|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 609, 610, 611 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Dobry:) Zaraz zbieram się mknąć do GW. W końcu studiować też trzeba :D Do wieczora (jak mi znów transfer nie zdechnie) ;)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Wto 11:43, 15 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
AnEcZkA3370 czesc:)
jak wrazenia po obejrzeniu odcinka? ja dopiero bede sie z aniego zabierac...
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Wto 11:58, 15 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja ten odcinek obejrzałam trzy razy i za każdym razem denerwuję się ;\.
|
|
Wto 12:43, 15 Mar 2011 |
|
TinaVilla
Stażysta

Pochwał: 9
Miasto: +34° 6\' 39.65\", -118° 20\' 33.73\"
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
monia9122 Hej:) Wszyscy, którzy znam, klną na niego. Mnie się podobał. Podoba mi się ogólnie zupełnie nowy House.:) Ale o tym więcej w dziale Cytat: | "Out of the Chute". | Powiem tylko tyle, że to kompletny
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Wto 12:53, 15 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
TinaVilla ja go obejrzałam raz i juz jestem wkurzona wic mysle ze wiecej razy go nie obejrze...
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Wto 13:10, 15 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
monia9122 Ja też byłam zÓa, ale mam zamiar go jeszcze raz obejrzeć wieczorem jak go zdobędę:)
Jak na razie zbieram się na autobus. Do wieczora ! papa
|
|
Wysłany:
Wto 14:09, 15 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzien dobry kochani :*
Widzę, że w RwT pojawiły się jakieś nowe twarze. Witam wszystkich *podaje rękę TinaVilla*
Wczoraj jakoś w ogóle się nie odzywałam, mimo, że zaglądałam na forum, za to dziś stwierdziłam, że się przywitam :P
Wróciłam ze szkoły i chyba dziś jeszcze odpuszczę sobie trening, bo nadal się źle czuje. Choć z drugiej strony w weekend mam zawody, to wypadałoby powalczyć trochę :roll:
Na razie czytam sobie fika po angielsku (ambitnie jak na minie) :D
|
|
Wysłany:
Wto 14:55, 15 Mar 2011 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dalej mam stan podgorączkowy, więc znowu będę pić i znowu bedę latać do łazienki ;/
Zaraz biorę się za Housa <3
Na dzisiejszej lekcji francuskiego było tak fajnie (bo Grażynki nie było :hahaha: ), że może ta szkoła jest głupia, ale co jak co, ale niektórzy rozumieją moje dziwne poczucie humoru i ba! Nawet mają takie samo :hahaha:
(na tablicy napisaliśmy promieniowanie od Grażynkowe i co z niego powstaje, jakąś francuską miejscowość znaną nam z historii rozpisaliśmy na... no w sumie na wszystko, czasownik, nie czasownik, nie przestawając przedrzeźniać Grażynki i graliśmy potem w Węsą i Marin [czyli teoretycznie miało to byś kółko i krzyżyk tylko zamiast kółka M itp., ale wyszło tak, że Konrad zaczynał i narysował biust, więc Kamila dorysowała wiadomo co] ) Ale trzeba było tam być :D
I jutro mam fizykę, cieszymy się wszyscy prawda? Zwłąszcza, że myślałam, że jej nie będzie...
|
|
Wto 15:35, 15 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rany Jeanne Ty nawet się pojawiasz w tym samym momencie co ja :D
jeanne napisał: | Zaraz biorę się za Housa <3 |
Ja też ;)
Jak myślicie kto podczas zaliczenia zagrywki górą nie dał rady przeserwować przez siatkę i dostał dwa, a w czasie zwykłej gry robił to bez problemu. Tak ja :D
|
|
Wto 15:39, 15 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Foruuum *rzuca się i ściska*
Cytat: | Rany Jeanne Ty nawet się pojawiasz w tym samym momencie co ja Very Happy |
Bo my jesteśmy diabelskim nasieniem :twisted:
O odcinku powiem w skrócie : bardzo mi się podobał, wyrzuciłabym dwie sceny i bym go kochała na wieki na wieku :D
To ja jeszcze jak byłam w gimnazjum to serwowałam dolnym sposobem i mnie nauczyciel pochwalił, że tak właśnie się to powinno robić idealna postawa, bla bla bla, od tego czasu ani razu już jej nie miałam :hahaha:
|
|
Wto 18:25, 15 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja tam nie umiem serwować ani górą ani dołem. Gdy spróbuję dołem, piłka leci w sufit, gdy górą, dolatuje maksymalnie do połowy drogi między mną a siatką :P
|
|
Wto 18:27, 15 Mar 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
chemia mnie odpycha. robię wszystko, tylko się jej nie uczę. nawet spędziłam pół godziny w hipermarkecie (kocham hipermarkety) i upiekłam wielką blachę ciasta na jutrzejsze koło filozoficzne...
co słychać, kochani?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Wto 18:32, 15 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Trzymajcie mnie albo dajcie mi karabin, a powystrzelam tych którzy dzisiaj około 15 wywołali prawie 100 000 razy stronę!
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Wto 18:36, 15 Mar 2011 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToArku, powinieneś się cieszyć. Wszyscy mówią, że popularność spada, a tu proszę :)
|
|
Wto 18:43, 15 Mar 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
o 15 byłam w tramwaju numer 35 gdzieś w okolicach Muranowa, jestem niewinna niczym jednorożec.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Wto 18:48, 15 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 609, 610, 611 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 610 z 649 |
|