Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 280, 281, 282 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To już wyższa matematyka ;D

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Pon 2:28, 23 Sty 2012
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Czasem się przydaję i wcale nie jest taka wyższa :D

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pon 2:31, 23 Sty 2012
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:
Czasem się przydaję i wcale nie jest taka wyższa Very Happy

Kłamiesz! To podła manipulacja :D

PostWysłany: Pon 2:38, 23 Sty 2012
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jaka manipulacja ? Czy moje śliczne oczka mogą potwierdzać,jakaś manipulację.

PostWysłany: Pon 2:47, 23 Sty 2012
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Z zamkniętymi oczami to robiłaś :P

PostWysłany: Pon 2:49, 23 Sty 2012
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Chciałabyś,chciałabyś oczka me tak piękne,że nie ma ich co ukrywać :P

PostWysłany: Pon 2:51, 23 Sty 2012
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jest tu kto? :>
Pewnie nie. Może to i lepiej, bo mnie też być tu nie powinno :roll: Ale nawet na jedzenie ochota mi odeszła po dwóch spotkaniach jednego dnia z moim szefuńciem najdroższym :|

PostWysłany: Pon 19:28, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
Jest tu kto? chtry

Ja jestem. Ale się nie odzywam co by nie było, że znów do ściany czy w pustkę mówię :hahaha:

alhambra napisał:
po dwóch spotkaniach jednego dnia z moim szefuńciem najdroższym Neutral

:przytul: Współczuję, czemu tyle?

PostWysłany: Pon 19:31, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Współczuję, czemu tyle?

Widać poranne pranie mózgu mu nie wystarczyło i potrzebował uruchomić jeszcze popołudniowe zastraszanie :roll: Na mnie i tak wrażenia nie robi, ale muszę siedzieć i słuchać jak świnia grzmotu, a wątroba mi się obraca kilkanaście razy wokół własnej osi podczas takiego spotkania :roll:

PostWysłany: Pon 19:34, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Widać poranne pranie mózgu mu nie wystarczyło i potrzebował uruchomić jeszcze popołudniowe zastraszanie Rolling Eyes Na mnie i tak wrażenia nie robi, ale muszę siedzieć i słuchać jak świnia grzmotu, a wątroba mi się obraca kilkanaście razy wokół własnej osi podczas takiego spotkania Rolling Eyes

A cóż się takie stało, że uznałam za stosowne Cię jeszcze po południu zastraszać i zatruwać życie?

PostWysłany: Pon 19:36, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista, jak zwykle nic :D Wszystko po staremu - dużo pracy, dużo zaległości i bla bla...Na szczęście nie tylko mnie to dotyczy, bo tak siedzi cały mój dział jak na tureckim kazaniu. Ja chyba po prostu jestem jedyną osobą z tego grona, której lata koło tyłka to, co on do nas gada, bo dawno przestałam w bajki wierzyć :roll: Ale tracę mój cenny czas na siedzenie tam i "słuchanie" :roll:
Co u Ciebie?

PostWysłany: Pon 19:39, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
pantera mglista, jak zwykle nic Very Happy Wszystko po staremu - dużo pracy, dużo zaległości i bla bla...Na szczęście nie tylko mnie to dotyczy, bo tak siedzi cały mój dział jak na tureckim kazaniu. Ja chyba po prostu jestem jedyną osobą z tego grona, której lata koło tyłka to, co on do nas gada, bo dawno przestałam w bajki wierzyć Rolling Eyes Ale tracę mój cenny czas na siedzenie tam i "słuchanie" Rolling Eyes

No domyślam się, że nawet jak masz gdzieś te rzeczy, które wygaduję, z resztą pewnie słusznie to nieprzyjemne i wkurzające musi być siedzenie i słuchanie tego co Wam komunikuje :przytul:

alhambra napisał:
Co u Ciebie?

Jakoś dziwnie, innego słowa nie znajduję :hahaha:
Na szczęście jutro mam trochę spokoju, a od poniedziałku ferie jak do nich dotrwam, tylko jakoś mimo tego, że jestem zmęczona to ich nie chcę -.-
Ostatnie dni skutecznie przypomniały mi też dlaczego dwa lata temu zrezygnowałam z oglądania informacji w telewizji i praktycznie w ogóle telewizji ;)

PostWysłany: Pon 19:45, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Ostatnie dni skutecznie przypomniały mi też dlaczego dwa lata temu zrezygnowałam z oglądania informacji w telewizji i praktycznie w ogóle telewizji Wink

O, a cóż takiego tam zaobserwowałaś? :D Ja się ograniczam do niezbędnego minimum ostatnio. Dla relaksu przed snem oglądam jedynie jakieś Discovery czy programy o mordercach, itp. :)

pantera mglista napisał:
jakoś mimo tego, że jestem zmęczona to ich nie chcę

A to czemu? Ja bym chciała ferie, jakby mi ktoś tylko chciał dać :(

pantera mglista napisał:
No domyślam się, że nawet jak masz gdzieś te rzeczy, które wygaduję, z resztą pewnie słusznie to nieprzyjemne i wkurzające musi być siedzenie i słuchanie tego co wygaduje przytul

Wiesz, to, co on gada, to raczej stek bzdur, bo aczkolwiek o beznadziejności sytuacji każdy wie, to on szuka dziury nie tam, gdzie ona jest :roll: Natomiast swoim powtarzaniem kolejne razy tych samych farmazonów skutek przynosi odwrotny do zamierzonego. Ma też fazy, kiedy nie straszy, tylko klepie siebie po ramieniu...a ja akurat w bajki wierze i w dobrych wujków :roll: Bo pewnie pierwsza moja praca i nie znam ludzi. Może na młodszej części załogi robi wrażenie to wylewanie żalu, bo na mnie działa jak płachta na byka, bo widzę dopiero, z kim mam do czynienia :|

PostWysłany: Pon 19:52, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
O, a cóż takiego tam zaobserwowałaś? Very Happy Ja się ograniczam do niezbędnego minimum ostatnio. Dla relaksu przed snem oglądam jedynie jakieś Discovery czy programy o mordercach, itp. Smile

Obejrzałam dosłownie urywek informacji. Jak usłyszałam co wygadują o ACTA i jak to polskie społeczeństwo było na ten temat poinformowane tylko się nie zainteresowała itd., potem jeszcze chyba o aptekach to nie wytrzymałam psychicznie i mi się ciśnienie podniosło a to były z jakieś 3 minuty :hahaha:

alhambra napisał:
A to czemu? Ja bym chciała ferie, jakby mi ktoś tylko chciał dać Sad

Bo moja klasa i szkoła w ogóle jakoś pochłania uwagę. A tak ferie będą fajne przez kilka dni co sobie książki poczytam, bo z serialami to się na razie mogę pożegnać, bo wszystkie oglądałam w internecie. Moja aspołeczność jeszcze się pogłębi, będę chodzić i smęcić itd. :hahaha: Jedynym jeszcze plusem jest to, że się wyśpię :D

Dodano 1 minut temu:

alhambra napisał:
Wiesz, to, co on gada, to raczej stek bzdur, bo aczkolwiek o beznadziejności sytuacji każdy wie, to on szuka dziury nie tam, gdzie ona jest Rolling Eyes Natomiast swoim powtarzaniem kolejne razy tych samych farmazonów skutek przynosi odwrotny do zamierzonego. Ma też fazy, kiedy nie straszy, tylko klepie siebie po ramieniu...a ja akurat w bajki wierze i w dobrych wujków Rolling Eyes Bo pewnie pierwsza moja praca i nie znam ludzi. Może na młodszej części załogi robi wrażenie to wylewanie żalu, bo na mnie działa jak płachta na byka, bo widzę dopiero, z kim mam do czynienia Neutral

Potrafię to sobie wyobrazić. Mnie zawsze wkurzało i udawanie miłego i jakieś powtarzanie po raz setny jak to źle i niedobrze i co kto robi źle :roll:

PostWysłany: Pon 20:02, 23 Sty 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Jedynym jeszcze plusem jest to, że się wyśpię

Ja się ostatnio nie wysypiam, ale przyjemnie, więc nie przeszkadza mi to :) Robię to z pełną premedytacją :)

pantera mglista napisał:
Obejrzałam dosłownie urywek informacji. Jak usłyszałam co wygadują o ACTA i jak to polskie społeczeństwo było na ten temat poinformowane tylko się nie zainteresowała itd., potem jeszcze chyba o aptekach to nie wytrzymałam psychicznie i mi się ciśnienie podniosło a to były z jakieś 3 minuty hahaha

Ja się boję oglądać informacje w TV :shock: Tatusiek mnie ostrzegał i miał rację :| Najgorsze, że zaglądam do neta, żeby zobaczyć, co słychać w świecie, przez co mimowolnie czytam komentarze polskiej "inteligencji"...po prostu żal...

Dodano 2 minut temu:

Cytat:
Mnie zawsze wkurzało i udawanie miłego i jakieś powtarzanie po raz setny jak to źle i niedobrze i co kto robi źle Rolling Eyes

W mojej firmie wszyscy robią źle. I tylko dzięki niemu tam jesteśmy i tak "dobrze" zarabiamy :wink: A on dobry wujek od ust odejmie sobie i własnym dzieciom i da nam :) Na świecie jest mnóstwo takich altruistów, którzy poświęcają się dla dobra podwładnych :)

PostWysłany: Pon 20:08, 23 Sty 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 280, 281, 282 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 281 z 552

Skocz do: