|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 301, 302, 303 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Joł :] Co tam, dziubaski?
Nie narzekajcie na ten mrozek za oknem, bo jeszcze nie jest tragicznie. Pamiętam całkiem niedawne -33 w moim mieście, więc te -16 w stolicy czy ile tam było...pfff :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sro 21:00, 01 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Też pamiętam -30. Wspaniałe dni, rozważali zamknięcie szkoły, bo w klasach było po pięć/sześć osób. Niestety, zanim zdążyli się namyśleć, mróz zelżał.
|
|
Sro 21:35, 01 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Też pamiętam -30. Wspaniałe dni, rozważali zamknięcie szkoły, bo w klasach było po pięć/sześć osób. Niestety, zanim zdążyli się namyśleć, mróz zelżał. |
Ja myślę, że w mojej szkole nawet by nie rozważali takich rzeczy :hahaha:
|
|
Sro 21:38, 01 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | zanim zdążyli się namyśleć, mróz zelżał. |
Jak zwykle wybrał sobie zły moment na ustąpienie :mrgreen:
W piątek mam wolne, we wtorek też :P Chyba otworzę nalewkę z tej radości :P
|
|
Wysłany:
Sro 21:39, 01 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | Salamandra napisał: | Też pamiętam -30. Wspaniałe dni, rozważali zamknięcie szkoły, bo w klasach było po pięć/sześć osób. Niestety, zanim zdążyli się namyśleć, mróz zelżał. |
Ja myślę, że w mojej szkole nawet by nie rozważali takich rzeczy :hahaha: |
To była podstawówka i to w mojej małej wsi, więc ogólnie nie było tam zbyt dużo dzieci. Teraz to nawet w wypadku zniszczenia budynku szkoły, kazaliby nam się uczyć w szałasach, więc co tam mróz ;)
|
|
Sro 21:52, 01 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | To była podstawówka i to w mojej małej wsi, więc ogólnie nie było tam zbyt dużo dzieci. Teraz to nawet w wypadku zniszczenia budynku szkoły, kazaliby nam się uczyć w szałasach, więc co tam mróz Wink |
A już się dziwiłam. Ja ostatnio usłyszałam: pan dyrektor Was zwolnił ( bo mieliśmy zastępstwo za ostatnią lekcję akurat) ale nam tyle lekcji przepadło przez święta, że zostajecie i ja się nie zgadzam żebyście poszli :)
|
|
Sro 21:58, 01 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wg przepisów, z tego co pamiętam przynajmniej, jeśli temperatura w pomieszczeniach lekcyjnych nie przekracza 18st, dyrekcja zawiesza zajęcia :wink: Może też zawiesić, jeśli 2 doby poprzedzające zajęcia temperatura na zewnątrz osiąga -15st. o godz. 21:00 :wink:
|
|
Wysłany:
Sro 22:03, 01 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Wg przepisów, z tego co pamiętam przynajmniej, jeśli temperatura w pomieszczeniach lekcyjnych nie przekracza 18st | Wezmę termometr do klasy :P na korytarzu przy drzwiach na pewno jest mniej, a w salach to zależy gdzie, w części jest gorąco, w części dość zimno [brrr]. Pamiętam, że raz, kiedyś, mieliśmy skrócone lekcje z powodu zimna. :buja w oblokach:
A co u Was :]?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Czw 18:30, 02 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A co u Was krzywy? |
Przez kolejny dzień ograniczam ruchy prawą ręką do minimum, a i tak krzywię się co 5 minut. Pantera uwielbia szczepienia ;( A tak poza tym to nie wychodziłam z domu i czytałam sobie Arsene Lupin
alhambra napisał: | Wg przepisów, z tego co pamiętam przynajmniej, jeśli temperatura w pomieszczeniach lekcyjnych nie przekracza 18st, dyrekcja zawiesza zajęcia Wink Może też zawiesić, jeśli 2 doby poprzedzające zajęcia temperatura na zewnątrz osiąga -15st. o godz. 21:00 Wink |
O 18 stopniach słyszałam niedawno, ale o tym drugim nie. Dobrze wiedzieć :)
|
|
Czw 20:18, 02 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co do okien, zgadzam się w 100%...
Cytat: | A tak swoją drogą to dziś, na 9 dni przed studniówką, znalazłam w końcu sukienkę. | No to brawo! Pochwalisz się :>?
Cytat: | O i okazało się, że moje materiały do prezentacji są w Poznaniu, w bibliotece z której mogą wypożyczać tylko ludzie robiący doktorat. No witki opadają. | Przyjedź, przyjedź :]!
Pantera, dobrze, że chociaż pisać nie musisz :przytul:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Czw 20:56, 02 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Pantera, dobrze, że chociaż pisać nie musisz przytul |
No właśnie choć tyle.
A co u Ciebie :przytul: Może Wam jutro całkiem odwołają?
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Czw 21:12, 02 Lut 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Czw 21:09, 02 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Skrócone to ja tylko raz miałam, ze 3 lata temu ;) w tym roku na razie się na to nie zanosi, ale chociaż na dwóch ostatnich idziemy na jakąś (nie mam pojęcia, jaką) wystawę.
|
|
Wysłany:
Czw 21:11, 02 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Skrócone to ja tylko raz miałam, ze 3 lata temu Wink w tym roku na razie się na to nie zanosi, ale chociaż na dwóch ostatnich idziemy na jakąś (nie mam pojęcia, jaką) wystawę. |
U mnie ostatnio skrócili w zeszły piątek z powodu studniówki. Tak to nam przerwy skracają, a nie lekcje.
Nieważne o czym ważne, że 2 lekcji nie będzie, tylko byle by wasz pobyt na niej nie trwał dłużej niż te 2 godziny lekcyjne :hahaha:
|
|
Czw 21:15, 02 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | U mnie ostatnio skrócili w zeszły piątek z powodu studniówki. | No okay, nam też, chodziło o skrócenie z powodu mrozu. Plączę się w zeznaniach, co :P?
Pantera no mam nadzieję :]
|
|
Wysłany:
Czw 21:21, 02 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 301, 302, 303 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 302 z 552 |
|