Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 250, 251, 252 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
jeanne, troszkę się bałam przed the Royal Wedding, bo byłam pewna, że zginę w jednym z zapowiedzianych ataków terrorystycznych Razz Ale nie, nie boję się, bo co mi się może tam stać, co nie może stać się tutaj?
Ze szkołą nie ma żadnych problemów. Werka, moja wychowawczyni (uczy angielskiego) też ma małą obsesję na punkcie UK, więc zawsze cieszy się razem ze mną i czeka na pełną relację po powrocie Wink

Noooo, że sie zgubisz? Że ktoś cię porwie? Mnie zawsze tym w domu straszą :D
Jej,to masz naprawdę genialne warunki. A nauczyciele z nieobecnosciami? Masz te słynne 50%?

PostWysłany: Pią 22:10, 06 Sty 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne, Londyn, a przynajmniej te parę dzielnic, po których się zazwyczaj poruszam, mam już opanowane, więc raczej się nie zgubię ;) A poza tym są ludzie, których można zapytać się o drogę i informacje turystyczne, porozstawiane praktycznie wszędzie. I kto by chciał mnie porwać? :P
Frekwencja jest właśnie jednym z nadchodzących problemów, ale przecież mnie nie wyrzucą; jestem nietykalna :twisted:

PostWysłany: Pią 22:19, 06 Sty 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

Cytat:
I kto by chciał mnie porwać? Razz
Frekwencja jest właśnie jednym z nadchodzących problemów, ale przecież mnie nie wyrzucą; jestem nietykalna Twisted Evil

Nietykalna? A dlaczegoż toż? :twisted:
No jak to kto! Cygany i Araby! :hahaha:

PostWysłany: Pią 22:20, 06 Sty 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, tak sobie tylko wmawiam, kiedy połowa klasy robi mi wykład na temat mojego podejścia do obowiązków szkolnych :P
Nic mi nie mów... To jest mój jedyny problem z Londynem. Nie jestem rasistką ani nic z tych rzeczy, ale strasznie mi przeszkadza, że wchodzę do sklepu- Cygany i Araby, wchodzę do restauracji (McDonalda ;))- Cygany i Araby, wchodzę do hostelu- w recepcji Cygany i Araby... Już się przyzwyczaiłam, bo wiem, że to się nie zmieni, ale marzy mi się Londyn z samymi Brytyjczykami, ewentualnie ludźmi odmiany europeidalnej, 8)

Dodano 1 minut temu:

(i Murzyni :])

PostWysłany: Pią 22:26, 06 Sty 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

Cytat:
Nic mi nie mów... To jest mój jedyny problem z Londynem. Nie jestem rasistką ani nic z tych rzeczy, ale strasznie mi przeszkadza, że wchodzę do sklepu- Cygany i Araby, wchodzę do restauracji (McDonalda Wink)- Cygany i Araby, wchodzę do hostelu- w recepcji Cygany i Araby... Już się przyzwyczaiłam, bo wiem, że to się nie zmieni, ale marzy mi się Londyn z samymi Brytyjczykami, ewentualnie ludźmi odmiany europeidalnej, Cool

Zazdrościsz mi, że u mnie widziałam tylko 1 murzyna? :buja w oblokach: Ale serio, wow. Rodzice muszą ci bardzo ufać, skoro ci pozwalają. Nie boją się, że nie wrócisz, bo za bardzo zatracisz się w londynie? :D
A chociaż normalnie te Cygany i Araby się zachowują? Czy to tacy typowi, z opowieści?
Pewnie już sobie sprawiłaś takie wdzianko, przyznaj się :>

PostWysłany: Pią 22:36, 06 Sty 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Podejrzanie zbyt wiele opinii o Housie mogłabym odnieść do siebie + niepokojąco podobna była moja rozmowa z psychiatrą, do 1 odcinka 8 sezonu.

Bo ten serial jest świetny, inteligentny i prawdziwy. Ma poziom. A co do myśli zawartych w nim zawartych to wiele jest bardzo trafnych :przytul:

PostWysłany: Pią 22:45, 06 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

jeanne, a jak! Pisząc już całkiem serio, to jestem tolerancyjna, nie mam nic przeciwko, mam paru afroamerykańskich znajomych itd., ale pożartować czasem można ;)
Póki jeżdżę sama to ufają, bo wiedzą, że bez znajomych większych głupot nie zrobię :) Już się zatraciłam! Jednak, że nawet jak się przeniosę tam na stałe, to będę się starać wpadać jak najczęściej.
Hmm... Trudno powiedzieć. Niektórzy normalnie, niektórzy nie, ale tak jest przecież ze wszystkimi ludźmi.
Haha, nie, bo nie lubię cekinów, czy jak tam nazwać te metalowe kwadraciki, ale parę akcesoriów ze Zjednoczonym Jackiem posiadam ;)

PostWysłany: Pią 22:47, 06 Sty 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

Cytat:
Hej konwalia/pantera! Co spowodowało zmianę nicku? chtry

Bo mnie ten zwierz fascynuje :serducho: i bardziej odpowiada to mojej naturze.
Poza tym taki sobie wymyśliłam w jednej grze i mi się spodobało jak niektórzy koledzy z klasy czasami do mnie pantera mówili O.o

PostWysłany: Pią 22:47, 06 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne, moje najnowsze akcesorium (pierwszy raz użyłam słowa 'akcesoria' w liczbie pojedynczej :jupi:):

Zawsze na lotnisku staram się zakrywać herb na moim paszporcie, żeby nikt nie wiedział, że jestem z Polski. Teraz już nie muszę; mhahaha :lol:

pantera mglista, ciekawy i oryginalny ;)

PostWysłany: Pią 22:54, 06 Sty 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

DOMA napisał:
pantera mglista, ciekawy i oryginalny Wink

Dziękuje :D

No skończyłam oglądać Władcę Pierścieni ;)

PostWysłany: Pią 23:32, 06 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Zabieram się za ten film od paru lat... Podobnie jak z Gwiezdne Wojny.

PostWysłany: Pią 23:36, 06 Sty 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

Cytat:
Zabieram się za ten film od paru lat... Podobnie jak z Gwiezdne Wojny.

Gwiezdnych wojen nie oglądałam. Władcę Pierścieni kilka razy różne części. Ale i tak mimo, że film świetny wolę go czytać :D

PostWysłany: Pią 23:37, 06 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
No skończyłam oglądać Władcę Pierścieni

Aragorn :serducho:
Najlepszy film wszechczasów.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 23:57, 06 Sty 2012
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Aragorn serducho

Świetnie jest pokazany Legolas, Arwena i Gandalf ;) ale Aragorna nic nie pobije.

Shitzune napisał:
Najlepszy film wszechczasów.

Ja się szczególnie w I części zawsze jeszcze zachwycam scenerią :D

PostWysłany: Sob 0:23, 07 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

DOMA napisał:
Sal, kup bilety i postaw Ją przed faktem dokonanym :P Jakie ma argumenty na 'nie'?

Jeśli pojawi się Green Day, to tak zrobię, na festiwal dojadę, gorzej będzie z powrotem, bo będę się bała pokazać w domu :hahaha:
Argument na nie? Że boję się jeździć autobusami, więc nie ma mowy o tym, żebym sama pojechała za granicę -.-
Owszem, nie lubię autobusów i zawsze gdy jestem w dużym mieście, chodzę wszędzie na piechotę, ale nadal nie widzę większego sensu w jej argumentacji :roll:

Doma, brytyjski paszport? Kurczę, jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę... To tak można?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sob 8:57, 07 Sty 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 250, 251, 252 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 251 z 552

Skocz do: