|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 144, 145, 146 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | nooo nie! znowu weszłaś z nim w jakiś trans telepatyczny? hahaha |
No wiesz Ty masz z nim dobre porozumienie, to ja jaka druga połówka jaźni też :hahaha: Mówiłam Ci już kiedyś, że czasem łatwo odgadnąć co powie, gdy się wyjdzie z założenia, że wam bardzo na sobie zależy :twisted:
| jeanne napisał: | | Ja jutro miałam iść do spowiedzi, ale najwidoczniej nie pójdę O.o |
Ja też powinnam, bo uświadomiłam sobie, że za tydzień wielkanoc.
|
|
|
Sob 21:15, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Mówiłam Ci już kiedyś, że czasem łatwo odgadnąć co powie, gdy się wyjdzie z założenia, że wam bardzo na sobie zależy Twisted Evil |
Cfaniak z ciebie! <3
| Cytat: |
Ja też powinnam, bo uświadomiłam sobie, że za tydzień wielkanoc.
|
Ja myślałam zrobić myk, że pójdę w czerwcu i powiem, że ostatni raz spowiadałam się w maju. Tylko że nie powiem, że w 2010 ;d
|
|
|
Sob 21:19, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Cfaniak z ciebie! <3 |
:przytul:
| jeanne napisał: | | Ja myślałam zrobić myk, że pójdę w czerwcu i powiem, że ostatni raz spowiadałam się w maju. Tylko że nie powiem, że w 2010 ;d |
Tak, ja chyba w grudniu.
A wiesz 3. przykazanie kościelne: Przynajmniej raz w roku w okresie wielkanocnym przyjąć Komunię św. :twisted: Dlatego mówiłam o wielkanocy :hahaha:
|
|
|
Sob 21:23, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Tak, ja chyba w grudniu.
A wiesz 3. przykazanie kościelne: Przynajmniej raz w roku w okresie wielkanocnym przyjąć Komunię św. Twisted Evil Dlatego mówiłam o wielkanocy hahaha |
No wiem, ale dni święte święcić, a ostatni raz byłam, no, hm. w maju.
Nie skupię się teraz na tym, myśląc o nim. Zresztą musiałabym napisać sobie kartkę z grzechami, bo połowy bym zapomniała -,- i wstać o 8.
|
|
|
Sob 21:24, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | No wiem, ale dni święte święcić, a ostatni raz byłam, no, hm. w maju. |
Grzesznica :hahaha:
| Cytat: | Zresztą musiałabym napisać sobie kartkę z grzechami, bo połowy bym zapomniała -,- i wstać o 8.
|
Ja też wypisuję z reguły na kartce.
| jeanne napisał: | | Nie skupię się teraz na tym, myśląc o nim |
:przytul:
|
|
|
Sob 21:26, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Ale przynajmniej księdza, który mnie uczy religii szanuje, ha! Rozwinęłam się :hahaha:
Ja też wypisuję z reguły na kartce.
|
Ja nie wiem, czy dostanę rozgrzeszenie :O
|
|
|
Sob 21:28, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
ja zmykam, dobranoc !
postaram się zaglądać częściej...
|
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 21:30, 16 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Ale przynajmniej księdza, który mnie uczy religii szanuje, ha! Rozwinęłam się hahaha |
No proszę :)
| jeanne napisał: | | Ja nie wiem, czy dostanę rozgrzeszenie :O |
yyy, nie no chyba dostaniesz ;)
Dodano 29 sekund temu:
| maagdaa napisał: | | ja zmykam, dobranoc ! |
Dobranoc ;)
|
|
|
Sob 21:30, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
maagdaa dobranoc :przytul:
yyy, nie no chyba dostaniesz Wink |
Liczę na to, że będzie ks. proboszcz, on mi zawsze daje :D
Ale to wstanie o 8 :(
|
|
|
Sob 21:32, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | Liczę na to, że będzie ks. proboszcz, on mi zawsze daje Very Happy
Ale to wstanie o 8 Sad |
Rozumiem ból :przytul:
Ja jutro powinnam wstać wcześniej jeśli mam się choć trochę pouczyć na ten konkurs, ale już to widzę :hahaha:
|
|
|
Sob 21:33, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Ja jutro powinnam wstać wcześniej jeśli mam się choć trochę pouczyć na ten konkurs, ale już to widzę hahaha |
A mnie naszła ochota na basen, buuu, a nie ma mnie kto wziąć :C
|
|
|
Sob 21:35, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | A mnie naszła ochota na basen, buuu, a nie ma mnie kto wziąć :C |
Mój remontują ponad rok i nie wiadomo kiedy skończą, bo zabrakło pieniędzy, a na dodatek jest w zabytkowym budynku :hahaha:
Dodano 8 minut temu:
Ile można próbować rozkminić co oznacza opis na gg, bo chyba chce pobić jakiś rekord :(
|
|
|
Sob 21:45, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Mój remontują ponad rok i nie wiadomo kiedy skończą, bo zabrakło pieniędzy, a na dodatek jest w zabytkowym budynku hahaha |
U mnie są, ale brat sobie wymyślił jakieś studia, no i w weekendy go nie ma :C
Jaki opis? :przytul:
|
|
|
Sob 21:47, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Jaki opis? przytul |
A no taki "Life is brutal, lady ;* "
Opis jak opis normalny, a ja gÓpia od godziny się zastanawiam w jakiej sytuacji mógł być użyty. Szczyt idiotyzmu :sciana: Pomijając fakt, że nie będę z nim rozmawiać pewnie nie do poniedziałku tylko aż do wtorku przez ten konkurs :hahaha:
| jeanne napisał: | | U mnie są, ale brat sobie wymyślił jakieś studia, no i w weekendy go nie ma :C |
No właśnie ja bym musiała gdzieś teraz jechać, a akurat z moim bratem nie chce, a nie mam za bardzo z kim i tak.
|
|
|
Sob 21:53, 16 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Opis jak opis normalny, a ja gÓpia od godziny się zastanawiam w jakiej sytuacji mógł być użyty. Szczyt idiotyzmu ściana Pomijając fakt, że nie będę z nim rozmawiać pewnie nie do poniedziałku tylko aż do wtorku przez ten konkurs hahaha |
:hahaha: jaźnio, jesteśmy boskie, on ostatnio miał taki "make sure you're not alone." i mnie praktycznie coś trafiało na miejscu, bo nie wiedziałam w jakim jego kontekście myślowym się wytworzył.
a teraz ma po prostu trzy kropki i jest jeszcze gorzej. nie lubię, jak ma 3 kropki...
No właśnie ja bym musiała gdzieś teraz jechać, a akurat z moim bratem nie chce, a nie mam za bardzo z kim i tak.
|
A ja bym chciała, ale jak on musi pogodzić żonę/studia/pracę, to ciężko jest znaleźć czas dla mnie, zwłaszcza, że mi też codziennie nie pasuje.
No i nogi bym musiała ogolić!
|
|
|
Sob 21:56, 16 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 144, 145, 146 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
| Strona 145 z 552 |
|