|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 303, 304, 305 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Salamandra napisał: | Z każdym rokiem czas leci mi szybciej, zwłaszcza że wcale tego nie chcę. |
*żółwik* Mam identycznie. Pragnęłabym, aby ten rok trwał jak najdłużej, a tu nici z moich marzeń.
Salamandra napisał: | Jak to w ogóle możliwe, że w przyszłym roku matura? Shocked |
Że co?! Żartujesz?! Czekaj, to: Ty, Ann, Doma, Jeanne, Pantera, Żaneta w następnym roku piszcie? O.o
|
|
Sob 14:07, 04 Lut 2012 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Jak to w ogóle możliwe, że w przyszłym roku matura? Shocked |
Salamandra nie przerażaj mnie proszę :(
Salamandra napisał: | Z każdym rokiem czas leci mi szybciej, zwłaszcza że wcale tego nie chcę. |
Dokładnie -.-
Dodano 2 minut temu:
Guśka_ napisał: | a tu już luty, a za dwa miesiące testy O.o |
Jeśli Cię to pocieszy to ja koncertowo olałam testy gimnazjalne, jedynie rozwiązałam kilka z poprzednich lat.
|
|
Sob 14:18, 04 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | Ja mam gdzieś testy gimnazjalne. Przeraża mnie jedynie to, iż w kwietniu nie będę mieć trzech dni wolnych : ( |
Ja w tym roku będę mieć ostatni raz wolne z powodu matur. No ale te testy trwają choć krócej niż lekcje?
|
|
Sob 14:22, 04 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: |
Shiver masz piękny nick :serducho: |
<dygni>
|
|
Wysłany:
Sob 15:10, 04 Lut 2012 |
|
Shiver
Student medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka, mam jeden niebieski, mięciutki i cieplutki, i drugi mega-gruby, znacznie ograniczający moje ruchy, w którym wyglądam jak eskimos. Trzeci jest tak cienki, że nawet go nie nazywam szlafrokiem :P
Matura, matura... Gdybym chociaż wiedziała, z czego będę ją pisać :P
Dodano 43 sekund temu:
Sa, jak masz zaplanowany następny tydzień? :>
|
|
Sob 15:14, 04 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | Salamandra napisał: | Jak to w ogóle możliwe, że w przyszłym roku matura? Shocked |
Że co?! Żartujesz?! Czekaj, to: Ty, Ann, Doma, Jeanne, Pantera, Żaneta w następnym roku piszcie? O.o |
Dokładnie.
Guśka, a pisaliście próbne testy? Jak poszły?
|
|
Sob 15:15, 04 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Doma, ale masz szlafrok, który jest cieplutki i masz codziennie kakałko ;< Beee...szczęściara ! :lol:
pantera mglista napisał: | No ale te testy trwają choć krócej niż lekcje?
|
Dwie i pół godziny pisania. Będzie trzeba się ubrać na galowo, itp. i napisać jednak sensownie te testy, a mi się tak nie chcę :hahaha:
Właśnie, z czego piszecie maturę?
Sal, pisaliśmy. Angielski totalnie mi nie poszedł, myślałam, że mnie Ala z P. Magdą zamordują. Za karę mam po feriach od nowa napisać, beee...Fizyka tak sobie poszła, ok. 60 %. Matematyka coś koło 45 %, mwahah. Za to chemia w granicach 90%, polski i historia z wosem bardzo dobrze. Z biologii ok. 80% Ogólnie zadowolona jestem z humanistycznych, ale przeraża mnie perspektywa nowej podstawy programowej. Nawet gazetce o tym napisałam, jak chcesz, mogę Ci zarzucić na pw :D
|
|
Sob 15:16, 04 Lut 2012 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Sa, jak masz zaplanowany następny tydzień? |
Nic specjalnego ;) Lublin, Puławy, łyżwy, sanki... Ale wychodzi na to, że każdego dnia będę coś robić.
A Ty kiedy lecisz do UK? :)
Guśka napisał: | Właśnie, z czego piszecie maturę? |
Rozszerzona biologia i chemia. Chyba zwariowałam, ale spróbuję ;)
Guśka napisał: | Nawet gazetce o tym napisałam, jak chcesz, mogę Ci zarzucić na pw |
Podrzuć, chętnie przeczytam.
Jak się dowiedziałam, że w nowej podstawie programowej w liceum będzie przyroda, to się załamałam.
|
|
Sob 15:21, 04 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Matura, matura... jest sobota, zajmijmy się czymś przyjemniejszym ; )
|
|
Wysłany:
Sob 15:23, 04 Lut 2012 |
|
Shiver
Student medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Rozszerzona biologia i chemia. |
A później jaki kierunek studiów? :> Hardcorowo :D
Cytat: | Jak się dowiedziałam, że w nowej podstawie programowej w liceum będzie przyroda, to się załamałam.
|
Właśnie wczoraj przeczytałam o genialnych pomysłach Ministerstwa, to mi się śmiać chciało. Chociaż dla mnie to obojętnie, bo i tak wiem, co będę robiła w przyszłości. Współczuję ludziom, którzy w ogóle nie mają pomysłu na siebie, a mają decydować w III kl., co im się przyda na maturze- Głupota! Oby to nie weszło, bo jak usłyszałam, rozwiązanie tego w praktyce, to się załamałam totalnie.
|
|
Sob 15:29, 04 Lut 2012 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka, kakałko :buja w oblokach: Maturę rozszerzoną z matematyki, angielskiego i... waham się co do trzeciego przedmiotu między geografią, historią, j. polskim, fizyką i WOSem :P
Sal, macie śnieg na sanki?
W przyszłą sobotę. Za dokładnie tydzień o tej godzinie będę już siedzieć w teatrze :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez DOMA dnia Sob 15:31, 04 Lut 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 15:30, 04 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Rozszerzona biologia i chemia. Chyba zwariowałam, ale spróbuję |
Ja też choć to samobójstwo :roll:
Dodano 34 sekund temu:
Hej Shiver miło Cię poznać :)
|
|
Sob 15:30, 04 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shiver napisał: | Matura, matura... jest sobota, zajmijmy się czymś przyjemniejszym ; ) |
Hej Shiver :) Jakoś już się wkręciłyśmy w temat :P
Guśka napisał: | A później jaki kierunek studiów? |
Marzy mi się lekarski, ale wiem, że nie napiszę tak dobrze matury, więc jako alternatywę zastanawiam się nad biotechnologią, analityką medyczną, chemią medyczną... Ostatnio znalazłam też świetny kierunek: chemia ze specjalizacją materiały wybuchowe i pirotechnika :mrgreen:
DOMA napisał: | Sal, macie śnieg na sanki? |
Naturalnego jest chyba trochę za mało, ale całkiem niedaleko mamy sztucznie dośnieżany stok, gdzie pozwalają też jeździć na sankach ;)
Masz coś jeszcze w planach oprócz teatru? I właściwie na jaką sztukę idziesz?
|
|
Sob 15:36, 04 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Doma, podobno Wos łatwo oblać na maturze. Łatwo jest zdać geografię o.O Historia jest trudna, polski jeśli jesteś sumienna, to łatwo Ci pójdzie ( :hahaha: Ty i sumienność do nauki, ale i tak w Ciebie wierzę!) xD
Sami ścisłowcy mnie otaczają :shock:
Cytat: |
Marzy mi się lekarski, ale wiem, że nie napiszę tak dobrze matury, więc jako alternatywę zastanawiam się nad biotechnologią, analityką medyczną, chemią medyczną... Ostatnio znalazłam też świetny kierunek: chemia ze specjalizacją materiały wybuchowe i pirotechnika Mr. Green |
Czyli coś związanego z medycyną lub z chemią i biologią ? :> A farmakologia? Muszę przyznać, że ostatnia opcja jest intrygująca, choć mój największy wyczyn w wybuchach, to wrzucenie mentosa do coli :hahaha:
|
|
Sob 15:37, 04 Lut 2012 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 303, 304, 305 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 304 z 552 |
|