Oj tam, oj tam Very Happy Ostatnio myśleliśmy nad likwidacją Grażynki:
- tasiemcem [niee, bo za długo]
- cyjankiem [ niee, za powszechne]
- pavulonem [niee, skąd weźmiemy? - wymyśliliśmy w końcu, że Aga poszuka w apteczce swojego ojca]
Jak ktoś nas tak słucha na przystanku to robi klasyczny *facepalm* Very Happy
:hahaha: Tasiemcem byłoby mało skuteczne chyba ;)
jeanne napisał:
Ale nie aż taka by się mnie czepiła, żeby sam fakt, że idziemy "razem" spać pozbawiał mnie koszmarów ;/
Bo ja wiem. Nadzieja jest nieobliczalna :C
jeanne napisał:
No właśnie chodzi o to, że tak, bo on jest takim facetem. Słodkim i kochanym, o. <3
Chyba za bardzo nawet się troszczy jak na słodkiego i kochanego :twisted:
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Nie wiem nawet co mam pisać, bo za Wami nie nadążam Razz
Jeanne co musiałaś sprawdzić :> O jakim serialu mówię o.O
Sro 23:13, 13 Kwi 2011
Nie wiem nawet co mam pisać, bo za Wami nie nadążam Razz
To pisz co u Ciebie, a my posłuchamy ;)[/quote]
Za sobą też nie nadążam (chociaż w trochę innym sensie), więc tym bardziej nie wiem pisać. Więc w ogóle po co się odzywam? Taa, Doma mental...
nimfka, mamy najlepszą szkołę na świecie! :serducho: Mam do Ciebie srylion pytań! PW zaraz leci.
jeanne, siła perswazji 8) A tak naprawdę, to za pierwszym razem zadzwoniłam do matki, że jadę na komisariat i jak kontrolerzy usłyszeli, że wyciągam Ją z łóżka, to powiedzieli, że uwierzą mi tym razem, że jednak mam w domu tę sieciówkę tylko Jej nie wzięłam ;) Ogólnie była ze mną koleżanka, która w tym czasie mandat dostała. Za drugim razem wpadłyśmy na niemiłą Panią (znowu koleżanka musiała płacić), a mi powiedziała po prostu, że mam się Jej dołożyć do mandatu xD Spytałam się, czy możemy jechać na komisariat, ale powiedzieli, że już późno i Im się nie chce xD A za trzecim wpadłam na tych samych co poprzednio i najpierw jeden udawał, że mnie nie rozpoznaje i mam płacić, ale dali mi w końcu spokój :]
Jeanne nie rozpoznałaś The L word po skrócie :shock: a to nie ty oglądałaś ten serial przypadkiem, bo wiem, że ktoś na forum żywo go komentował, chyba Juniuś i Guśka, ale zdawało mi się, że ty też :P
Teraz już serio idę, do napisania :*
Sro 23:33, 13 Kwi 2011
Doma odpisałam na pw, ale już chyba ni doczekam się odpowiedzi, bo idę spać w końcu :P
Nie chce mi się spać, ale niestety trzeba do szkoły wstać. Dobrze, że został już tylko test z języka, który do niczego się nie liczy i jest do tego prosty. A po testach idziemy z koleżankami na Salę samobójców :)
Po raz trzeci i ostatni już, dobranoc :*
Czw 0:06, 14 Kwi 2011