Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 357, 358, 359 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pantera mglista napisał:
Ja tam bym nie potrafiła zapomnieć Wink

Cieszy mnie to, że choć forum umarło już prawie, to jeszcze czasem ktoś tu zajrzy z sentymentu ;)

PostWysłany: Pon 21:33, 25 Cze 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Powiem jedno: niech się inni boją Laughing Powodzenia Wink

Zważywszy na to, że jestem taką sierotą, że włazi na każdym przejściu, czy są światla, czy nie, będę idealnym kierowcą, nigdy nie zaufam ludziom na chodniku!
Cytat:

Why? Ja czasem lubię pogadać z kimś inteligentnym krzywy

True! ale potem takie trudne jest przestawienie się na rozmawianie z "normalnymi" ludźmi o.O
Cytat:

Też bym się bała. Ale u mnie dużo osób robi i jak z nimi rozmawiam to dają radę, większości się jazdy podobają, a jedna koleżanka mówi, że żałuję, że już jej się kończą Smile

Ja sobie jutro robię dzień wolny a co. Nie mam zamiaru grzecznie potuptać na wf, TI, francuski itd. Wystarczy, że wytrzymałam dziś 2 ostatnie historie w moim życiu.

Ale ja jestem blondynką i mnie wstyd, bo nie umiem się skupić na 2 rzeczach jednocześnie. Bojęsiębojęsiębojęsię.

Ja nie mogę sobie zrobić dnia wolnego, bo bym musiała go usprawiedliwić. A żebym mogła go usprawiedliwić musiałabym pójść do pokoju nauczycielskiego, A TAM CZAI SIĘ ZŁO.

Zresztą, my się uczymy :roll:

PostWysłany: Wto 5:42, 26 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

alhambra napisał:
Cieszy mnie to, że choć forum umarło już prawie, to jeszcze czasem ktoś tu zajrzy z sentymentu Wink

No a jak ;)

jeanne napisał:
Ale ja jestem blondynką i mnie wstyd, bo nie umiem się skupić na 2 rzeczach jednocześnie. Bojęsiębojęsiębojęsię.

Ja nie mogę sobie zrobić dnia wolnego, bo bym musiała go usprawiedliwić. A żebym mogła go usprawiedliwić musiałabym pójść do pokoju nauczycielskiego, A TAM CZAI SIĘ ZŁO.

Zresztą, my się uczymy Rolling Eyes

Będzie dobrze. Pomyśl, że ci instruktorzy już na pewno takie rzeczy widzieli, że nic ich nie zdziwi i są przygotowani. Zresztą pewnie dasz sobie radę.

My też się uczymy, do ostatniego dnia. A przez wakacje mamy robić arkusze maturalne i przygotowywać się do próbnej w listopadzie.

PostWysłany: Wto 8:41, 26 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Będzie dobrze. Pomyśl, że ci instruktorzy już na pewno takie rzeczy widzieli, że nic ich nie zdziwi i są przygotowani. Zresztą pewnie dasz sobie radę.

My też się uczymy, do ostatniego dnia. A przez wakacje mamy robić arkusze maturalne i przygotowywać się do próbnej w listopadzie.

ja nie potrafię jednocześnie mieszać herbaty i oglądać tv, tak że czarno to widzę... Jeszcze mi kolega wrzucił ten filmik na fejsbuka :placze:
http://www.youtube.com/watch?v=UaKNshvAESU

Tak w ogóle to zabrałam z urodzin u kolegi jego dinożaura i się nabijam z jego przy kolegach :mrgreen:

PostWysłany: Wto 13:35, 26 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
ja nie potrafię jednocześnie mieszać herbaty i oglądać tv, tak że czarno to widzę... Jeszcze mi kolega wrzucił ten filmik na fejsbuka płacze

Obawiam się, że ja za kierownicą dokładnie tak bym wyglądała :hahaha:
I to jeszcze na Śląsku O.o
No ale hej skoro nie straszne Ci cykl Krebsa, wiesz jak wygląda
3-bromo-2-chloro-4-etylo-2,6-dimetyloheptan i robisz po 100 zadań z fizyki to z jazdą nie dasz sobie rady?

jeanne napisał:
Tak w ogóle to zabrałam z urodzin u kolegi jego dinożaura i się nabijam z jego przy kolegach Mr. Green

Z dinozaura czy z kolegi?

PostWysłany: Wto 14:27, 26 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne, pani z filmiku...cóż...wyjątkowa kretynka :wink: Jedno, co mogę Ci polecić, choć wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić, ale wyluzuj się totalnie, jakby to była najzwyklejsza rzecz na świecie (no bo w sumie jest...). Wiem, że nerwy Cię zżerają i ciężko się na początku wyluzować, ale na jazdach nerwy to najgorsze, co może nas spotkać :? Wtedy rzeczywiście wszystko leży. To nie jest ani trudne, ani skomplikowane, kwestia wprawy, do której dojdziesz z czasem :wink:
A jeśli chodzi o skupienie się na dwóch rzeczach na raz...też jestem na to za gópia, ale prawko zrobiłam :mrgreen:

PostWysłany: Wto 16:50, 26 Cze 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Obawiam się, że ja za kierownicą dokładnie tak bym wyglądała hahaha

Cytat:
jeanne, pani z filmiku...cóż...wyjątkowa kretynka

Gościu do mnie : no to na rondzie skręcimy w lewo. jaki kierunkowskaz wciska Asia? prawy oczywiście!

I raz sie tak odsunęłam od jednego samochodu, że na chodnik wjechałam, gościu do mnie że to on ma mi sie usunąć a ja tekst "ja mu nie wierzę! stosuję wobec niego metodę ograniczonego zaufania!" []

no i sprzęgło to totalny kosmos dla mnie. Nie dość, że mam krótkie nogi i mam siedzenie pod samą kierownicę, to za nic nie potrafię go wyczuć. I mnie nudzi jazda. I nabrałam złych nawyków od brata, czyli jak staje, to spuszcza ręce z kierownicy
I UDO MNIE BOLI. A pan instruktor się ze mnie śmiał! Ogólnie zabawnie jest. Powiedziałam mu, że jestem blondynką. On że przecież mam czarne włosy. No to ja do niego, że jestem blondynką w przebraniu. Potem gadaliśmy o zburzeniu mojej szkoły pod parking i chciałam mu tłumaczyć dlaczego w lusterkach trzeba patrzeć inaczej niż skręcać :D

Cytat:
Jedno, co mogę Ci polecić, choć wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić, ale wyluzuj się totalnie, jakby to była najzwyklejsza rzecz na świecie (no bo w sumie jest...). Wiem, że nerwy Cię zżerają i ciężko się na początku wyluzować, ale na jazdach nerwy to najgorsze, co może nas spotkać Confused Wtedy rzeczywiście wszystko leży. To nie jest ani trudne, ani skomplikowane, kwestia wprawy, do której dojdziesz z czasem Wink
A jeśli chodzi o skupienie się na dwóch rzeczach na raz...też jestem na to za gópia, ale prawko zrobiłam Mr. Green

Z nerwami nawet było ok. Pośmiałam z nim, a jak mi zaczął pokazywać jak się zmienia biegi, trzymając rękę na mojej to skupiłam się na tym żeby ta jego ręka nie poszła za daleko 8) Tylko ja mam zbyt nerwowe ruchy. Nacisnąć gaz? No to do końca! Zmienić bieg? No to z całej siły! Spuścić hamulec? No to aż palce zabolą, itp. itd. Facet stwierdził, że jestem zbyt agresywna dla samochodu. :roll:

Dodano 1 minut temu:

Cytat:

Z dinozaura czy z kolegi?

Z Konrada! Bo byłam u niego na tych urodzinach i zabrałam mu dinożarły z wanny :hahaha: I chodziłam potem po klasie i strzelałam tekst "Wojtek Wojtek! /czy inne imię widziałeś dinożarła Konrada?" a on mnie gonił i zabierał :D

PostWysłany: Wto 18:57, 26 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Gościu do mnie : no to na rondzie skręcimy w lewo. jaki kierunkowskaz wciska Asia? lewy!

I raz sie tak odsunęłam od jednego samochodu, że na chodnik wjechałam, gościu do mnie że to on ma mi sie usunąć a ja tekst "ja mu nie wierzę! stosuję wobec niego metodę ograniczonego zaufania!" []

no i sprzęgło to totalny kosmos dla mnie. Nie dość, że mam krótkie nogi i mam siedzenie pod samą kierownicę, to za nic nie potrafię go wyczuć. I mnie nudzi jazda. I nabrałam złych nawyków od brata, czyli jak staje, to spuszcza ręce z kierownicy
I UDO MNIE BOLI. A pan instruktor się ze mnie śmiał! Ogólnie zabawnie jest. Powiedziałam mu, że jestem blondynką. On że przecież mam czarne włosy. No to ja do niego, że jestem blondynką w przebraniu. Potem gadaliśmy o zburzeniu mojej szkoły pod parking i chciałam mu tłumaczyć dlaczego w lusterkach trzeba patrzeć inaczej niż skręcać Very Happy

Czyli ogólnie było dobrze, moje wyrazy podziwu i uznania :D

jeanne napisał:
Z Konrada! Bo byłam u niego na tych urodzinach i zabrałam mu dinożarły z wanny hahaha I chodziłam potem po klasie i strzelałam tekst "Wojtek Wojtek! /czy inne imię widziałeś dinożarła Konrada?" a on mnie gonił i zabierał Very Happy

Biedny Konrad :hahaha: Tak w ogóle dinozaury w wannie O.o

PostWysłany: Wto 19:01, 26 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Biedny Konrad hahaha Tak w ogóle dinozaury w wannie O.o

Na wannie, próbował tłumaczyć, że dawno temu je tam zostawił, ale mu nie wyszło.
Ale spoko, on sie śmieje, że widział mój tyłek. No przykro mi, jak walnęłam się do jego łóżka, a sukienka konczyła mi się nad tyłkiem, to dziwne byłoby, gdyby mi zakryła dupę -,- Tak się wtedy śmiał, że aż się na ziemi położył.

PostWysłany: Wto 19:58, 26 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Na wannie, próbował tłumaczyć, że dawno temu je tam zostawił, ale mu nie wyszło.

Jak mogłaś mu nie uwierzyć :hahaha: ?

jeanne napisał:
Ale spoko, on sie śmieje, że widział mój tyłek. No przykro mi, jak walnęłam się do jego łóżka, a sukienka konczyła mi się nad tyłkiem, to dziwne byłoby, gdyby mi zakryła dupę -,- Tak się wtedy śmiał, że aż się na ziemi położył.

Widzę, że urodziny bardzo ciekawe były.

PostWysłany: Wto 20:06, 26 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
Gościu do mnie : no to na rondzie skręcimy w lewo. jaki kierunkowskaz wciska Asia? prawy oczywiście!

Ja tak zrobiłam na egzaminie ;) Jechaliśmy w lewo, ja migałam w prawo, egzaminator nawet nie zauważył, co mnie zszokowało, ale zapewne skupił się na tym, że migacz "pika" :mrgreen: Najlepsze jest to, że zdałam prawko za drugim razem, czyli właśnie wtedy, kiedy źle "migałam" i miałam za egzaminatora najgorszą piłę... :roll: A pierwszy, który zdawałam u najmilszego i najbardziej wyluzowanego, oblałam... :roll:
Jeśli chodzi o pedały...hmm...ze sprzęgłem miałam problem, bo wszystko robiłam zbyt gwałtownie, ale to kwestia wyczucia i wprawy :wink: A co do gazu...na kursie śmiali się, że mam problem zbyt ciężkiej prawej nogi. Tak mi zostało, bo to już taka rodzinna przypadłość, że wszyscy bardzo szybko jeździmy :roll: No i cóż, kierownicy też nigdy nie trzymam, jak PAN BÓG przykazał, bo zawsze stawiam na swoją wygodę i dziwaczne nawyki...przy manewrach też nią kręcę jak porąbana, ale ważny jest efekt :mrgreen: A z opresji o dziwo wychodzę cudownie cało...miałam już kilka przypadków bardzo ciężkich zwłaszcza dla początkujących i wyszłam obronną ręką. Pomijając fakt, że mi życie przeleciało przed oczami, a kierownicą kręciłam bardziej jak w amoku niż z przemyśleniem, ale...jak wspomniałam - liczą się efekty :mrgreen:

PostWysłany: Wto 20:39, 26 Cze 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Jak mogłaś mu nie uwierzyć hahaha ?

A weź, tylko ja jestem taka bezczelna, żeby wrócić od stołu usiąść na krześle i zaczać głaskać dinożarły z sugestywnym spojrzeniem ;>

Cytat:

Widzę, że urodziny bardzo ciekawe były.

Jeśli za ciekawe uznać to, że obudziłam się o 7 rano w łóżku Konrada, to tak :D

Cytat:

Ja tak zrobiłam na egzaminie Wink Jechaliśmy w lewo, ja migałam w prawo, egzaminator nawet nie zauważył, co mnie zszokowało, ale zapewne skupił się na tym, że migacz "pika" Mr. Green Najlepsze jest to, że zdałam prawko za drugim razem, czyli właśnie wtedy, kiedy źle "migałam" i miałam za egzaminatora najgorszą piłę... Rolling Eyes A pierwszy, który zdawałam u najmilszego i najbardziej wyluzowanego, oblałam... Rolling Eyes
Jeśli chodzi o pedały...hmm...ze sprzęgłem miałam problem, bo wszystko robiłam zbyt gwałtownie, ale to kwestia wyczucia i wprawy Wink A co do gazu...na kursie śmiali się, że mam problem zbyt ciężkiej prawej nogi. Tak mi zostało, bo to już taka rodzinna przypadłość, że wszyscy bardzo szybko jeździmy Rolling Eyes No i cóż, kierownicy też nigdy nie trzymam, jak PAN BÓG przykazał, bo zawsze stawiam na swoją wygodę i dziwaczne nawyki...przy manewrach też nią kręcę jak porąbana, ale ważny jest efekt Mr. Green A z opresji o dziwo wychodzę cudownie cało...miałam już kilka przypadków bardzo ciężkich zwłaszcza dla początkujących i wyszłam obronną ręką. Pomijając fakt, że mi życie przeleciało przed oczami, a kierownicą kręciłam bardziej jak w amoku niż z przemyśleniem, ale...jak wspomniałam - liczą się efekty Mr. Green

uh, to mnie pocieszyłaś i to mocno, dziękuję :D Ja jojczałam instruktorowi, że to zbyt wyczulone jest i powinno być na takich zaczepkach jak np. kierunkowskazy. Wcisnę sprzęgło najmocniej, zapada się, stoję, przełoże na wyższe, ruszam powoli, na kolejne szybciej itp.
Hahahah! I miałam jeżdżenie po placu na samym sprzęgle. No i ja się pytam, czy nie używamy gazu. On że tak. A ja "dlaczego o.O" Jestem beznadziejną kursanką, bo ciągle "a po co" "A dlaczego". spaczenie fizyczne. W ogóle miałam pytanie na wewnętrznym jaką drogę przejedzie samochód hamując z prędkości 110km/h. I tak siedziałam kiedyś po lekcjach i próbowałam to rozwiązać na tablicy, ale tu nie ma wystarczającej ilości danych. :placze:

Mój kot ukradł mamie stanik :D

PostWysłany: Wto 21:46, 26 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
A weź, tylko ja jestem taka bezczelna, żeby wrócić od stołu usiąść na krześle i zaczać głaskać dinożarły z sugestywnym spojrzeniem ;>

Wyobrażam sobie jego minę ^^

jeanne napisał:
Jeśli za ciekawe uznać to, że obudziłam się o 7 rano w łóżku Konrada, to tak Very Happy

Ale nie miałaś w łóżku towarzystwa i ubrana byłaś? :)
Wiesz na ostatniej imprezie u koleżanki na działce już po 22 sześć osób było w jednym łóżku, a jakieś niezidentyfikowane spodnie były na podłodze O.o Koleżanka twierdzi, że do dziś ma traumę, bo jej o 2 lata młodszy brat całował się z jej koleżanką, a ja włócząc się po północy z poznanym chłopakiem po działkach widziałam ich na dodatek tarzających się w krzakach. Ale w sumie to brzmi bardziej gorsząco niż naprawdę było ;)

jeanne napisał:
Mój kot ukradł mamie stanik Very Happy

No przecież kobietą jest. Może Entropia uznała, że jest jej potrzebny, a Ty ją zaniedbałaś i jej nie kupiłaś? :D

PostWysłany: Wto 22:01, 26 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Wyobrażam sobie jego minę ^^

Nasza dwójka i %% to katastrofa. W dodatku on ma niedobór magnezu i na mnie mruga, a ja za każdym razem "NO NIE MRUGAJ NA MNIE"bo on mi nie wierzy, że mrugnął :D
Cytat:

Ale nie miałaś w łóżku towarzystwa i ubrana byłaś? Smile
Wiesz na ostatniej imprezie u koleżanki na działce już po 22 sześć osób było w jednym łóżku, a jakieś niezidentyfikowane spodnie były na podłodze O.o Koleżanka twierdzi, że do dziś ma traumę, bo jej o 2 lata młodszy brat całował się z jej koleżanką, a ja włócząc się po północy z poznanym chłopakiem po działkach widziałam ich na dodatek tarzających się w krzakach. Ale w sumie to brzmi bardziej gorsząco niż naprawdę było Wink

Miałam. Tuliłam Gosię a Adria spał w nogach bo tam mu pozwoliłam i byłam, bo zimno było! Mi tak trochę głupio było, bo jego 14 letnia siostra siedziała z nami, więc głupio tak ją wdrażać w zło i margines społeczny. Ale jego siostra mnie uwielbia bo mamy tak samo na imię i uwielbiamy mojego kota <3

Dodano 4 minut temu:

Cytat:

No przecież kobietą jest. Może Entropia uznała, że jest jej potrzebny, a Ty ją zaniedbałaś i jej nie kupiłaś? Very Happy

Moja mama stwierdziła ze w takim razie jeden jej wystarczy :P

PostWysłany: Wto 22:36, 26 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nasza dwójka i %% to katastrofa. W dodatku on ma niedobór magnezu i na mnie mruga, a ja za każdym razem "NO NIE MRUGAJ NA MNIE"bo on mi nie wierzy, że mrugnął Very Happy

Rozrywkowo :)

jeanne napisał:
Miałam. Tuliłam Gosię a Adria spał w nogach bo tam mu pozwoliłam i byłam, bo zimno było! Mi tak trochę głupio było, bo jego 14 letnia siostra siedziała z nami, więc głupio tak ją wdrażać w zło i margines społeczny. Ale jego siostra mnie uwielbia bo mamy tak samo na imię i uwielbiamy mojego kota <3

Zapewne w gimnazjum widuje gorsze rzeczy :roll:
Ja tam bym się zdziwiła jakby ktoś nie uwielbiał Twojego kota, przecież jest cudny :D

PostWysłany: Sro 17:07, 27 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 357, 358, 359 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 358 z 552

Skocz do: