To się ciesz póki jeszcze ta mini wiosna trwa ;* No tak to działa znikają i znika wiosna Sad
Już znika powoli :(
Cytat:
Kaloryfer zamiast łóżka Wink
Ja w szkole molestuję grzejnik, tak, że podobno aż nauczyciele się oglądają :D Nie moja wina, że on jest tak wysoki prawie, jak ja, a mi zimno po klatce piersiowej :hahaha:
:przytul: Ja dziś w ogóle nawet mini wiosny nie miałam ;)
jeanne napisał:
Ja w szkole molestuję grzejnik, tak, że podobno aż nauczyciele się oglądają Very Happy
To dziw, że nie dostałaś jeszcze za to karnego wypracowania :hahaha:
jeanne napisał:
Nie moja wina, że on jest tak wysoki prawie, jak ja, a mi zimno po klatce piersiowej hahaha
Rozumiem :twisted: ja mam piece kaflowe( tylko przerobione na takie na grzałkę) w niektórych pokojach więc mogę się ogrzać z wszystkich możliwych stron :D
przytul Ja dziś w ogóle nawet mini wiosny nie miałam Wink
Ale przynajmniej nie musisz się przestawiać :( :przytul:
Cytat:
To dziw, że nie dostałaś jeszcze za to karnego wypracowania hahaha
Bo tam tylko babka od chemii chodzi, historii i matematyki :hahaha: Gościu od polskiego się nie zapędza, w ogóle nie wiem jak on wygląda zacznijmy od tego :hahaha:
Cytat:
Rozumiem Twisted Evil ja mam piece kaflowe( tylko przerobione na takie na grzałkę) w niektórych pokojach więc mogę się ogrzać z wszystkich możliwych stron Very Happy
Za dobrze ci! Ja w domu chowam się pod kołdrę i zawijam ze wszyskich stron, o!
Na chemii zdjęłam balerinki i grzałam chwile stopy na grzejniku, ale babka mnie wzięła do tablicy :C
Dobra, ja już uciekam, pasowałoby się przespać żeby jutro zacząć się uczyć :sciana:
Dobranoc ;*
monia9122 też chcę!
Wczoraj wieczorem byłam w okolicach mojej szkoły i jak okazało się, że bramy są zamknięte to się prawie popłakałam xD Nie no, bez przesady, ale smutno mi się zrobiło :P
Guśka, serio. A połączenia wszystkie mam wykasowane... I oj nie, do jakichkolwiek występów przed nawet najmniejszą publicznością się kompletnie nie nadaję. Aaa i od dawna czaję się, żeby Ci powiedzieć, że masz przepiękny banner z moim ulubionym zdjęciem Gillian Foster <3
Guśka, był ze mną Przemek. A Tomek w słuchawce przez jakieś 2 godziny :P Jak wracałam dzisiaj rano, pojechałam, nie po drodze, pod Jego dom o 8 rano, ale nie chciał wyjść xD