|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 252, 253, 254 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sevir, hej, hej :wink:
Ja tu jestem tak trochę...Jestem jakaś całkowicie wypruta z energii. Mobilizuje mnie do ruszenia tyłka z kanapy tylko fakt, że muszę wyjść do bankomatu, żeby wybrać kasę na jutrzejszy wyjazd :roll:
Co u Ciebie?
|
|
Wysłany:
Sob 17:01, 07 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dzisiaj lepiej niż wczoraj ;) siedzę i nic nie robię, ale posprzątałam dzisiaj w domu, to się należy :] .
Dokąd jedziesz? Nie wiem, czy już mówiłaś, ale chyba nie zapamiętałam ;)...
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 17:16, 07 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Do rodziców, bo mi się dowód przeterminował, a jestem ciągle zameldowana u rodziców :wink:
Ja wysprzątałam mieszkanie wczoraj, bo miałam małą imprezkę, więc dziś pozostało tylko pozmywać gary, co zrobiłam, jak tylko wstałam :) Ale jakoś tak cały dzień przewalam się z miejsca w miejsce bez celu :roll: Prócz obejrzenia kilku odcinków serialu i przeczytania książki do końca, nie zrobiłam kompletnie nic :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 17:20, 07 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Do rodziców, bo mi się dowód przeterminował, a jestem ciągle zameldowana u rodziców | aha ;)
wiesz, i tak sporo zrobiłaś ;) też konkretnego celu nie miałam, za to jutro, jako że właśnie się dowiedziałam, że to będzie niedziela :shock: , idę na WOŚP :]
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 17:43, 07 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir, ja miałam jechać zobaczyć zbierające pieniądze labradory, ale już nie dam rady przez przełożenie wyjazdu, bo miałam jechać w poniedziałek rano. Niemniej dobrze, że to jutro, bo wracając z bankomatu, przeczytałam ogłoszenie na drzwiach do klatki schodowej o "wizycie duszpasterskiej" w dniu jutrzejszym :] Przynajmniej nie będę musiała udawać, że nikogo nie ma w domu :]
|
|
Wysłany:
Sob 17:53, 07 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Przynajmniej nie będę musiała udawać, że nikogo nie ma w domu | :hahaha:
ja mieszkam w ostatnim bloku, jeszcze trochę sobie poczekam :P
|
|
Wysłany:
Sob 17:59, 07 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | ja mieszkam w ostatnim bloku, jeszcze trochę sobie poczekam Razz |
Jak mieszkałam z rodzicami, księdza zawsze przyjmowała moja mama, więc mogłam swobodnie siedzieć w swoim pokoju, byle się nie wychylać :) A tutaj mam cienkie ściany, pojedyncze drzwi, przez które wszystko słychać...trzeba by być cicho przez jakiś czas, żeby się kolega nie dobijał do drzwi natarczywie :)
|
|
Wysłany:
Sob 18:13, 07 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak mieszkałam z rodzicami, księdza zawsze przyjmowała moja mama, więc mogłam swobodnie siedzieć w swoim pokoju, byle się nie wychylać A tutaj mam cienkie ściany, pojedyncze drzwi, przez które wszystko słychać...trzeba by być cicho przez jakiś czas, żeby się kolega nie dobijał do drzwi natarczywie | :hahaha:
Kończę już, do napisania ;* :papapa:
|
|
Wysłany:
Sob 18:20, 07 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na razie, do napisania :papapa:
Z resztą też lecę kawkę zrobić i obiad odgrzać :P
|
|
Wysłany:
Sob 18:26, 07 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Też próbowałam tego nauczyć, ale obawiam się, że najlepszym sposobem byłaby zmiana numeru Smile Niestety to też nie jest rozwiązanie, bo każda z osób dzwoniących musiałaby dostać nowy numer, bo inaczej koniec znajomości - foch na całego Very Happy
|
Ja mam ten problem, że mimo największych chęci telefonu nie odbiorę - zepsuty mikrofon :]
Jak mieszkałam z rodzicami, księdza zawsze przyjmowała moja mama, więc mogłam swobodnie siedzieć w swoim pokoju, byle się nie wychylać |
Moja mama poszła w tym roku przyjmować księdza do cioci na górze, co by mi nie przeszkadzać w robieniu fizyki.
Moje kochane kocię strąciło mi drugi raz ruter. Zaraz kochane kocię przekształci się w kochane preparaty do biologii.
|
|
Sob 18:30, 07 Sty 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Moja mama poszła w tym roku przyjmować księdza do cioci na górze, co by mi nie przeszkadzać w robieniu fizyki. |
I Twoje mieszkanie nie zostanie poświęcone? :shock: Ty bezbożniku :shock:
Zło opanuje Twoją duszę :]
|
|
Wysłany:
Sob 18:39, 07 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I Twoje mieszkanie nie zostanie poświęcone? Shocked Ty bezbożniku Shocked
Zło opanuje Twoją duszę krzywy
|
Spoko spoko to jeden budynek, poświęcenie przeniknie przez ściany 8)
W ogóle wyobrażasz sobie mojego kota i księdza? Bo ja od początku miałam przed oczami wizje, jak to male coś wspina mu się po sutannie :D
|
|
Sob 18:50, 07 Sty 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja mam ten problem, że mimo największych chęci telefonu nie odbiorę - zepsuty mikrofon krzywy |
Nie mam zepsutego a i tak o ile dzwonią koleżanki nie odbieram :hahaha:
jeanne napisał: | Moja mama poszła w tym roku przyjmować księdza do cioci na górze, co by mi nie przeszkadzać w robieniu fizyki. |
Ja mam kolędę we wtorek po francuskim :roll:
Ciekawe który do nas przybędzie, ostatnio był taki który rzucał się nas przytulać i coś tam, moja matka powiedziała, że to już prawie pod molestowanie podpadało...
|
|
Sob 18:51, 07 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | W ogóle wyobrażasz sobie mojego kota i księdza? Bo ja od początku miałam przed oczami wizje, jak to male coś wspina mu się po sutannie Very Happy |
Mój pies kiedyś wlazł księdzu pod sutannę :mrgreen: Mama próbowała mnie zabić wzrokiem za parsknięcie śmiechem podczas modlitwy, ale sama nie wyrobiła :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 18:53, 07 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Już wszyscy zostali przepytani, chłopak mojej koleżanki nawet proponował kolegom skrzynkę wódki w zamian za pójście ze mną na studniówkę, ale niestety mają wtedy jakiś egzamin i nie zdążą z Poznania dojechać Trudno. Idę sama. |
Kurcze skrzynka wódki to nie w kij dmuchał :D Hmm, szkoda ale jak fajna klasa to z nimi też się będziesz dobrze bawić :)
jeanne napisał: | Obejrzałam juz GA, TVD i SC, teraz obejrzę w końcu Galerianki |
Nic szczególnego, mi się nie podobały, wyszły bardzo sztucznie. Jedny plus to soundtrack od Ostrego bo sam film nie jest wysokich lotów.
|
|
Sob 18:53, 07 Sty 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 252, 253, 254 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 253 z 552 |
|