Bułką, sałatką, szynką, serem, pomidorem, ogórkiem oraz rzodkiewką <3
Ja zjadłam takie samo tylko bez sera i rzodkiewki, mrrrrr!
A proszę was bardzo, tylko zdjęcie robione jakby tosterem :hahaha:
Spojler:
Cytat:
Miałam iść wczoraj na ognisko, nie poszłam, bo padało.
Ja czekam na maj, maj, chcę maj! Najpierw w długi weekend zawody balonowe, a potem zaczną się imprezy w uzdrowiskach, w klubach i jeszcze ognisko mojej byłej klasy ma być, <3
Konwalia powiedz mi, czy ciebie też wkurza patrzenie na jego opisy?
A proszę was bardzo, tylko zdjęcie robione jakby tosterem
Bluzka jest cudowna <3. Jakie Ty masz nogi zgrabne O.o
jeanne napisał:
Ja czekam na maj, maj, chcę maj
Ja też. Wycieczka do Gdynia i Gdańska, kajaki, ogniska, wycieczka rowerowa-klasa
urodziny moje i Klaudii, imprezy, nocowania, ogniska, dyskoteki- Zakres własny :D
jeanne napisał:
jeszcze ognisko mojej byłej klasy ma być, <3
Gimnazjum?
Konwalia, Potwór, bo weszła ostatnio na stół i zabrała kurczaka i kawałek boczku, to myślałam, że matka zabiję ją i Kamila :D.
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Sob 11:15, 02 Kwi 2011, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 11:13, 02 Kwi 2011
I to jeszcze jak. Powiedziałabym, że nawet nie wiesz jak, ale pewnie wiesz...
On ma teraz "there's a little pain behind every 'it's ok'." i nie wiem, czy to jakaś sugestia, co do tego, że mu się wczoraj wygadałam, że mi gorzej, czy sugestia do tego, że jemu gorzej -,- W ogóle to ja niedługo powieszę sobie w tym miejscu ekranu jakąś mapkę i będę ją znać na pamięć :sciana:
Gusia cudowne stworzenie <3
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Bluzka jest cudowna <3. Jakie Ty masz nogi zgrabne O.o
Bo uda zakryte spódnicą, uda są beznadziejne :hahaha:
Cytat:
Ja też. Wycieczka do Gdynia i Gdańska, kajaki, ogniska, wycieczka rowerowa-klasa
urodziny moje i Klaudii, imprezy, nocowania, ogniska, dyskoteki- Zakres własny Very Happy
U mnie wycieczka do zakopanego, ale nie jadę ^^ Przeraża mnie tylko wizja, że po maturach każdy będzie chciał nadrobić ten wolny czas...
Cytat:
Gimnazjum?
Tak, chlanie na potęge, a potem spanie w krzakach :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
nie wiem którzy sąsiedzi robią ten remont, ale lepiej niech mi się nie pokazują na oczy Twisted Evil
To sobie wyobraź, jak moja ciotka mieszkająca piętro wyżej, o 7 rano w niedzielę odkurza przesuwając wszystko, a ściany są takie cienkie, że będąc na górze można slyszeć, co się mówi na dole :hahaha:
Ta, pierwsze co robią moje oczy jak włączę to wędrują do jego opisu... Co jest wkurzające.
Bardziej jest wkurzające sprawdzanie, co 5 minut, czy sie nie pojawił, albo nie zmienił opisu, chociaż wiem, na 100%, że o tej porze i przez najbliższa pare godzin go nie będzie :sciana:
To sobie wyobraź, jak moja ciotka mieszkająca piętro wyżej, o 7 rano w niedzielę odkurza przesuwając wszystko, a ściany są takie cienkie, że będąc na górze można slyszeć, co się mówi na dole hahaha
Ja mieszkam w kamienicy, ale tu jest taka akustyka. Przysięgam, że kiedyś sąsiedzi na górze to chyba w chodakach chodzili, bo nie wyobrażam sobie jakie inne buty mogły robić taki hałas.
jeanne napisał:
Przeraża mnie tylko wizja, że po maturach każdy będzie chciał nadrobić ten wolny czas...
Pani z chemii Laura jak często będą kartkówki jak pójdą maturzyści, nie wiem, co tydzień, powtórz...
Dodano 34 sekund temu:
jeanne napisał:
Bardziej jest wkurzające sprawdzanie, co 5 minut, czy sie nie pojawił, albo nie zmienił opisu, chociaż wiem, na 100%, że o tej porze i przez najbliższa pare godzin go nie będzie ściana
To ja sie nie dziwie, że myślałaś, że są zgrabne :P
Cytat:
Za daleko nie masz do Zakopanego ?
A nie wiem, z 3 godziny drogi, może trochę więcej, na 3 dni klasa jedzie.
Cytat:
hahaha Nie miałam takich doświadczeń. Jedynie spanie w toalecie.
Ja też nie, ale moja koleżanka tak :hahaha:
Dodano 2 minut temu:
Cytat:
Ja mieszkam w kamienicy, ale tu jest taka akustyka. Przysięgam, że kiedyś sąsiedzi na górze to chyba w chodakach chodzili, bo nie wyobrażam sobie jakie inne buty mogły robić taki hałas.
Najgorzej jak Dawid przyjeżdża i się bawi kulką. Non stop wali w podłogę, albo po grzejnikach czymś daje -,-
Cytat:
Pani z chemii Laura jak często będą kartkówki jak pójdą maturzyści, nie wiem, co tydzień, powtórz...
U nas tak samo... Ale nie mówmy o chemii :(
Cytat:
O tym to już nawet szkoda gadać Sad
Kurcze, ja zostanę
Spojler:
prostytutką, może jak będę dawać to zapomnę :sciana:
Mogę się domyślić, ja też mam niekiedy takie "atrakcje".
To imię mi się kojarzy tylko z jedną osobą...
:przytul: Wiesz, że mały też ma niebieskie oczy? I to takie cudowne, że się rozpływam.
Cytat:
Ja właśnie doszłam do przykrego wniosku, że chyba nawet wtedy bym nie zapomniała i plątałyby mi się po głowie niebieskie oczy Sad
Ja też :( Ostatnio brat mnie obudził, tak patrzę na nim jednym okiem i co! Od razu szanowny pan mi wlazł do głowy, bo są w tym samym wieku i obaj mają niebieskie oczy :sciana: