|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 141, 142, 143 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | W pewnym momencie uświadamiam sobie, że spędziłam całą sobotę na leżeniu w łóżku i patrzeniu w sufit, przez co zawalę środowy test i zdaję sobie sprawę, jaką jestem idiotką. |
Jaźnio ja pół soboty ;* potem zaczęłam robić notatki na konkurs, bo musiałam się czymś zająć, żeby się nie załamać :C
Hej maagdaa :)
|
|
|
Sob 18:04, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
siemaneczko konwalia7777 !
(przypomnij mi, czy myśmy się już wcześniej poznały ? :oops: )
taaaaaaak strasznie nie chce mi się uczyć, aaaa !
|
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 18:07, 16 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | (przypomnij mi, czy myśmy się już wcześniej poznały ? Embarassed ) |
Właśnie też się nad tym w tym momencie zastanawiam :hahaha:
| Cytat: | | taaaaaaak strasznie nie chce mi się uczyć, aaaa ! |
Ja mam w przyszłym tygodniu rekolekcje nareszcie :D
|
|
|
Sob 18:09, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| konwalia7777 napisał: | | Właśnie też się nad tym w tym momencie zastanawiam |
no to kiszka, nie wiemy. musisz mi 'przypomnieć' imię i ile masz lat !
| konwalia7777 napisał: | | Ja mam w przyszłym tygodniu rekolekcje nareszcie |
ja też mam, no ale przecież dopiero po czterech lekcjach, tak więc w tym tygodniu jeszcze dwa sprawdzianiki.
|
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 18:14, 16 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
maagdaa hej! Gdzieś ty była jak cię nie było? :O Opowiadaj!
| Cytat: | | a konkurs, bo musiałam się czymś zająć, żeby się nie załamać :C |
Ja właśnie robię. Przepisałam matmę, francuski, zrobiłam parę zadań z fizyki [zostało mi 54, w tym wszystkie z ruchu po okręgu, którego nijak nie rozumiem], teraz wezmę się za zadania z chemii, bo musiałam dopiero sobie ściągnąć zbiór z internetu, bo mój został w szkole, potem ambitnie nadrobię biologię, bo przez ten test jestem parę lekcji do tyłu i jak będę mieć siłę, to się nauczę z francuskiego pytań.
Nie mogłam w nocy spać. Do 4 słuchałam radia :(
|
|
|
Sob 18:16, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | no to kiszka, nie wiemy. musisz mi 'przypomnieć' imię i ile masz lat ! |
Julia lat 16 ;)
| maagdaa napisał: |
ja też mam, no ale przecież dopiero po czterech lekcjach, tak więc w tym tygodniu jeszcze dwa sprawdzianiki. |
Też myślałam, że po lekcjach a tu niespodzianka w moim liceum normalnie 2 godziny rekolekcji i do domu :D Współczuję sprawdzianów, ja już jestem tak zmęczona, że nie wyobrażam sobie jakbym miała jeszcze pisać przed świętami.
| jeanne napisał: | | i jak będę mieć siłę, to się nauczę z francuskiego pytań. |
Francuski na samym końcu, skąd to znam.
| Cytat: | | Nie mogłam w nocy spać. Do 4 słuchałam radia Sad |
To dobrze, że tym razem na mnie się nie przeniosło :przytul:
|
|
|
Sob 18:18, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
jeanne, kochamy biol - fiz, nie ? </3
| jeanne napisał: | | Gdzieś ty była jak cię nie było? :O Opowiadaj! |
spędzałam namiętne dni i wieczory z książkami.
a co u Ciebie ?
Dodano 3 minut temu:
| konwalia7777 napisał: | | nie wyobrażam sobie jakbym miała jeszcze pisać przed świętami. |
chciałabyś dodać coś jeszcze ?
| konwalia7777 napisał: | | Julia lat 16 |
uhu, uhu. to coś słabo kojarzę ... :hmmm:
aczkolwiek nick najprawdopodobniej gdzieś mi mignął. ;)
|
|
|
Wysłany:
Sob 18:23, 16 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | chciałabyś dodać coś jeszcze ? |
Tak nie martw się, po świętach czeka mnie mnóstwo sprawdzianów po kilka jednego dnia :C
| maagdaa napisał: | | uhu, uhu. to coś słabo kojarzę ... hmmm |
To może jednak nie miałyśmy się przyjemności poznać, nie wiem ;)
|
|
|
Sob 18:27, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| konwalia7777 napisał: | | po świętach czeka mnie mnóstwo sprawdzianów po kilka jednego dnia :C |
calm down, mnie też + muszę nadrobić sprawdziany, na których mnie nie było, gdyż oczywiście non stop jestem chora, bo jakżeby inaczej ?!
aaa na jakim jesteś profilu ?
|
|
|
Wysłany:
Sob 18:29, 16 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | calm down, mnie też + muszę nadrobić sprawdziany, na których mnie nie było, gdyż oczywiście non stop jestem chora, bo jakżeby inaczej ?! |
Ja stwierdziłam, że w tej szkole nie mam mowy o chorowaniu.
| Cytat: | | aaa na jakim jesteś profilu ? |
Biotechnicznym z rozszerzoną biologią, chemią i matematyką.
|
|
|
Sob 18:31, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: |
Francuski na samym końcu, skąd to znam. |
Mam nastrój bardzo buntowniczy w kierunku francuskiego. Mam napisane usprawiedliwienie z powodu spraw osobistych. Zobaczymy, co powie, nie przyjmując go.
To dobrze, że tym razem na mnie się nie przeniosło przytul |
Wykończy mnie...
spędzałam namiętne dni i wieczory z książkami.
a co u Ciebie ? |
Bio chem fiz - w mojej szkole profil dla ludzi bez życia osobistego.
Tak samo z dodatkiem nieszczęśliwej miłości i nienawiścią w kierunku francuskiego.
|
|
|
Sob 18:31, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Mam nastrój bardzo buntowniczy w kierunku francuskiego. Mam napisane usprawiedliwienie z powodu spraw osobistych. Zobaczymy, co powie, nie przyjmując go. |
Mnie czeka pytanie po świętach, a poczekaj aż przyjdą debaty bez maturzystów ciekawe kto się odezwie.
Czemu miałaby nie przyjąć, co poszłaś z ostatnich lekcji ?
:przytul: A to nas jeszcze nie wykończyli, bo ja mam wrażenie, że tak :hahaha:
|
|
|
Sob 18:34, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | nienawiścią w kierunku francuskiego |
wolałabyś niemiecki ? bleeeh
| konwalia7777 napisał: | | i matematyką. |
łleee, też mam rozszerzoną matematykę, chociaż nie powinnam !
moja klasa w ogóle jest nowa w szkole, więc jako eksperyment mamy rozszerzone wszystko po trochę. hura !
ale w razie czego wiem do kogo mam się zgłaszać po pomoc ;)
|
|
|
Wysłany:
Sob 18:34, 16 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| maagdaa napisał: | | moja klasa w ogóle jest nowa w szkole, więc jako eksperyment mamy rozszerzone wszystko po trochę. hura ! |
Ja mam wrażenie, że mam rozszerzenie jeszcze np. z polskiego, historii :hahaha:
| maagdaa napisał: | | też mam rozszerzoną matematykę, |
Mnie czeka po świętach sprawdzian, już to widzę szczególnie zadania z równań kwadratowych z parametrem :(
|
|
|
Sob 18:36, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
ejcia, ejcia, dziewczynki - są u Was w szkołach fakultety z polskiego ?
|
|
|
Wysłany:
Sob 18:38, 16 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 141, 142, 143 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
| Strona 142 z 552 |
|