|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 546, 547, 548 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Danielek18
sie ma zią ;p
konwalia7777
Wzajemnie *całuje dłoń*
| konwalia7777 napisał: | Dziwnym to delikatnie powiedziane
|
u nas księdzu sam robił prezentacje :D Trzeba przyznać, że fajne były ale nikomu nie kazał ich robić :D Z resztą i tak najlepsze religie były jak oglądaliśmy Ben Hura i inne filmy :D
|
|
|
Nie 12:02, 06 Mar 2011 |
|
Korn
Neurolog

Pochwał: 9
Miasto: Mielec/Kraków
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
DZIECI! Nasz ksiądz ma specjalizacje z młodzieżą i jest najnajlepszym nauczycielem w szkole, O! Religia polega na poznawaniu Pisma Świętego, rzadko, ale się zdarza ;). Ogólnie poruszamy tematy związane z problemami, opowiadamy sobie kawały, odrabiamy lekcje, uczymy się z innych przedmiotów, ale pierw trzeba uzgodnić to z księdzem. Ogólnie religia jest u mnie sympatyczna. Raz na semestr mamy sprawdzian, gdzie dostajemy tydzień wcześniej odpowiedzi i pytania, dzięki czemu dostajemy 6 i mamy oceny na koniec ^^
|
|
|
Nie 12:02, 06 Mar 2011 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Korn napisał: | | Z resztą i tak najlepsze religie były jak oglądaliśmy Ben Hura i inne filmy |
Ehh... ja też tak chcę....
Właśnie sobie przypomniałem, że od środy mamy rekolekcje... :evil:
|
|
|
Nie 12:04, 06 Mar 2011 |
|
Danielek18
Immunolog

Pochwał: 2
Miasto: Tur
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Korn to Ty?! *ociera oczy cztery razy* Tak, to Ty! :) Czołem!
|
|
|
Wysłany:
Nie 12:10, 06 Mar 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Z resztą i tak najlepsze religie były jak oglądaliśmy Ben Hura i inne filmy |
Nam w gimnazjum ksiądz puszczał Shreka, Asterixa i Obelixa, Madagaskar... I parę innych bajek ;)
Siemka Korn :)
|
|
|
Nie 12:10, 06 Mar 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Danielek18 napisał: | Właśnie sobie przypomniałem, że od środy mamy rekolekcje...
|
co w tym złego ?xD
ann
nie mój wujek :D Siemson ;d
Salamandra
Cześć ciotka :D
| Salamandra napisał: | | Nam w gimnazjum ksiądz puszczał Shreka, Asterixa i Obelixa, Madagaskar... I parę innych bajek |
myśmy oglądali ambitne filmy ;p
|
|
|
Nie 12:15, 06 Mar 2011 |
|
Korn
Neurolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
A co do religii, to my wychodziliśmy w liceum z księdzem grać w piłkę nożną i śpiewaliśmy na lekcji amerykańskie covery:)
Wróciłam ze spacerku, dość długiego i teraz zabieram się za czytanie jakiegoś czegoś na warsztaty dziennikarskie:) Czołem, do później :D :D
|
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Nie 12:16, 06 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Korn napisał: | | co w tym złego ?xD |
Już wolę lekcję niż usnąć na jego tekstach i to jeszcze w twardej ławce :lol:
|
|
|
Nie 12:18, 06 Mar 2011 |
|
Danielek18
Immunolog

Pochwał: 2
Miasto: Tur
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_ To tak jak u mnie, choć nie całkiem:) My, na przykład śpiewaliśmy na oceny... . Eh, wspomnienia :cry:
Buzi wszystkim, do popołudnia:)
|
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Nie 12:19, 06 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
AnEcZkA3370
Myśmy takiego księdza w gimnazjum mieli :D
Jakiegoś czego to znaczy ?
|
|
|
Nie 12:22, 06 Mar 2011 |
|
Korn
Neurolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Korn Przedtem nie wiedziałam, bo zapomniałam tytuł : "Turyści i włóczędzy". Tekst ogólnie o społeczeństwie konsumpcyjnym. Mnie się podobał. Dowiedziałam się np., że biedniejsi ludzie mieszkający w Waszyngtonie, tak samo jak społeczna elita, nigdy nie byli w centrum, nie widzieli Białego Domu itd. To jest straszne!
nimfka Dawaj mi, ja to zrobię z przyjemnością :)
No właśnie, przeczytałam swój tekst, zaraz idę po mój I rozdział pracy. Muszę go w końcu jeszcze raz przeczytać, przejrzeć i poprawić gdzieniegdzie składnię, postawić kilka dodatkowych przecinków, o których wcześniej zapomniałam..., a potem spokojnie odłożyć na półkę i ponownie drukować w maju:)
Do później:)
|
|
|
Wysłany:
Nie 14:42, 06 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
AnEcZkA3370
Żeby dowiedzieć się takich rzeczy nie trzeba oglądać amerykanckich filmów. Wystarczy popatrzeć na rodzime podwórko. Ilu Warszawiaków było w Zamku królewskim albo w muzeum powstania warszawskiego ? Ilu Krakusów zwiedziło Wawel lub sukiennice ?
|
|
|
Nie 17:20, 06 Mar 2011 |
|
Korn
Neurolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Korn Ja nie oglądałam filmu! Ja czytałam artykuł naukowy. Nie chodzi tu o Polskę. Bieda w Polsce jest mało zauważalna, albo ludzie specjalnie nie chcą jej dostrzegać. Prędzej to drugie. Chodzi mi o to, że tam bieda odróżnia całkowicie i definitywnie klasy społczne od siebie. U nas w Polsce nie ma na szeroką skalę wśród dorosłych, "ty jesteś biedny, nie możesz gdzieś tam wejść". W Ameryce, w Waszyngtonie, tak! Taki otwarty kraj, a nic nie potrafią z tym zrobić! Tutaj liczą się ludzie, nie jakaś idiotyczna polityka społeczna czy wyższość klasy nad klasą! To nie średniowiecze!
Dodano 3 minut temu:
Przed godziną skończyłam robić chrusty za zaległy tłusty czwartek, mama wymyśliła, a ja musiałam kończyć!. Była u mnie rodzinka i ZNÓW nie miałam czasu nic zrobić. CAŁA noc przede mną, w dzień odeśpię a potem BOMBSHELLS ! Juhhhhhhhhhu! Ale znając siebie wstanę o 9.00 i będę musiała iść do biblioteki chociaż, bo we wtorek z samego rana znów wyjeżdżam. A na warsztatach dziennikarskich zamierzam odsypiać BOMBSHELLS :D
|
|
|
Wysłany:
Nie 19:06, 06 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 546, 547, 548 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
| Strona 547 z 649 |
|