TinaVilla no hej... wreszcie ktos na forum... cały dzien nikogo nie było... (prawie)
u mnie tez pogoda nie ciekawa... zanosi sie na padanie no i ciagle wieje...
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci.... Wysłany:
Pią 13:07, 25 Mar 2011
- Dlaczego ja w ogóle jeszcze z toba rozmawiam?
- Bo jestem czarująca i urocza? :buja w oblokach:
- Każdy normalny by się już dawno na ciebie obraził.
- Ale ty nie jesteś przecież normalny ^^
Tak! Znowu dokuczałam chłopakom! :twisted:
Tak w ogóle to dzisiaj wyglądam tak bosko (czyt. beznadziejnie śmiesznie), że aż ludzie się za mną obracali :hahaha:
O! I na WOKU, facet nam wyświetlił z tyłu jakieś obrazy przez rzutnik i coś tam mieliśmy je omawiać. My z koleżanką omawiałyśmy sobie naszą cudowną umywalkę, po tym jak do nas przemówiła :hahaha:
I pokazałam swoją prawdziwą naturę. :twisted: Wchodzę do klasy, patrzę, ciemno strasznie, rolety pozasłaniane, uśmiecham się dokładnie tak - :twisted: i myśląc, że jestem tylko sama z koleżanką strzelam:
- Mrrrrrrrr :twisted: Jaka atmosfera :twisted:
Mina nauczyciela, który okazało się, że jest w klasie dokładnie taka - O.o
Ale czemu się dziwić? Niepozorne 1,60m, w warkoczykach z kokardkami i mruczy :hahaha:
Konwalia tak w ogóle, jak będziesz i przeczytasz to:
Spojler:
Powodem naszego złego humoru jest chyba frustracja seksualna O.o
Czołem ludzie, sto lat mnie tutaj nie było, czas się poprawić :P co słychać?
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 15:29, 25 Mar 2011
Hej ;)
Przetrwałam zastępstwo z matematyki, na szczęście tylko tłumaczyła i nie kazała nam robić żadnych zadań. Jakoś policzyłam wszystkie zadania na kartkówce z fizyki i wyszły mi normalne wyniki, bo niektórym że odważnik na sprężynie ma masę 31 kg, co wydaję się być dziwne :shock: ale w sumie jeszcze bardziej dziwne byłoby gdybym miała wszystkie zadania dobrze ;)
jeanne napisał:
I pokazałam swoją prawdziwą naturę. Twisted Evil Wchodzę do klasy, patrzę, ciemno strasznie, rolety pozasłaniane, uśmiecham się dokładnie tak - Twisted Evil i myśląc, że jestem tylko sama z koleżanką strzelam:
- Mrrrrrrrr Twisted Evil Jaka atmosfera Twisted Evil
Mina nauczyciela, który okazało się, że jest w klasie dokładnie taka - O.o
Haha ;) Mrau :D
jeanne napisał:
w warkoczykach z kokardkami
Już sobie to wyobraziłam ;)
Jeanne:
Spojler:
jeanne napisał:
Powodem naszego złego humoru jest chyba frustracja seksualna O.o
Bardzo możliwe.
Ja dziś znowu z leksza zszokowałam koleżankę, choć powinna się już przyzyczaić. Ona, że ci z niebieskimi oczami podobno dobrze całują, więc miałam wyczucie( bo ta osoba co mi się podoba ma niebieskie oczy), ja mówię że pewnie, że ja oczywiście przetestowałam wszystkie kolory oczu i że teraz powinnam też, ale pod innym kątem ;)
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 18:34, 25 Mar 2011
Oglądam sobie sneak peeki do Grey's Anatomy 7x18 i nie wytrzymuję.
LET ME DIE.
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pią 19:24, 25 Mar 2011
Z powodu rekolekcji, na które nie będę chodziła :P
Pią 19:47, 25 Mar 2011
ale w sumie jeszcze bardziej dziwne byłoby gdybym miała wszystkie zadania dobrze Wink
Ja dzisiaj jestem normalnie pełna zapału fizycznego, albowiem obczaiłam zadanie, które gościu tłumaczył już w połowie jego tłumaczenia! A potem odpłynęłam myślami :hahaha:
Cytat:
Już sobie to wyobraziłam Wink
Bosko wyglądałam! Zwłaszcza, że wiesz, mój wizerunek heavy metalowca, a tu takie zaskoczenie, że cała praktycznie byłam na zielono :hahaha:
A Konrad się śmieje z mojej kurtki :(
Spojler:
To chyba powinnam dawać na ulicy żeby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ^^
Cytat:
i że teraz powinnam też, ale pod innym kątem Wink
Wiesz, że on też ma niebieskie, co mnie strasznie, ale to strasznie rajcuje? :hahaha: I jak to pod innym kątem? O.o
Cytat:
Od dziś mam 5 dniowy weekend <3
Jeanne też! I mam zrobić:
- zadania z fizyki
- zadania z chemii
- zadania z biologii
- nauczyć się na test z geografi
- nauczyć sie mapki
- przeczytać Makbeta
- napisać wypracowanie na 1200 słów ( :hahaha: )
- kupić kieckę na PO i nauczyć się robić obwój kłosowy ręki
Na razie tyle sobie przypominam :hahaha:
Cytat:
LET ME DIE.
