Pantera, nie 100%, ale co najmniej przejrzałam :D.
Jeanne u nas prawie cały czas po francusku, pomijając lekcje z Monsieur Lallouet, który tylko po francusku, choć teraz jest już lepiej, po polsku zrozumie, a kiedyś nie mówił ani słowa i dogadaj tu się nie znając słówek :]
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 20:07, 02 Sty 2012
Nie wiem, ale no popatrz jak sie dobraliśmy. Ja próba samobójcza, on ucieczka z domu, mogli go też wsadzić do psychiatryka, bo też tam tacy byli :D
Cytat:
A o czym to jest i co jest w tym takiego?
Potrzebuję terapii przytul to jest chore...
Główna bohaterka jest taka...
Spojler:
słodka i niedoruchana -,-
Ja też... :przytul:
Cytat:
Poświęcisz się dla PO!
Musiałabym sweter wyprać, bo w tej zielonej koszuli by mi chyba zimno było :C
Cytat:
To sobie wyobraź moje debaty, siedzę obok chłopaków- w najlepszym razie jak są i też ni chu chu hahaha
W styczniu ostatnia, ale mamy wybrać jakoś debatę i ją podsumować i sie tym jakoś podzielić -.-
Wybieram, wybieram, jakoś ostatnio z Alicją gadałam i stwierdziłam, że za mąż nie wychodzę, więc idę do tego LO :hahaha:
pantera mglista napisał:
I w ogóle co słychać?
A to, że odsypiam Sylwestra, wszystkie zarwane noce. Miałam plan wcześniejszej nauki na chemię, niestety wszystko spaliło się na panewce ;< Do chemii nie zajrzałam, umiem tylko ustalanie wzorów strukturalnych i sumarycznych, ewentualnie robić równania, no i znam szereg homologiczny, hura! :? A u Ciebie co słychować ?
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 20:21, 02 Sty 2012
Jeanne u nas prawie cały czas po francusku, pomijając lekcje z Monsieur Lallouet, który tylko po francusku, choć teraz jest już lepiej, po polsku zrozumie, a kiedyś nie mówił ani słowa i dogadaj tu się nie znając słówek krzywy
Ale ty jesteś po gim. dwujęzycznym, a nie :hahaha:
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 20:24, 02 Sty 2012
Nie wiem, ale no popatrz jak sie dobraliśmy. Ja próba samobójcza, on ucieczka z domu, mogli go też wsadzić do psychiatryka, bo też tam tacy byli Very Happy
Może poczuł z Tobą więź :D
jeanne napisał:
Główna bohaterka jest taka...
Spojler:
I dlatego mam tego nie czytać? No dobra lepiej żebym nie rozgrzebywała emocji :hahaha:
Cytat:
Potem ejszcze będziesz tęsknić, zobaczysz Razz
Za debatą? Nie sądzę...
jeanne napisał:
Ja też... przytul
Tylko ja jeszcze zdołam stchórzyć i w ogóle nie pójść albo zrobię coś głupiego :(
Guśka_ napisał:
Wybieram, wybieram, jakoś ostatnio z Alicją gadałam i stwierdziłam, że za mąż nie wychodzę, więc idę do tego LO hahaha
Nie pytam się profil, bo podobno teraz ma ich nie być :hahaha:
jeanne napisał:
o lol pierwsze słysze,roz. chemia rządzi hahaha
Yyy nie żartuj szereg homologiczny alkanów nic Ci to nie mówi :hahaha: ?
Guśka_ napisał:
A u Ciebie co słychować ?
Chyba nic :)
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Pon 20:32, 02 Sty 2012, w całości zmieniany 1 raz
Nie pytam się profil, bo podobno teraz ma ich nie być hahaha
Patrz, a ja słyszałam, że mają dodać jakiś profil, ewentualnie jakiś zmienić, bo ta ustawa o wyborze roz. przedmiotu się nie przyjęła. Jedynie chyba zmieniona matura z j. polskiego będzie, jeśli się nie mylę.
Cytat:
Chyba nic Smile
To jest dopiero talent ! :D
jeanne napisał:
Gusia mówiłam że 6 kieliszków i padnę hahaha
Serio? :hahaha: Chciałam do Ciebie napisać, ale pomyślałam, że zabawy Ci psuć nie będę. Ej, to ja na 6 kieliszku byłam, kiedy do mnie napisałaś :lol:, a padłam po 12, znaczy podziękowałam i ratowałam koleżankę ;<
Cytat:
ciocia wikipedia mi powiedziała, ale normalnie bym nie wiedziała o.O
Google zmieniło płeć? :< Kiedy? Kłamiesz! :D
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 20:33, 02 Sty 2012
Patrz, a ja słyszałam, że mają dodać jakiś profil, ewentualnie jakiś zmienić, bo ta ustawa o wyborze roz. przedmiotu się nie przyjęła. Jedynie chyba zmieniona matura z j. polskiego będzie, jeśli się nie mylę.
Oni wciąż coś zmieniają, więc bardzo możliwe. Wierzę, bo ja się zmianami w swoich maturach interesuję :)
Czyli ogółem pożyjecie zobaczycie jak to będzie? :przytul:
Guśka_ napisał:
To jest dopiero talent ! Very Happy
Ja bym mogła dużo opowiedzieć głupot, ale lepiej nie :hahaha: