"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 19:47, 24 Mar 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 19:49, 24 Mar 2009
zapytać zawsze można... a czy się przyznają czy nie to nie wiem
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Wto 19:51, 24 Mar 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 19:52, 24 Mar 2009
no ale własnie 2 posty temu napisałam jak to mozliwe że krejzolka nie ma nic wspólnego z *pewne forum* a potem udostepnia swój login ich administracji?! :shock: poprostu nie riozumiem tego!
Poza tym dziewczyny mówiły że ustalały pewne kwestie...?
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Wto 20:10, 24 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Wto 19:55, 24 Mar 2009
Cal ja Ci mówię, jeśli to ich sprawka, to przyznają się tylko wtedy, kiedy to będzie działać na ich korzyść, albo żeby nam dokopać. Tacy są ludzie w większości, nie mówię tylko o tych z *pewne forum*.
*podnosi rzęsy Sal*
Nie martw się :przytul: Co nas nie zabije, to nas wzmocni, nie? :przytul:
Pa Karoll :*
Wto 20:00, 24 Mar 2009
Wydaje mi się, że nie mają żadnej afery u siebie i szukają jej na innych forach. Najlepiej nie rozwodzic się długo nad kwestią, kto to zrobił, kim jest krejzolka itp, bo niektórych z *pewne forum* strasznie rajcuje jak takie rzeczy czytają. Ja mam taką propozycje, aby po zbadaniu sprawy umieścic wyjaśnienie np. w sprawach organizacyjnych :wink:.
Wto 20:18, 24 Mar 2009