|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 631, 632, 633 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Teraz powinnaś napisać: ,,tańczące paliczki", ja odpowiem ,,podkowy i ręczne granaty", a później ty zagniesz mnie hiszpańską inkwizycją ;)
|
|
Pią 17:11, 18 Mar 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | No dobrze, tylko o wyglądzie mówiłam, nikt nie przebije Cię skromnością |
no chyba, że tak ;)
Shitzune napisał: | Nie, jeszcze nie, na razie tylko trzy puste rubryczki |
to jaki z Ciebie student! ;)
znikam się przejść :) cya
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pią 17:13, 18 Mar 2011 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Adam 8 Stoch 7... elegancko... :D
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Pią 17:14, 18 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Obejrzałam sobie zaległe odcinki i rozważam czy nie pójść spać, bo tak niewyspana jestem ;)
Dodano 2 godzin 29 minut temu:
Cisza od prawie trzech godzin ... ;O
|
|
Pią 20:16, 18 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dobry wieczór!
jest tu kto? piękny początek weekendu!
pomijam, że mam w poniedziałek sprawdzian z biologii, a we wtorek z matematyki.
pomijam, że zostawiłam w Szklarskiej Porębie egzemplarz "Szewców" wypożyczony z biblioteki i najwyraźniej muszę kupić nowy, żeby nie iść do biblioteki z pustymi rękoma...
życie jest coraz lepsze.
a z serii moja szkoła pozdrawia:
-chłopcze, bo ci postawię jedynkę!
-za co?!
-za sianie zamętu!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 20:34, 18 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | dobry wieczór!
jest tu kto? |
Hej maria lucie :) Ja jestem.
maria lucie napisał: | pomijam, że mam w poniedziałek sprawdzian z biologii, a we wtorek z matematyki. |
Ja dziś już nawet nie jestem w stanie myśleć z czego mam sprawdziany i kartkówki. Na pewno w czwartek debaty po francusku na temat: czy łatwo jest być nastolatkiem ;/ Czyli kolejna okazja do zbłaźnienia się ;)
|
|
Pią 20:38, 18 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia - mnie martwi to, że wszystkie sprawdziany, jakie mam zapowiedziane, są sprawdzianami z przedmiotów matematyczno-przyrodniczych... nauczyciele przedmiotów humanistycznych są za leniwi i robią jeden sprawdzian tuż przed wystawieniem ocen z którego stawiają trzy stopnie i są zadowoleni (czasami jeszcze tylko jakieś pisemne zaliczonko, którego nikt w zasadzie nie czyta). czemu nauczyciele reszty przedmiotów muszą być tak pracowici?!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pią 20:41, 18 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | Konwalia - mnie martwi to, że wszystkie sprawdziany, jakie mam zapowiedziane, są sprawdzianami z przedmiotów matematyczno-przyrodniczych... |
Ja mam kartkówkę z matematyki w poniedziałek, "bawcie się liczbami" jako, że mamy rozszerzoną matematykę to pewnie dostaniemy trudne przykłady...
maria lucie napisał: | czemu nauczyciele reszty przedmiotów muszą być tak pracowici?! |
U mnie raczej i z humanistycznych i innych są pracowici. Ba czuję się jakbym miała rozszerzenia z wielu przedmiotów ;)
Cytat: | a z serii moja szkoła pozdrawia:
-chłopcze, bo ci postawię jedynkę!
-za co?!
-za sianie zamętu! |
Niezłe :hahaha:
A co tak poza szkołą :?:
|
|
Pią 20:45, 18 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | jako, że mamy rozszerzoną matematykę to pewnie dostaniemy trudne przykłady... |
my mamy teoretycznie podstawową matmę a właśnie we wtorek mam sprawdzian z rozdziałów w podręczniku jak byk oznaczonych "treści rozszerzone"...
konwalia7777 napisał: | U mnie raczej i z humanistycznych i innych są pracowici. Ba czuję się jakbym miała rozszerzenia z wielu przedmiotów |
wiesz, leniwi nauczyciele nie wykluczają wysokiego poziomu. wiem z autopsji...
zacytowany dialog przypomina mi inny, kiedy moja przyjaciółka nawiązała z profesorem rozmowę o harcerstwie. gościu rozmarzonym tonem powiedział "za moich czasów harcerstwo było obowiązkowe... co nie zmienia faktu, że dwa razy mnie wyrzucili. nie za politykę, powiedziałbym raczej, że za niesubordynację ogólną" po czym oddalił się by flegmatycznie zapalić papierosa.
poza szkołą niewiele, szkoła zajmuje mi coraz więcej czasu... praktycznie w niej mieszkam.
|
|
Wysłany:
Pią 20:55, 18 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | my mamy teoretycznie podstawową matmę a właśnie we wtorek mam sprawdzian z rozdziałów w podręczniku jak byk oznaczonych "treści rozszerzone"... |
U nas są one zaznaczone kolorowymi paskami lub gwiazdkami w podręczniku i za każdym prawie razem pani pociesza nas: tutaj jest pasek, ale to wcale nie są treści na rozszerzenie tylko na podstawę na maturze itd. :D
|
|
Pią 20:59, 18 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | tutaj jest pasek, ale to wcale nie są treści na rozszerzenie tylko na podstawę na maturze itd. |
a wy jej wierzycie?
nam profesor mówi "rozumiecie?" i nie czekając na odpowiedź stwierdza "to świetnie, idziemy dalej". a potem nie wie, czemu uczniowie się cieszą, że dostali dwa mniej.
|
|
Wysłany:
Pią 21:05, 18 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | a wy jej wierzycie?
nam profesor mówi "rozumiecie?" i nie czekając na odpowiedź stwierdza "to świetnie, idziemy dalej". a potem nie wie, czemu uczniowie się cieszą, że dostali dwa mniej |
Ogólnie rzecz biorąc mam rozszerzenie z matematyki i nigdy nie miałam z nią specjalnych problemów, aż do teraz :hahaha: Pani nie za bardzo umie tłumaczyć i teraz czasem stwierdzam, że w sumie nie wiem jak się zabrać za to czy tamto zadanie.
konwalia7777 napisał: | nam profesor mówi "rozumiecie?" i nie czekając na odpowiedź stwierdza "to świetnie, idziemy dalej |
To jest najgorsze ;)
|
|
Pią 21:42, 18 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie :* ;). Nie za bardzo wiem, co napisać, więc po prostu sygnalizuję swoją obecność :] . Jest tu kto?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pią 22:07, 18 Mar 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja jestem choć niezdolna za bardzo do myślenia Sevir ;*
|
|
Pią 22:08, 18 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia, dlaczego niezdolna ;)? Ja jestem tu tylko chwilowo, bo jutro rano (na 9:00, a to sobota!) idę do szkoły zdobyć plusika do zachowania :hahaha: tj. pojawić się na festiwalu teatrów.
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pią 22:12, 18 Mar 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 631, 632, 633 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 632 z 649 |
|