a moim zdaniem:
a) franka nie musiałaby uleczać serca house'a gdyby cuddy nie była z Lucasem
b) wiec dlatego cuddy powinna go zostawić a związać się z przystojnym lekarzem ;p;p
Franka chyba jednak nie do końca "uleczyła" serce House'a i kiedy doszło do właściwego aktu kopulacyjnego Cuddy nie była z Lucasem :> A nawet jeśli spiknęła się z nim wcześniej to nie wiedział o tym nikt ( nawet scenarzyści o.O)
:hahaha:
O czym ja chciałem :co:
A tak! Ostatnio oglądam sobie Blow. Patrzę, a tam George fajną laskę wyrwał... (myślę niezła sztuka) Podchodzę bliżej...niemal dotykam nochalem ekranu i kogo widzę - tak Frankę vel Barbrę!
Długo się nie naoglądałem, bo dość szybko ją uśmiercili ale nie mogłem wyjść z podziwu. Siedziałem z rozwartą paszczą i pożerałem ją wzrokiem.
Tak więc zmieniam zdanie i teraz słysząc nazwisko aktorki przywołuję piękną dziewoję stąpającą po plaży w przyciasnym kostiumiku kąpielowym :]
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 12:36, 04 Sty 2010
Zdjęcia z owego filmu nie posiadam, ale jakaś zacna dusza umieściła całość na YT więc
wrzucę pierwszą część. Franka pierwszy raz pojawia się gdzieś w 7 minucie
;)
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 17:10, 04 Sty 2010