Ja dzisiaj jestem normalnie pełna zapału fizycznego, albowiem obczaiłam zadanie, które gościu tłumaczył już w połowie jego tłumaczenia! A potem odpłynęłam myślami hahaha
;O To może ten zapał przeszedł na mnie i mam dobrze <naiwny>
jeanne napisał:
Wiesz, że on też ma niebieskie, co mnie strasznie, ale to strasznie rajcuje?
Teraz już wiem. Mnie też i to jeszcze jak :D
jeanne napisał:
Jeanne też! I mam zrobić:
- zadania z fizyki
- zadania z chemii
- zadania z biologii
- nauczyć się na test z geografii
- nauczyć sie mapki
- przeczytać Makbeta
- napisać wypracowanie na 1200 słów ( hahaha )
- kupić kieckę na PO i nauczyć się robić obwój kłosowy ręki
Ja mam normalny weekend i też mam przeczytać Makbeta, nauczyć się na sprawdzian z geografii, zrobić zadanie i nauczyć się na chemię i coś tam jeszcze...
jeanne napisał:
zaskoczenie, że cała praktycznie byłam na zielono hahaha
Tak wiosennie :twisted:
Spojler:
jeanne napisał:
To chyba powinnam dawać na ulicy żeby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ^^
Myślisz, że byłabyś mniej sfrustrowana :?: Ciekawe co na to ON ;)
jeanne napisał:
I jak to pod innym kątem? O.o
Bo ja się dziś wysłowić nie umiem, chodziło mi że jak sprawdzili czy tam istnieje takie przekonanie,że NIBY ci z niebieskimi oczami lepiej całują to jeszcze należy sprawdzić jak w łóżku :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał:
LET ME DIE.
Ja właśnie obejrzałam O.o
A ja niedawno skończyłam oglądać 7x17 i porwałam się na po angielsku :]
;O To może ten zapał przeszedł na mnie i mam dobrze <naiwny>
Przeszedł! Machnę sobie w ten weekend chociaż Jenikę, muszę! U nas fajnie ocenia, nie że jak dobry wynik to 1 punkt, a jak nie to 0, tylko nawet 0,2 daje <3
Cytat:
Ja mam normalny weekend i też mam przeczytać Makbeta, nauczyć się na sprawdzian z geografii, zrobić zadanie i nauczyć się na chemię i coś tam jeszcze...
O. Ja jeszcze na sprawdzian z angielskiego.
Cytat:
Tak wiosennie Twisted Evil
Raczej tak z myślą o nim :hahaha:
Spojler:
Cytat:
Myślisz, że byłabyś mniej sfrustrowana Question Ciekawe co na to ON Wink
On? Pewno byłby zawiedziony, że to nie jemu opowiadam zbereźne rzeczy doprowadzając do tego, że biedny nie wytrzymuje i czuje się głupio :hahaha:
Byłabym! Rozładowałabym się!
Cytat:
że NIBY ci z niebieskimi oczami lepiej całują to jeszcze należy sprawdzić jak w łóżku hahaha
To wychodzi na to, że mamy odpowiedni gust, co do tych spraw :hahaha:
Cytat:
A ja niedawno skończyłam oglądać 7x17 i porwałam się na po angielsku krzywy
U mnie właśnie ten krótki moment z wiosną w myślach hahaha
Boru! Miałam racje, że nasze nastroje są tajemniczo połączone i oddziałują :hahaha:
Spojler:
Cytat:
Potrafisz doprowadzić, że nie wytrzymuję i czuję się głupio Twisted Evil ?
Bardziej było coś takiego, że spytałam się go, jak on to wytrzymuje, bo ja już nie mogę, a on powiedział, że nikt nie powiedział, że wytrzymuje, potem mimo, że wiedziałam, co to znaczy, to wrednie i złośliwie chciałam żeby mi to powiedział wprost, więc stwierdził, że wystarczająco czuje się przez to głupio i jeszcze mnie przepraszał :hahaha: :hahaha: