Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 136, 137, 138 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Ja też chciałam sukienkę, ale nie znalazłam jakieś, która bardzo by mi się spodobała.

Mi tylko tamta zielona :hahaha:
Cytat:

Moje oceny w tym semestrze to dwie 3 ze sprawdzianów, 5 z kartkówki i 5 z tego sprawdzianu, ale to oznacza, że muszę uważać :C
Ja tak miałam na chemii jak poprawiałam w zeszłym semestrze zrobiłam wszyściutkie zadania nawet to na dodatkowe i 2 dostałam hahaha Do chemii mam najgorszego pecha.

Nie no, szacun :D Ja z chemii mam 5,5,4 z biologii 3+,4,4,4? :D

Spojler:

Sęk w tym, że jestem. Bo najpierw chciałam mu zrobić awanturę, że nie przyszedł do mnie chociaż wiedział, co go gryzie. Potem chciałam na niego nakrzyczeć, że przecież już mu tłumaczyłam ten temat. Aż w końcu mnie zatkało, ścisnęło w środku i napisałam mu tak mega chłodno i ostrożnie.
Dawna jeanne po prostu kazałaby mu się nie martwić, rozbawiła go, chociaż na chwilę, ale na pewno nie potraktowała by tego osobiście ;/

PostWysłany: Czw 20:01, 14 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nie no, szacun Very Happy Ja z chemii mam 5,5,4 z biologii 3+,4,4,4? Very Happy

A wiesz jak wyglądają moje oceny z chemii w tym semestrze:
2,2, 1 czyli kompletna porażka :C Nawet z fizyki mam lepsze. A z maty same 3.
jeanne napisał:
Mi tylko tamta zielona hahaha

Ta co pokazywałaś, fajna była.
Spojler:

jeanne napisał:
Aż w końcu mnie zatkało, ścisnęło w środku i napisałam mu tak mega chłodno i ostrożnie.
Dawna jeanne po prostu kazałaby mu się nie martwić, rozbawiła go, chociaż na chwilę, ale na pewno nie potraktowała by tego osobiście ;/

Ale on Cię dobrze zna, więc pewnie domyśla się czemu tak napisałaś. A osobiste traktowanie jest chyba też w prawdziwej przyjaźni :hahaha:

PostWysłany: Czw 20:06, 14 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

A wiesz jak wyglądają moje oceny z chemii w tym semestrze:
2,2, 1 czyli kompletna porażka :C Nawet z fizyki mam lepsze. A z maty same 3.

Moje o dziwo są dobre, za to biologia się posypała, bu.

Spojler:

To ze się domyśla, nie znaczy, że powinno tak być. Zmusiłam się do chłodnego racjonalizmu, a nie lubię taka być, nie dla niego.
Ale nie aż w takim stopniu. Bardziej mnie przejęło, że myśli o niej, że nie podzielił się tym ze mną [nic dziwnego], że nie przyszedł, kiedy ja przez ostatni czas maszerowałam do niego za każdym razem, a mówiłam mu nie raz i nie dwa, ze jak chce mieć dostęp do tego, co czuje, musi sam też to zrobić, niż to, że jest mu źle. Jeanne egoistka mode on...

Dodano 8 minut temu:

Moje notatki z fizyki są boskie.
Cytat:
jeśli nie ma względem czegoś to można ułożyć względem czego się chce i obrać dowolny punkt

Nie rozumiem już nawet sama siebie :C

PostWysłany: Czw 20:37, 14 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Moja koleżanka właśnie pyta czy mi przeszło.
To świadczy o tym, że większość osób jest niestała w uczuciach, tylko ja taka :sciana: Cytuję: nie widać żeby Ci przeszło no nic nie widać taka obojętna podstawa.
Ta bardzo obojętna :hahaha:
A dwa, że ,mnie nie zna jak zadaję takie pytania :C

jeanne napisał:
Moje o dziwo są dobre, za to biologia się posypała, bu.

Może się jeszcze uda naprawić ;*
Spojler:

jeanne napisał:
To ze się domyśla, nie znaczy, że powinno tak być. Zmusiłam się do chłodnego racjonalizmu, a nie lubię taka być, nie dla niego.
Ale nie aż w takim stopniu. Bardziej mnie przejęło, że myśli o niej, że nie podzielił się tym ze mną [nic dziwnego]

Odetchnij, postaraj się być mniej chłodna. Jakoś to będzie, już samą to beznadziejnością zasłużyłyśmy na dobrze
:hahaha:

Dowiedziałam się dziś na religii, że nie można zostać księdzem np. jak się próbowało odebrać sobie życie. I że według psychologów każdy z nas jest wariatem, a miłość to rodzaj nerwicy :hahaha:

PostWysłany: Czw 20:38, 14 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

To świadczy o tym, że większość osób jest niestała w uczuciach, tylko ja taka ściana Cytuję: nie widać żeby Ci przeszło no nic nie widać taka obojętna podstawa.
Ta bardzo obojętna hahaha

Jaźnio a mnie nie liczysz?! No ffiesz!
Po mnie widać tylko niewyżycie... Bo jak jęcze, że chcę piątek wieczór, to nie myślą, że dlatego, że się kończy szkoła, tylko dlatego, ze się będę mogła wyżyć -,-
Spojler:

Cytat:

Odetchnij, postaraj się być mniej chłodna. Jakoś to będzie, już samą to beznadziejnością zasłużyłyśmy na dobrze

Ale nie potrafię, mi się to od razu włącza, jak się boję, a musze się trzymać i nie mogę tego okazać :X

Cytat:

Dowiedziałam się dziś na religii, że nie można zostać księdzem np. jak się próbowało odebrać sobie życie. I że według psychologów każdy z nas jest wariatem, a miłość to rodzaj nerwicy hahaha

Moje marzenia legły w gruzach :X Babka od ang się śmiała z mojego zeszytu do usprawiedliwień, bo na okładce mam napis "love is a flower that grows up in dumb's heart" :X

PostWysłany: Czw 20:47, 14 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Witajcie ;* jak zwykle wchodzę tak, że zostaje mi około 10 minut czasu, no ale zawsze mogę się chociaż przywitać :roll:...

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Czw 20:48, 14 Kwi 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

jeanne napisał:
Jaźnio a mnie nie liczysz?! No ffiesz!

Ciebie liczę jako siebie :D Tzn. uznałam to za oczywiste, no ale dobrze tylko ja i jeanne ;*
jeanne napisał:
Moje marzenia legły w gruzach :X

No widzisz a jak się okaże jeszcze że są takie same wymagania co do zakonu O.o ?
jeanne napisał:
love is a flower that grows up in dumb's heart"

Świetne :!:
Sevir napisał:
Witajcie ;* jak zwykle wchodzę tak, że zostaje mi około 10 minut czasu, no ale zawsze mogę się chociaż przywitać Rolling Eyes...

Hej Sevir ;*

Dodano 6 minut temu:

jeanne napisał:
Po mnie widać tylko niewyżycie... Bo jak jęcze, że chcę piątek wieczór, to nie myślą, że dlatego, że się kończy szkoła, tylko dlatego, ze się będę mogła wyżyć -,-

Po mnie chyba nic nie widać, prócz tego niewyżycia czasami, ale się dziwię że nie widać zazdrość. A i widać jak podchodzi kolega który mnie wybitnie irytuję :hahaha:

PostWysłany: Czw 20:58, 14 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

No i muszę iść. Miłego wieczoru :* :papapa:

ale dużo tu napisałam dzisiaj :roll:

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Czw 21:06, 14 Kwi 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Cześć i czołem dziś zostałam nazwana mistrzynią w układaniu puzzli . Hah,chodź układanie tych puzzli z dziećmi w wieku 6 i 3 lata jest dość męczące. Swoją drogą,czemu puzzle z postaciami z bajek maja ponad 100 elementów ? No napisałam,co myślałam,a teraz zmykam :*

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Czw 21:28, 14 Kwi 2011
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Marguerite napisał:
Cześć i czołem dziś zostałam nazwana mistrzynią w układaniu puzzli

O ;)
Marguerite napisał:
No napisałam,co myślałam,a teraz zmykam :*

Pa Marg ;*

Dodano 1 godzin 17 minut temu:

Ja dziś padam, wykończyło mnie te 10 godzin w szkole.
Dobranoc ;*

PostWysłany: Czw 22:57, 14 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Kto tak uważał na chemii, że wyszedł z lekcji i nie wiedział, co było? *łapa w górę*
Kto napisał na sprawdzianie z biologii, że w krwi jest amoniak, bo mu wpadło do ucha na chemii? *łapa w górę*
Kto zwiał z francuskiego, wkurzając tak Grażynkę, że podobno mało co nie wybuchła? *łapa w górę*
Kto napisał test z WOK-u cały, calutki ze ściągi? *łapa w górę*
Kto się spytał chłopaków w cukierni "nie chcecie może loda?" *łapa w górę*
Kto jest taki zły, że się nie da go nawet obrazić? *łapa w górę*

Spojler:

- Ty jesteś jak ta krowa co dużo ryczy a mało mleka daje. Dużo o tym mówisz, a pewnie nic nie robisz.
jeanne - Ale ja przecież nigdy nie mówiłam, że mam praktykę :X
- Ciebie się nie da obrazić, prawda?
Jeanne - nie :mrgreen:

Cytat:

No widzisz a jak się okaże jeszcze że są takie same wymagania co do zakonu O.o ?

Ja zakładam swój ;)

PostWysłany: Pią 13:17, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Kto się spytał chłopaków w cukierni "nie chcecie może loda?" *łapa w górę*

Jeanne jesteś boska :hahaha:
jeanne napisał:
Kto tak uważał na chemii, że wyszedł z lekcji i nie wiedział, co było? *łapa w górę*

Ja tak miałam z prawie wszystkimi lekcjami dzisiaj, a na polskim siedziałam wgapiając się w zegar pomijając ostatnie 20 minut drugiej lekcji, na której omawialiśmy wiersz Grochowiaka i dyskutowaliśmy nad tym co się robi ze zwłokami :hahaha:
W ogóle nie miałam dziś fizyki i woo więc jestem 2 godziny wcześniej i co robię :?: Usiadłam i oddaję się smętnym rozmyślaniom :C

Dodano 2 minut temu:

Spojler:

jeanne napisał:
- Ty jesteś jak ta krowa co dużo ryczy a mało mleka daje. Dużo o tym mówisz, a pewnie nic nie robisz.
jeanne - Ale ja przecież nigdy nie mówiłam, że mam praktykę :X
- Ciebie się nie da obrazić, prawda?
Jeanne - nie Mr. Green

Jeszcze się nie nauczyli, że z Tobą nie wygrają :D

PostWysłany: Pią 13:25, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Jeszcze się nie nauczyli, że z Tobą nie wygrają Very Happy

Powiedział, że jak kiedyś będę chciała iść pić to on powie "nie" i mnie tym urazi. Co na to jeanne? Że wcale nie, bo więcej będzie dla mnie :hahaha:
Cytat:

Ja tak miałam z prawie wszystkimi lekcjami dzisiaj, a na polskim siedziałam wgapiając się w zegar pomijając ostatnie 20 minut drugiej lekcji, na której omawialiśmy wiersz Grochowiaka i dyskutowaliśmy nad tym co się robi ze zwłokami hahaha
W ogóle nie miałam dziś fizyki i woo więc jestem 2 godziny wcześniej i co robię Question Usiadłam i oddaję się smętnym rozmyślaniom :C

Ja mam stracha takiego, że szok. Bo powiedział, że mi dzisiaj zostawi monolog, że jak nie powie tego mi, to nikomu innemu, więc... Więc nie wiem, co to bedzie :( I to było sponsorem mojej nieobecności duchowej na chemii, z racji tego, że chemia kojarzy mi sie z nim -,-
Na polskim przepisywałam francuski, więc mi szybko minęło ;)
Ja siedzę i staram się czymś zająć ^^

PostWysłany: Pią 13:58, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Powiedział, że jak kiedyś będę chciała iść pić to on powie "nie" i mnie tym urazi. Co na to jeanne? Że wcale nie, bo więcej będzie dla mnie hahaha

No pewnie :D
jeanne napisał:
Ja mam stracha takiego, że szok. Bo powiedział, że mi dzisiaj zostawi monolog, że jak nie powie tego mi, to nikomu innemu, więc... Więc nie wiem, co to bedzie Sad

:przytul: Nie bój się :przytul:
Cytat:
Ja siedzę i staram się czymś zająć ^^

Ja jestem zła, zmęczona i zniechęcona oraz zazdrosna, bo usiadł z tą koleżanką co się do niego kleiła i dzisiaj też :C
O wszystkie przymiotniki na z :hahaha:

PostWysłany: Pią 14:11, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja jestem zła, zmęczona i zniechęcona oraz zazdrosna, bo usiadł z tą koleżanką co się do niego kleiła i dzisiaj też :C
O wszystkie przymiotniki na z hahaha

:przytul: :przytul: Możemy rzucić na nią klątwę żeby zachorowała :twisted:

PostWysłany: Pią 14:14, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 136, 137, 138 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 137 z 552

Skocz do: