne, była dyrektorka i nauczyciel od wf'u :)
Sob 18:54, 05 Mar 2011
Cześć, cześć! Jest ktoś? Ja zaraz idę do kuchni robić sobie herbatkę, przed chwilą poszła ode mnie Betti. Jak ja lubię takie życiowe weekendowe rozmowy.. powinnam zabrać się za robienie czegoś do szkoły ale nie chcę mi się.
DOMA okazało się, że koleżanka pomyliła dni napisała 3 i 5 marca, a okazuję się, że 3 i 8 :hahaha:
Hej ann :)
ann napisał:
powinnam zabrać się za robienie czegoś do szkoły ale nie chcę mi się.
Ja zaczęłam robić prezentację na religię, jak ja nie lubię takich zadań. O właśnie pomożecie kochani :?:
Potrzebowałabym krótkich odpowiedzi czemu Waszym zdaniem warto pójść do zakonu czy zostać księdzem itd. Bardzo proszę.
konwalia, hahaha, dobre zadanie. Nie warto i tyle Laughing
Nie załamuj mnie. To ja wiem, ale coś w tej durnej prezentacji muszę napisać ;)
Mam już, że oni to też normalni ludzie, że zakonnica ogląda House, że zakon stworzył likier benedyktynkę i że nie trzeba się martwić o pracę...
konwalia7777 hej :) prezentacja z religii? współczuję!
Co do twojego pytania, dlaczego warto iść to.. hmm.. jak już jest się księdzem albo jest się siostrą zakonną na pewno mamy mniej obowiązków na co dzień. Nie trzeba martwić się, stresować o to że ktoś Ci nie zapłaci za jakiś graficzny projekt, nie trzeba się stresować że moje dziecko się nie odzywa przez telefon caly dzień. Tylko siedzi się w kościele, modli od rana do wieczora i tak na okrągło. A może dawać jakieś minusy pójścia do zakonu albo zostania księdzem? :D