|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 606, 607, 608 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sevir - to dla Ciebie tylko dobrze!
moje gimnazjum to był jeden z warszawskich wykwitów zwanych molochami, prawie 1000 uczniów i jakiś kompletny syf.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pon 20:08, 14 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | jaki to dla mnie szok był, że moi obecni wychowawcy dokładnie pamiętają kto kiedy ma który etap olimpiady, z czym ma problemy, co poprawia... jak widać da się. a mamy 30 osób w klasie. |
No cóż, u nas jest przyjęta teoria: nie umiesz - masz problem. Do niczego się nie wraca, nic nie tłumaczy się dwa razy, nawet gdy sprawdzian słabo wyjdzie, materiał do poprawy nie jest przerabiany. A samobójstwem jest przyznać się przed nauczycielem, że się czegoś nie umie, bo ,,było na lekcji". Taak :roll: Jedynym wyjątkiem jest matematyka, gdzie pani specjalnie zrobiła dla nas zajęcia dodatkowe, cierpliwie tłumaczy coś dopóki wszyscy nie załapią i stara się nie nakładać na nas więcej niż niezbędne minimum, bo twierdzi, że matematyka nie musi być naszą najlepszą stroną.
Tak więc tyle moich żali i zazdroszczę szczerze nauczycieli ;)
|
|
Pon 20:34, 14 Mar 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A samobójstwem jest przyznać się przed nauczycielem, że się czegoś nie umie, bo ,,było na lekcji" |
"Przecież to inteligentny szympans by zrozumiał!"
" To dziecko w przedszkolu wie, a ty nie wiesz?!"
:hahaha:
Fizyka nie tknięta. Czuję we wszystkich częściach siebie, że mam gorączkę + wypiłam 4l wody, 2 herbaty, coca colę i tigera. Normalnie nawet 2 litrów nie wypiję :sciana:
|
|
Pon 20:39, 14 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | "Przecież to inteligentny szympans by zrozumiał!" |
:shock:
moja mama często mi mówi "upośledzeni lepiej myją wannę/sprzątają/rozumieją co do nich mówię niż ty!" (pracuje w szkole specjalnej z upośledzonymi dziećmi) i zawsze uważałam to za najgorszy pojazd...
dziś tylko historyk powiedział nam, że jesteśmy pokoleniem idiotów, bo nie wiedzieliśmy, jak działa sieczkarnia :hahaha:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pon 20:43, 14 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | moja mama często mi mówi "upośledzeni lepiej myją wannę/sprzątają/rozumieją co do nich mówię niż ty!" (pracuje w szkole specjalnej z upośledzonymi dziećmi) i zawsze uważałam to za najgorszy pojazd...
dziś tylko historyk powiedział nam, że jesteśmy pokoleniem idiotów, bo nie wiedzieliśmy, jak działa sieczkarnia hahaha |
Mój fizyk :mrgreen: On ma dużo tekstow, ale z tych dwóch szczególnie się nabijamy potem po lekcjach.
Babka od chemii jak ktoś nie umie przy odpowiedzi:
- Czy to jest trudne? No ja się pytam czy to jest trudne?! Klaso, czy to jest trudne?! Może ty chcesz sam przeprowadzać lekcje? Może ja źle tłumaczę? Tak?!
I jeszcze jej mimika przechodząca od zrezygnowania do wkurzenia i jeszcze większej furii :D
Ja mam gdzieś sieczkarnię, ja, ja! Ale nie wiem jak działa.
|
|
Pon 20:49, 14 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | dziś tylko historyk powiedział nam, że jesteśmy pokoleniem idiotów, bo nie wiedzieliśmy, jak działa sieczkarnia |
No tak, w przypadku tak elementarnej wiedzy to się nie dziwię :P
Cytat: | Ja mam gdzieś sieczkarnię, ja, ja! Ale nie wiem jak działa. |
Mój dziadek też ma i cały czas jej używa :)
|
|
Pon 20:53, 14 Mar 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
może i nie wiemy, jak skonstruować sieczkarnię, ale za to dzielmy wielomiany przez funkcję kwadratową w pamięci...
vive la współczesna edukacja.
|
|
Wysłany:
Pon 20:56, 14 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziewczyny na którejś godzinie wychowawczej oglądały jakiś film o doborze kariery do zainteresowań (moja grupa nie oglądała ^^) i wyszedł z tego taki wniosek, że jeśli ktoś lubi biologię to powinien zostać rolnikiem. Wiec specjalnie dla nas, szanowni państwo Mendel przygotowali zadanie:
Cytat: | W którym przypadku należy działać większą siłą na uchwyty taczki tworzące z poziomem kąt alfa:
a) pchając je przed sobą
b) ciągnąc je za sobą
Możemy przyjąć że środek cieżkości znajduje się dokładnie nad osią taczki. Uzasadnij odpowiedz |
:mrgreen:
|
|
Pon 20:57, 14 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | W którym przypadku należy działać większą siłą na uchwyty taczki tworzące z poziomem kąt alfa:
a) pchając je przed sobą
b) ciągnąc je za sobą
Możemy przyjąć że środek cieżkości znajduje się dokładnie nad osią taczki. Uzasadnij odpowiedz |
Eeee... Ja tam nie wiem, ale wydawało mi się, że wystarczy podnieść uchwyty i ruszyć przed siebie, a taczka sama pojedzie...
|
|
Pon 20:59, 14 Mar 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Eeee... Ja tam nie wiem, ale wydawało mi się, że wystarczy podnieść uchwyty i ruszyć przed siebie, a taczka sama pojedzie... |
Największa zabawa dzieciństwa, jazda taczkami XD
|
|
Pon 21:05, 14 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
co tam Housowicze?
Dodano 2 minut temu:
kochani ja uciekam spac... dobrej nocy :)
i miłego ogladania nocneg odcinka :)
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Pon 21:46, 14 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja zrobiłam z jakieś 15 przykładów z matematyki i teraz właśnie uświadomiłam sobie, że część mojej klasy, chodząca na kółko z matematyki, gdzieś tam jutro jedzie, co oznacza, że na polskim, gdzie jutro pyta będzie mniej osób....
Dodano 38 sekund temu:
Dobranoc monia9122 :)
|
|
Pon 21:51, 14 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja próbowałam robić zadania z fizyki, ale głowa mi tak pulsuje, że zaczęłam rozwiązywać zadanie, rozwiązałam, patrzę na dalszą częsć, a tam było już rozwiązane. Mam dość :(
Dodano 7 minut temu:
Cytat: | Jeanne, z ciekawości zajrzałam na stronę Twoje szkoły i powiem jedno : Współczuję Ci przytul |
Wiem wiem, brzydką mamy grafikę ;) Jak czytałaś o tej olimpiadzie astronomicznej, to tak, ten gosciu mnie uczy :hahaha:
|
|
Pon 22:05, 14 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 606, 607, 608 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 607 z 649 |
|