Krzyczeć i to wiesz, tak porządnie. Że co my sobie wyobrażamy, że specjalnie to na francuskim robimy, bla bla bla, dopiero po moim
- Ale my nie mamy w środę francuskiego...
Niezłe :D
jeanne napisał:
Ja też nawet sobie nie wyobrażam ile bym miała nadrabiania, a z matematyki czy fizyki ledwie cokolwiek rozumiem jeśli jestem na lekcji Wink
*żółw* Very Happy
Dziś na matematyce jeden z lepszych uczniów, który chodzi na kółko itd. się zgłasza, bo ona pyta prawie zawsze czy był problem z zadaniem, a tych zadań z równań kwadratowych z parametrem prawie nikt nie ogarnął. I prosi czy mogłaby wolniej trochę i wyjaśnić jeszcze, a ona że to już jest najwolniej i wolniej się nie da :hahaha:
Dodano 49 sekund temu:
Hej wiolka17 :)
wiolka17 napisał:
Czy Wy tu dyskutujecie o czymś poza szkołą? chtry
Owszem, czasami
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Pią 21:35, 01 Kwi 2011, w całości zmieniany 2 razy
a tych zadań z równań kwadratowych z parametrem prawie nikt nie ogarnął. I prosi czy mogłaby wolniej trochę i wyjaśnić jeszcze, a ona że to już jest najwolniej i wolniej się nie da hahaha
U nas tak nigdy nie ma, 3/4 klasy pojmuje od ręki :hahaha:
Cytat:
Owszem, czasami.
Fakt! Zapomniałam o naszym użalaniu się :D
Więc szkoła wymienna z użalaniem :D
Chodzi o to, że zadania potrafiłam zrobić, tyle, że tak mi to powiem zawróciło w głowie, że z działania, na kalkulatorze - 1,6 *16/0,4*64 wyszło mi 16...
Cytat:
Naprawdę Question
Taki trochę przerażający O.o
Czekaj, bo on ma dobry humor i jest kochany i się szczerze, jak głupia :sciana:
Czekaj, bo on ma dobry humor i jest kochany i się szczerze, jak głupia ściana
Ja dziś porozmawiałam i w ogóle, a konkluzja jak zwykle była taka, że jestem głupia i co ja sobie wyobrażam :sciana:
jeanne napisał:
Chodzi o to, że zadania potrafiłam zrobić, tyle, że tak mi to powiem zawróciło w głowie, że z działania, na kalkulatorze - 1,6 *16/0,4*64 wyszło mi 16...
Owen genialnie śpiewa! i Lexie też. i wszyscy. :serducho:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.