Aneczka, ja Cię w błąd wprowadziłam, bo to powinno być Forum Thumbnail.
Dobry wieczór, grzeczne dzieci :*.
Jeanne *piątka* za te zebra, bo ostatnio na chemii, o tym z kolegą zaciekle rozmawiałam.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 22:12, 16 Mar 2011
siedzimy na chemii. Nagle Klaudia przypomina sobie, że jest `gruba` i zaczyna się temat schudnięcia.
K do G : Guśka, jestem genialna. Wiem, co zrobię. Zostanę narkomanką, bo narkomani nic nie jedzą.
G: *po minucie* Cię już kompletnie Poj****. Ta jasne schudniesz, ale w swoim pustym łbie, czopie! Lepiej sobie wytnij zebra.
M *włącza się do dyskusji* : O zebra, hahaha ja już wiem, po co Wy wycinacie
K, G : *miny pytające*
M: No nie wiecie?Jak sobie wytniesz dwa zebra, to możesz się wtedy bardziej schylić i sam sobie dogadzać ^^ *zaciesz*
K, G: O mój Boże.
G :Pf...ja jak ćwiczyłam, robiłam, to bez wycinania żeber.
M, K : *miny*
G : znaczy schylałam, nie dogadzałam!
Aneczka, masz genialnego nauczyciela :hahaha:
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 22:31, 16 Mar 2011
Pogoda nie do końca na to wskazuję a zima ma jeszcze chyba wrócić Aja tego NIE :twisted: chcę! Ja jestem słoneczna dziewczyna. Urodziłam się w wakacje i potrzebuję chociażby wiosny, dobra, przesadziłam, ale potrzebuję SŁOŃCA!
Cytat:
Aneczka, masz genialnego nauczyciela
Nie wątpię :D
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Sro 22:40, 16 Mar 2011
Nie mam co czytać O!!
Nie dość że nie mam na czym czytać, bo nie mam mp4, to jeszcze nie mam co czytać, a wziął mnie książkowy głód :roll: Powinnam to wykorzystać, bo ja kocham czytać, ale ostatnimi czasy jakoś mam zastoje i nie za dużo czytam, ale kurde sama nie wiem co ja chcę. :evil:
Sro 22:49, 16 Mar 2011