|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 298, 299, 300 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sevir napisał: |
Niektórzy to mają dobrze Razz... Ja poczekam sobie jeszcze prawie 2 tygodnie. |
Ja nie oczekiwałam jakoś ferii z utęsknieniem xD Ale zobacz jak ja będę się męczyć w szkole to Ty będziesz wypoczywać. No i ja sobie dłużej poczekam na najbliższe kolejne wolne.
|
|
Wto 21:57, 31 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Mi szkoła szczególnie nie przeszkadza, ale jest nudno i zimno ;)... A na ferie już mam pełno planów: noce filmowe, basen, narty i inne :]
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 22:02, 31 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Mi szkoła szczególnie nie przeszkadza, ale jest nudno i zimno Wink... A na ferie już mam pełno planów: noce filmowe, basen, narty i inne krzywy |
Fajnie ;)
A ja weszłam ferie z zerową ilością planów na nie. Poza długim spaniem, książkami, serialami ( o ile da się je obejrzeć) i grą w LOla ^^
|
|
Wto 22:04, 31 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Uciekam już, niestety... papapa |
Dobranoc ;*
|
|
Wto 22:05, 31 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | Natomiast ja załamuję się tym, iż w poniedziałek kończą mi się ferie i idę do szkoły. |
:przytul: No hej, ale zostało Ci jeszcze 5 dni ferii. Aż tak okropna jest wizja pójścia do szkoły?
|
|
Wto 22:10, 31 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, Hej :przytul: Okropna? Raczej nie. Skłaniam się ku temu, iż rozleniwiłam się, nie będę w stanie wstawać do szkoły. Nauki się nie boję, ale jakoś brak mi tej motywacji. Zdecydowanie wolę, kiedy są imprezy, mogę pospać sobie do 10, czytać na okrągło książki i ogólnie takie życie bez zobowiązań. Chociaż patrząc na przyszły tydzień szkolny i drugi to naprawdę mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że będę mieć luz i swobodę. A Ty jakie planujesz obejrzeć seriale?
|
|
Wto 22:24, 31 Sty 2012 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | skłaniam się ku temu, iż rozleniwiłam się, nie będę w stanie wstawać do szkoły. |
Znam to ^^ W ogóle przestawienie się z powrotem na rytm szkolny jest zawsze najgorsze.
Guśka_ napisał: | Chociaż patrząc na przyszły tydzień szkolny i drugi to naprawdę mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że będę mieć luz i swobodę. |
Więc nie będzie tak źle :) Mnie po powrocie czeka potworna ilość sprawdzianów. Więc chyba przez ferie powinnam się zając nauką.
Cytat: | A Ty jakie planujesz obejrzeć seriale? |
Oglądam stare sezony GA. A tak poza tym to chciałabym nową Plotkarę, House'a, GA i NCIS i stanęłam w połowie I sezonu Fringe :hahaha:
|
|
Wto 22:30, 31 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wszyscy narzekają na to zimno, a wg mnie jest wprost idealnie 8) Tylko śniegu brak.
Guśka, mhahaha i dlatego właśnie uwielbiam ferie w ostatnim terminie! Wszyscy chodzą już do szkoły, a wakacje (nie wiem, czy mogę to nazwać 'wakacjami', bo będę pracować więcej i spać mniej niż podczas szkoły...) nadal przede mną :twisted: Chociaż w sumie nie wyczekiwałabym ferii z upragnieniem, a nawet mogłabym je pominąć gdyby nie pewne dwa wyjazdy, które przypadają mi w feriowym terminie.
Wiem, że mogę sobie sprawdzić i zajmie mi to 5 sekund, ale żeby nawiązać rozmowę zapytam ;):
pantera mglista, co to jest LOL? Jakiś damski odpowiednik WOWa?
|
|
Wto 22:33, 31 Sty 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | W ogóle przestawienie się z powrotem na rytm szkolny jest zawsze najgorsze. |
W szczególności wstawaniu! Boże, to moja pięta Achillesowa.
pantera mglista napisał: | Więc chyba przez ferie powinnam się zając nauką.
|
Ja się zajmę j. niemieckim, bo wiem, że mam pr. kl. O innych spr. niestety nie wiem i nie chcę wiedzieć. A Ty co będziesz `męczyła` przez ferie?
pantera mglista napisał: | A tak poza tym to chciałabym nową Plotkarę, House'a, GA i NCIS i stanęłam w połowie I sezonu Fringe hahaha |
Chcesz stać się łatwym łupem dla ACTA? :> :hahaha:
Doma, ja to mam wrażenie, że Ty cały czas masz wakacje, serio. Właśnie, plany wyjazdowe udały się wreszcie?
|
|
Wto 22:34, 31 Sty 2012 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Wszyscy narzekają na to zimno, a wg mnie jest wprost idealnie Cool Tylko śniegu brak. |
Ja jestem w gronie tych osób, które nie lubią zimy.
DOMA napisał: | pantera mglista, co to jest LOL? Jakiś damski odpowiednik WOWa? |
League of Legends :) Podobno tak choć w WOWa nie grałam, ale jest dużo różnic. Nie wiem czy taki damski, jestem jedyną dziewczyną w klasie, która w niego gra i chyba większość grających to faceci. Mam wyjaśniać zasady? Jak mi je wyjaśniano to siedziałam i zastanawiałam się o czym w ogóle mowa, ale gra mnie wciągnęła potem :mrgreen:
|
|
Wto 22:37, 31 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka, wreszcie? A czy kiedykolwiek wcześniej się nie udały? ;) I tak, też odnoszę takie wrażenie. Za to Wy będziecie mieli wakacje jak już będziecie szefami własnych firm, podczas gdy ja będę zamiatać ulicę 24/7 :lol:
|
|
Wto 22:40, 31 Sty 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | W szczególności wstawaniu! Boże, to moja pięta Achillesowa. |
Moja też. Na dodatek sypiam z reguły po 4-5 godzin i w weekend i wolne to sobie odbijam.
Guśka_ napisał: | Ja się zajmę j. niemieckim, bo wiem, że mam pr. kl. O innych spr. niestety nie wiem i nie chcę wiedzieć. A Ty co będziesz `męczyła` przez ferie? |
Mam zrobić prezentację maturalną, w ramach próby 6 minutową na temat związany z romantyzmem ;/ ( na nie powiem co mi to, jeszcze jakbym mogła wybrać dowolny), mam sprawdzian i kartkówkę z chemii, kartkówkę z maty, pracę klasową z polskiego, sprawdzian z romantyzmu, czytać Lalkę, sprawdzian z angielskiego i list oficjalny, zadanie z religii i nie wiem jeszcze pewnie coś.
Dodano 41 sekund temu:
Guśka_ napisał: | Chcesz stać się łatwym łupem dla ACTA? chtry hahaha |
I tak jestem, już mi więzienie wróżyli :hahaha:
|
|
Wto 22:41, 31 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista, zdecydowanie wolę lato, ale zimą nie pogardzę ;)
Skoro podobny do WOWa to wiem o co chodzi, bo przyjacielowi zdarzało się pograć w gimnazjum. Zdarzało mu się pograć przez parę godzin dziennie :P
|
|
Wto 22:42, 31 Sty 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 298, 299, 300 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 299 z 552 |
|